FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 22

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dorinta2012
Offf ce grea e asteptarea...si nu stiu de ce dar presimt o dezamagire...
Va pup pe toate dragele mele Doamne ajuta!

Draga mea, ce e cu gandirea asta la tine, vrei bataita? . stiu ca asteptarea e grea si in mometele astea vin fel de fel de ganduri dar te rog poarta-te ca si cum ai stii ca esti insarcinata. pai ce le transmiti tu bebelasilor...neincredere in ei, daca mami nu are incredere in ei si nu-i ajuta cine sa o faca? Esti tanara ai pus cei mai tari blasto, tratamentul e super n-ai de ce sa-ti faci griji. tu asteapta doar confirmarea
Hai lasa butoiul si treci la optimism

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

smaick, ma gandesc azi la tine, te pup si asteptam vesti

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

recunosc ca am citit cam pe diagonala ce am pierdut pe forum si habar nu am ce face Smaick azi... Lamuriti-ma si pe mine. Oricum, sper sa fie de bine, orice ar fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Smaick are eco azi (pt endo)! baftaaaaaa!!!!

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

multumesc fetelor ca va ganditi la mine
am 10.9 mm; ca de obicei structura nu este una "fericita" dar....tot inainte; am scris la dr sa vedem ce zice
azi m-au cam apucat pandaliile dar acum sunt acasa si sper ca aerul conditionat sa-mi mai regleze circuitele
sandy te asteptam cu un beta mare
dorinta bafta
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Buna fetelor pline de energie pozitiva,

Am simtit azi toata energia pozitiva pe care ati trimis-o spre mine prin gandurile voastre.
Amalia, Looana, Alina, Irilac, Lara
Fetelor noi tot in ceata-am crescut dar putin adica azi 17,5. Asa ca jap m-am repezit din nou la test de sarcina de data asta Predictor tot cu limita de detectie 25 si s-a pozitivat in 3 minute si a ramas asa si parca e mai intens decat sure-ul de ieri. Deci nu pricep nimic
So maine pe cai putere si ma duc la alte 2 lab sa imi fac beta;
Alinus -am citit mai demult story-ul tau fericit de teste; si eu am facut deja vreo 6 teste-primul a fost pozitiv ca l-am facut devreme si mai aveam beta din pregnyl. Urmatoarele 3 au fost negative si ultimile 2 pozitive (ieri si azi)

Lara - pe 11 iulie are punctia donatoarea si pe 15-16 as fi avut eu ET la Cehi. Le-am scris sa le spun situatia si cred ca i-am bagat si pe ei in ceata.I-am rugat ca daca se confirma ecografic sarcina sa amanam donarea cu 6 luni, iar daca nu se confirma ecografic mergem inainte cu donatoarea, congeleaza embrionii si merg eu sa fac FET prin septembrie.

Dorinta fii optimista ca puiutii tai au nevoie de toata increderea ta. Nu ai nici un motiv sa te indoiesti ca ai sa reusesti doar aici e un forum plin de reusite si gravidute. Uite o pt tine

Smaick- bafta multa! sa ia un endo fb si sa fie ochisori si inimioare de data asta; uite si pt tine o

Fetelor va pup pe toate si va doresc o seara faina;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fete dragi...ce faceti ca eu ma coc la propriu...am fost pana la aeroport sa-l duc pe al meu sotior ca a plecat in Spania...160 km incolo...si binenteles 160 inapoi...m-am copt la propriu...ca nu ne merge clima in masina...durere...in rest sunt bine...
diseara incept pastile Cyclacur, ce le-am primit de la amaliaro (sarut mana matusico) si astept cu nerabdare ziua de 16 iulie sa imi i-au zborul spre mare intalnire!...eu sper sa fie totul bine pana atunci, sa nu fie vreo problema ce sa nu ii placa doctorului si sa nu vrea sa mergem mai departe! eu sunt si vreau sa fiu optimista in continuare...sunt tanara si imi doresc sa fiu mama!!

Dorinta, te rog sa nu fii pesimista...si nu mai presimtii tu prostii...vorbeste cu bebeii...spune-le lucruri frumoase, si fa-i cu gandirea ta optimista sa ramana cu tine!!doar tu poti controla totul...mananca fructe proaspete cum ti-au zis si fetele, ananasu am inteles ca e bun dupa et, bea multa apa...inveseleste-te si ai sa vezi ca va fi un beta baban!!Doamne Ajuta!!...si eu presimt ca esti urmatoarea gravi din gasca!!

Sandy...m-ai bagat in ceata...ba esti gravi ba nu mai esti....eu acum am inteles ca esti!!bravo...si mergi inainte mai departe!...ai facut fiv cu ovo ale tale sa inteleg ultima incercare??si pe urma mergeai la cehi pt donate??...pai atunci nu te mai stresa...si mergi inainte!!...sigur ca ai avut noroc si de data asta ai reusit!Doamne ajuta!!

amaliaro, vb mai pe seara sa inteleg si eu cum incep medicamnetele asteaca sincer am emotii si sunt in ceata

Looana, pupic pe nasucul ala dragalas al lui bebe...merci ca te gandesti la mine si ca stii prin ce trec eu acum...asteptarea dupa et stiu ca e groaznica, dar si asta pana la prima intalnire cu doctorul e grea sa stii...astept cu nerabdare sa ma intalnesc cu matusica noastra...s-o strang o data tare in brate sa sa-i spun ca suntem ghinioniste pe de o parte, si pe alta cele mai norocoase...ca am avut sansa sa ne intalnim si sa ma simt atat de bine alaturi de voi!!
va pupacesc pe toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

smaick...super endo....bravo...sa am si eu un asemenea endo...as rade intruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Smaick cind faci ET?mi se pare super ok endo totul va fi bine de data asta hai fi pozitiva
Sandy stie DD ce face stai linistita si protejeazate si rasfatate ca esti graviduta
Dorinta
stai linistita ca stresezi copilasii si nu e bine hai maico calmeazate
Loanaai gija de nepotel vape amindoi
Miracolsi bafta ca azi e prima zi de pastilute este primul pas spre intilnirea cu puiuti tai

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asia spune:

Lara27:am la activ trei fiv-uri normale facute in Fanta si doua cu don de ovocite.Primul cu don direct(de la sora mea) facut in Belgia iar al doilea facut in Romania la Timisoara si acum o sa facem cu don de embrioni,la Unica.

Mergi la inceput