FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 22

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asia spune:

Cam obosita si maninc literele,am vrut sa scriu Franta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fumi spune:

buna dimineata fetele ,
ce faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna dimmi fetele
Fumi ce ti au raspuns de la clinica?cind ai programare?

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Doamne, asia, ce istori incarcat aveti! Acum faci cu embrioni proaspeti sau congelati?
smaik tin pumnii pentru beta mare, de data asta!

Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fumi spune:

Amalia, cei de la Reprofit m-au programat pentru octombrie/noiembrie.
Acum le-am trimis formularele completate si asteptam raspunsul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Hola, hola
Asia, wow..multumesc de raspuns! hai, trebuie sa ne iasa si noua odata..tin pumnii sa fie cehii solutia si sa rescrii istoria lui Bichi, care are twinsi made by Unica..ai ales deja cuplul castigator? cand vei merge la ET?
Dorinta, cum esti? sper ca ti-au trecut feeling-urile naspa; dap, dupa un nr de esecuri, ele sunt naturale, dar, tre sa intervenim prin puterea autosugestiei..sa credem ca va fi bine! si va fi!..sincer, imi dau seama ca emotiile sunt puternice, dar sansele sunt atat de frumoase..
sandy, all eyes on you
smaickule, bafta la ET! cand tre' sa pleci?
girls, va pup pe toate Brigit, alina, ari, matusica, iri, bichi, sper, fumi, looana si cate si mai cate

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Ciao, fetelor!
Smaick, chiar, cand pleci? Eu parca stiam ceva de toamna, dar oricum, prevad de bine.
Sper, ma alatur si eu superstitiilor lui Brigit si nu vreau inca pe prima pagina. Mai astept, sa fiu sigura ca totul e in regula.
In rest, pupici pentru toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

alina sa ai gura aurita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

O am, o am, trebuie sa o am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Buna fetele dragutele,

Miracol dear si noi ne coacem pe aici -azi la masina indica termometrul 39gr. As manca o tona de inghetata sa ma racoresc.

Asia ce ti-au zis de ce nu ai reusit cu donatele anterioare? Ti-au dat vreo explicatie?

Lara daca nu te superi tu daca mai ai fulgisori de ce vrei sa schimbi locul si sa te duci la turci inainte de a face FET? parca asa am inteles de dincolo? poate ca uterul tau nestresat de stimulare si realaxat de vacanta ii va primi cu drag pe fulgisorii tai

Smaick tu cand faci de fapt FET? Cu cine il faci acum cu Stepan sau cu Marcel? parca esti la Reprofit nu?

Amalaia te pup asa-i DD le aranjeaza pe toate cum stie el mai bine si stiu ca are el planuri pentru fiecare dintre noi

Fetelor azi am pus beta in cui pana saptamana viitoare cand fac eco. Am vb cu dr si am facut azi 2500ui de Pregnyl si vineri mai fac 2500ui ca sa il ajutam pe piticut daca tot se lupta el acolo sa isi creasca culcusul. Of Doamne tare as vrea sa pot sa arunc un ochi acolo sa vad ce face si pe unde a incercat el sa se culcuseasca de ii e asa de greu

Sper am mai citit din urma si am vazut ca intrebai cum ai putea sa faci sa nu se mai sparga foliculii inainte de punctie sub Cetrotid. Eu am inteles ca te-ar putea ajuta prednisolonul si am inteles de la dr a mea ca piroxicam 500 (imi scapa acum denumirea dar revin) luat cu 2-3 zile inainte de declansare pana la momentul punctiei. Sau poate poti incerca Orgalutran in loc de Cetrotid. Nu mai tin minte daca tu ai avut si declansare sau fara?

Fetelor va pup pe toate si va doresc o dupa amiaza frumoasa, frumoasa ca insorita stiu ca e

Mergi la inceput