FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 22
Raspunsuri - Pagina 15
amaliaro spune:
Loana nasucu ala frumusel de gurita nu mai zic o sa fie un buzat mumosa votat unchiuletu
amalia tsakoniati(matusa)
irilac31 spune:
Neata fete frumoase, am avut un wk plin si n-am mai apucat sa intru aici. Ma duc in urma sa vad ce ati facut voi in wk si revin
O saptamana frumoasa si usoara sa aveti
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
13+
irilac31 spune:
Sandy, felicitari pt beta chiar daca e micut, nu e neaparat sa se dubleze important e ca creste, asta inseamna ca evolueaza. iti doresc azi sa ai un beta care sa te linisteasca si sa-ti anuleze concediul planificat in cehia
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
13+
amaliaro spune:
Buna dimmi!
Sa avem o saptamina linistita si plina de vesti bune hai vetele care trebuie sa veniti cu beta astept sa scot pampoanele
burticile jucause
amalia tsakoniati(matusa)
Dorinta2012 spune:
Ivisorla hotelul acesta (camin) nu se accepta plata in euro. Eu cand am ajuns nu aveam banii schimbati insa receptionera a fost tare draguta si mi-a zis ca in 2 zile cat stau o sa gasesc eu sa schimb ca sa platesc. Nu stiu daca noaptea inchid sau nu usa dar am observat ca receptia lucreaza in ture (in 2 zile am prins 3 receptionere).Hotelul are si parcare - nu chiar langa hotel - la distanta de 100 m dar in complex. Eu nu am folosit parcarea asadar nu stiu daca se plateste sau nu.
Offf ce grea e asteptarea...si nu stiu de ce dar presimt o dezamagire...
Va pup pe toate dragele mele Doamne ajuta!
Dorinta2012 spune:
Ivisor eu clexanul l-am inceput odata cu utrogestanul adica in ziua 14 de la cm. Prednison nu iau. In schimb iau Aspenter (2/sapt) Femibion Magne B6 si bineinteles estrimaxul utro si clexanul.
alina_alba spune:
Dorinta, nu mai gandi asa. Stii cume se zice, culegi ce semeni. Asa ca putin optimism nu strica la casa omului. Eu zic ca din doi embrioni de calitate foarte buna, nu se poate sa nu se prinda nici unul. Mai ales ca erau hatchuiti amandoi. Relaxeaza-te, mananca multe fructe (mai ales ca e sezonul lor) si sunt sigura ca va fi bine.
Sandy, daca ai rabdare sa citesti capitolele anterioare (sincer nu mai stiu la ce capitol am scris), o sa dai peste obsesia mea cu testul de sarcina. Tot asa mi-a iesit ca tie, linia a doua foarte palida. Asa am fost de obsedata de testele astea, ca am facut 7, numai sa ma conving ca sunt insarcinata. Si tot beta m-a convins pana la urma. Relax, daca iese si a doua linie, cat ar fi ea de pala, eu zec ca este.
Lara27 spune:
Hello fete,
Dorinta, huh, de ce presimti asa? intreb, ca si eu mereu aveam presimtirea asta..eu sper sa continuati trend-ul cu rata de reusita de > 90%, pt ca ne da curaj si noua, celor care mai incercam cu ovo proprii, speranta ca mai exista o sansa, o alternativa care, sa ne faca si pe noi mamici 2 blasto ai pus? cati ani are donatoarea?
asia, revin cu intrebarea: ai avut 3 cicluri de ovo donate, nereusite?? daca da, la ce clinica? multumesc
sandy, hai c-ar fi o reusita grozava, de prima pagina..altfel, cand ai avea programat ET la Brno?
va pup pe toate si sunt alaturi de voi
le: Dorinta, m-am uitat acum pe prima pagina si am vazut ce tanara esti.. care a fost/e problema la voi?
to be continued..
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lara27 huh, Dorinta, bafta si pumnici stransi neaparat si din partea mea..eu cum sunt doar in vizita aici, mai pierd sirul Iri, DT fara emotii..la tine, iubito, nu prea conteaza amanuntul respectiv..frumoasa ta varsta de 33 ani nu o sa strice ecuatia, rezultatul va fi excelent. to be continued.. |
Ahhhh Lara cum n-am fost eu pe faza vineri, ca ma faceam cu o clatita cu banane de la tine ....mai lasa-ma te rog sa ma bucur ca inca am 31 ani ca indata schimb a 2 a cifra. La 33 cu ajutorul lui DD poate mergem dupa gemelasii care acum invata limba ceha
Oricum....multumesc mult de urari, emotii nu pot spune ca am f mari pt testul asta, stiu e ca pur statistic, eco stiu ca e mai importanta si acolo bebele a excelat. Am facut si analiza de sange doar ca a insistat dr. Stiu, simt ca bebele meu e bine si asta e tot ce conteaza pt mine.
Am vrut sa vad ce diferenta este intre mine si donatoare dar surpriza........nu-mi aduc aminte deloc ce varsta avea, mi-am sters complet amanuntul asta din memorie , am cautat chiar si pe forum in urma sa vad daca nu v-am spus voua la vremea aceea dar nu am gasit nimic.
13+