FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 22
Raspunsuri - Pagina 14
Bichi spune:
Buna fetelor!
Brigit spune-ne si noua bancul nu-l tine numai pt. tine!
Fetelor va urez un sfarsit de saptamana deosebit de frumos!
Brigit spune:
La cererea publicului, bancul
Un dr renumit ia cina cu sotia intr-un restaurant de lux. La un moment dat intra o tipa bine cu care dr isi schimba priviri dulci. Nevasta-sa observa si il intreaba cine e, la care el nonsalant ii spune ca e amanta lui. Cand aude asta innebuneste, incepe sa ameninte ca pleaca de acasa, etc. Dr ii spune calm ca nu are decat, dar sa se gandeasca in cazul asta adio vacante in insule exotice, shopping la milano si masini de lux.
Fix in mom asta intra in restaurant un alt dr foarte cunoscut, dar la bratul sau nu era sotia ci o alta femeie. La care nevasta primului dr intreaba cine e. Barbate-su ii raspunde ca e amanta dr cu pricina. La care ea : e, a noastra e mai frumoasa!
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
Sandy2707 spune:
Buna fetelor,
Alina, Brigi merci mult de incurajari; Asa gandesc si eu; am mai citit de ieri incoace si am vazut ca mai sunt si exceptii (beta mic si care creste mai greu si totusi final fericitasa ca acum sper ca si noi sa fim o exceptie fericita.
Daca nu Brno ne asteapta;
Alina eu acum am facut ET cu 3 embrioni de ziua 3 gr I 8 celule pt ca am facut acum 2 ani cu 2 blasto fb si rezultatul a fost negativ. Atunci am ramas din 7 embrioni fb de ziua 3 doar cu 3 balsto. Acum am facut ce mi-a zis sufletul; nu am vrut sa repet experienta din Austria. Atunci am ascultat logica nu inima.
Lara - Da am facut in RO si intru in categ celor care au sanse 1% cu ovule proprii adica 45+. Eu nu stiu de ce cred ca de fapt nu cu ovo am probleme ci cu uterul sau altceva inexplicabil pt ca am mai avut 3 sarcini naturale 2 oprite la 6-8 saptamani si una toxica cu av terapeutic la 10 saptamani.
Dr cu care am facut acum a inteles concern-ul meu si mi-a dat un tratament la ET si mentinere mult mai complex si eficient decat cel care l-am avut la primul FIV.
Daca insa voi face cu donate si reusesc sa duc sarcina la bun sfarsit, inseamna ca problema a fost ovulul sau bagajul meu genetic sau bagajul genetic al sotului combinat cu al meu dar nu va mai conta; Daca nu resusec nici cu donate insemana ca tot la uter e problema si poate o sa incerc sa imi caut surogat;
Apropo de Reprofit -mie nu mi-au dat detalii despre donatoare; ei nu prea dau, sunt f atenti la confidentialeitate; eu le-am trimis poze cu mine si sotul meu si i-am lasat pe ei sa aleaga. Ce am insistat insa a fost sa fie neaparat cu studii superioare. Chiar ma gandeam sa o intreb pe Eva daca e studenta sau daca a terminat care e faculatatea. As fi curioasa daca este vreo potrivire?
Va pup pe toate si va doresc un weekend superb cum e vremea de afara aici la noi la o azvarlitura de bat de Bucuresti.
asia spune:
Va multumesc fetelor!!!
Gasisem ciudat ca ambii parteneri ai celor doua cupluri sint cu studii superioare.
Eu am crezut ca doar exagereaza, pt a ne convinge sa mergem la ei.M-am linistit acum.
Sandy2707 spune:
Asia Bafta multa sa stii ca eu in plus i-am intrebart daca fac teste genetice si psihologice si mi-au confirmat ca sunt testati genetic si psihologic.
Fetelor am citit din urma mai mult si am vazut ca s-a discutat de sarcina toxica. Eu am trecut prin asa ceva la cea de-a 2-a sarcina. Primele 6 saptamani au fost normale fara greturi etc. La 6 sapt varsaturile s-au instalat brusc si foarte violent si nu m-au lasat pana in sapt 10 la avortul terapeutic. Nu puteam bea nici apa,ca in secunda 2 varsam si orice miros imi provoca varsatura. In saptamanile 6-8 am slabit 2,5kg; In saptamana 8 am slabit alte 2,5 iar in saptamana 9 am slabit 10kg in ciuda perfuziilor, vitaminelor, metoclopramid si alte antiemetice.
