FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 22
Raspunsuri - Pagina 18

Sandy2707 spune:
Amalia acum vad ca te-am botezat in mesajul anterior; tre sa dau mielu la anu de Pasti cand o sa incepem sa plimbam carucioarele
Cred ca ma duc sa fac un nani ca acu daca am mai facut si Pregnylul m-a luat un somn

irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui smaick multumesc fetelor ca va ganditi la mine ![]() ![]() ![]() am 10.9 mm; ca de obicei structura nu este una "fericita" dar....tot inainte; am scris la dr sa vedem ce zice azi m-au cam apucat pandaliile dar acum sunt acasa si sper ca aerul conditionat sa-mi mai regleze circuitele ![]() |
Smaick, endo ca si marime e super ok, in a cata zi erai? Ce nu-ti place la structura lui, nu e trilamelar sau ce nu e ok? Sa stii ca esti tot timpul in gandurile si rugaciunile mele si de data asta trebuie sa fie bine. multa bafta iti doresc

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot

irilac31 spune:
Trebuia sa incep cu....Buna la toata lumea ......asa ca Bunaaaaaa
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot 13+

asia spune:
O sa fac cu embrioni congelati,probabil in maximum doua luni,depinde de cum o sa creasca endometrul.Pina acum,doctorul meu ginecolog,mi-a tot spus ca nu am nici o problema si nu-si explica de ce nu am avut nici un test positiv pina acum.
Nu stiu daca o sa mai incerc vreodata,daca nu o sa reusim acum.
E mult prea greu psihic dar si financiar si am si imbatrinit decind ma tot chinui...

Lara27 spune:
Sandy, nici vorba de suparici?
dap, cred ca si asta mi-a trecut prin cap, asa-i..probabil nerabdarea de-a reusi, de a avea un beta baban in sfarsit, m-a facut sa-mi doresc sa sar peste etape
..intre timp, lucrurile s-au mai asezat putin, neuronul e mai relaxat si functioneaza la relanti si am revenit la sentimente mai bune
..
candva, la toamna (sept/oct), o sa fac FET (mai am 3 blasto grasunei) la BP si in caz de binecunoscutul rezultat negativ
, ma mut in insoritul Istanbul pt o noua incercare (probabil la inceputul anului urmator, ian/febr)..daca si aici ma urmareste ghinionul, atunci, ma alatur voua si neaparat vom reusi
to be continued..

aristica spune:
asia inteleg perfect prin ce treceti si-mi pare rau ca sentimentele acestea de neputinta, deznadejde si neimplinire sunt atat de comune. Sper ca toate, absolut toate le vom depasi, ajungand sa cunoastem sentimentul suprem de implinire ca parinti si familie completa.
iri la smaik e o problema veche cu endometrul, aparuta in urma unei interventii chirurgicale: o parte a uterului este slab vascularizata. Dar ea e o persoana incredibil de puternica si optimista, asa ca-s convinsa ca totul va fi o.k.
Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.

Sandy2707 spune:
Of Doamne fetelor prin cate mai trecem si noi pentru a ne strange un bebe in brate.
Sper ca DD se uita la noi si ne va ajuta pe fiecare sa ne implinim visul
Asia lasa ca iti vin tie de hac cehii si te lasa
Lara te inteleg perfect pentru ca si eu imi pun problema pentru viitor, daca sa fac intai donate sau sa fac FET cu puisorii pe care ii mai am congelati; (mai am un blasto micut in Austria si 2 embrio de zi 3 aici in RO).
Sper am gasit denumirea comerciala a piroxicamului -e Flamexim (mie asta mi l-a recomandat) - (nu stiu de ce am asociat eu mai devreme 500 ca nu are nici o legatura); Doamne ajuta-ti ca la prima incercare sa ai destui folicului, sa nu se sparga si sa fie cu gravideala pentru toate
Ce mai fac mamicile? dati mai putin pe la noi acum

Brigit spune:
Sandy, cine e dr tau gineco?
Schema asta cu pregnyl o folosea tutunaru cu mare succes chiar.
Eu zic ca e bine ca ai pus beta in cui, elimini un motiv de srres. Doamne ajuta sa fie bine!
Fetelor sa nu incetati niciodata sa sperati, stiu ca sunt momente si momente dar atata vreme cat e speranta nimik nu e pierdut.
Sa auzim numai de bine!
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

cocolino2010 spune:
Buna fete!
Astept alaturi de voi inimioare la eco si beta mare la Sandy si Dorinta
Smaick esti urmatoarea la gravideala, iti tin toti pumnii strinsi. Bafta multa! Este rindul tau!
noi suntem bine si salutam pe toate lumea