Astfel am inceput sarcina cu 54kg, m-am ingrasat 1kg in prima luna iar in sapt 10 la momentul avortului terapeutic am ajuns la 40,5kg. S-a confirmat la chiuretaj ca si sarcina era compromisa.
Avortul terapeutic se recomanda in stadiul 2/3 al disgravidiei adica inainte de a ajunge la ceea ce se numea in secolul trecut toxicoza gravidica. In acest stadiu se produc modificari ireversibile ale metabolismului si echilibrului hidroelectrolitic al organismului astfel incat organismul femeii gravide se autodistruge si ajunge la deces.
Sunt insa sigura ca acum prin mijloacele diagnostice actuale si terapiile din preconceptie, vitaminele care se iau in timp util nu se mai ajunge decat foarte rar la astfel de situatii.
Sper ca sunt de ajutor cu acesta experienta si informatie pentru ca nimeni sa nu mai treaca prin ce a trecut Alina. Sarcina toxica nu e o gluma dar nu se pune acest diagnostic asa dupa ureche.
Va pup fetelor si va doresc si voua ce imi doresc si mie adica gravideala grabnica si sarcina usoara dupa pana la termen
ivisor spune:
Dorinta
eu voi sta la acelasi hotel la care ai stat si tu, asa ca daca poti te rog sa imi spui cum ai platit, in lei coroane, euro?, daca hotelul asta are o receptie permanenta sau nu, noi pb. vom ajunge seara spre noapte si nu vreau sa am surprize sa gasesc oblonul tras,exista posibilitatea de parcare langa hotel, se plateste separat sau nu?
In alta ordine de idei, daca tot am dat drumul la intrebari spune-mi te rog tu de cand ai inceput Clexanul, si daca ai si aspirina in schema, prednison?
Iti doresc asteptare usoara in continuare si muuuuult lipici la bebici
ivi
miracol11 spune:
Buna fetelor...am intrat sa va doresc o duminica frumoasa!
Sandy2707...multa bafta...sa fie bine pana la urma!Asteptam vesti bune!
o duminica frumoasa si tot ce va doriti!
Sandy2707 spune:
Fetelor am intrat sa va salut si cand colo liniste mare pe aici sunteti la plajica?
Pe mine m-a mancat si am facut azi un sure check si a iesit pozitive - e drept linia 2 mai paliduta dar e acolo
In prospect scrie ca limita de detectie e de 25Mui/ml si asta mi-ar da sperante ca beta a crescut de vineri de la 13 la 25.
Doamne ce minune ar fi asta
Miracol sa fie! Sa te auda DD si sa auzim aici numai de vesti bune
va si va doresc o duminica faina de acum inainte
amaliaro spune:
Buna fetele cucuietele
Miracol te sun mai tirziu
Sandy2707 iubita ai sa vezi ca totul o sa fie perfect poatrtate deja ca si gravidutele ai grija ce papi rasfata te si cel mai important gindeste pozitiv
amalia tsakoniati(matusa)
Looana spune:
Buna gravidute si viitoare gravidute
Matusico ati votat azi ? sau ....ce faci?stai la umbra sub o umbrela cu sotu
Miracol tu ce faci? Esti cred nerabdatoare sa pleci odata,eu eram foarte nr.zilele acuma nu le mai nr.dar trec foarte repede....acuma incep o saptamana ,acum urmatoarea.....astept si eu sa merg curind sa-l vad pe bebelinu meu ce-i face nasucu
Dorinta stai linistita,bea apa mult cel putin 2l pe zi,carne de curcan sa papi si daca poti 1-2 felii de ananas pe zi ar fi bine,eu am bagat la greu ananas in mine dupa ET.Sigur vei veni cu beta mare,mai ai putin,pina atuni eu iti doresc ginduri bune si sa fi pozitiva si crede in sansa ta de data aceasta am eu un feeling ca tu esti urmatoarea [gravid]
Sandy uita-te pe seitul care il pun jos cu valorile beta si prima coloana sunt zilele.
http://www.betabase.info/showBasicChart.php?type=Single
Fii pozitiva si iti doresc sa fie cum iti doresti tu si o sarcina sanatoasa si usoara pt tine
Fetelor va si va doresc o duminica placuta
Looana
+19