Bv Alma,stefulici! Hai aever,addya,CRYSSAaa!(59)
Raspunsuri - Pagina 9
bytzza spune:
Si problema cu care ma confrunt eu...bineinteles alaptatul...bebe dragul de el trage, laptele nu e venit maxim, dar problema e ca nu am sfarcuri deja incep ranile si nu stiu ce sa ma mai fac, el cat reuseste sa traga nu mi le a format inca,mi am luat si mamelon dar nu are efect deoarece laptele nu curge asa tare,bebe se enerveaza si nu ii mai trebuie, si vb lui Elly nu pot sa il vad cu plange pana se face grena sau sa il las flamand...stiti ceva remedii poate ma ajuta?am bagat si pompa dar mai rau fac ca ranesc sanul
Shoshonik spune:
Deea, si Edy sta cu manutele in gura, uneori incearca sa le bage pe amandoua. Ca si tine, am crezut ca face asa de foame insa cand il puneam la san...nik-nik, intorcea capul, deci era satul. Apoi mi-am dat seama: dar ce sa faca copilasul meu la varsta asta? Altceva nu stie decat sa planga, sa umple pampersi, sa descopere manutele...si m-am calmat.Cu lapticul mai insista, de multe ori Edy adoarme cu sanul in gura si il scot eu, atunci cand nu mai suge si devine doar suzeta lui.
Bytzza, Edy face caca mult seara, noaptea, ziua doar putin si parturi muuuuulte. Onutza stiu ca avea aceeasi problema cu sfarcurile ca si tine, poate te ajuta ea. Cu Garmastan sau lanolina dai pe sani? Si sa stai cu ei la aer.Succes mult.
Onutza, Ellyshor mereu ma gandesc la voi. Eu ma stresez cand plange puiutul doar la un caca sau gaze, nu stiu cum as reactiona la colicii adevarati. Va admir.
Virgi, sunteti o familie foarte frumoasa. Zen cum reactioneaza cand plange bebelul?
Anitta, Ai o adevarata printesa, frumusica toata.Si fratiorul e superb.
Noi suntem bine, nici nu indraznesc sa ma plang de o ora sau doua nedormite. Tocmai cand ma gandeam ca Edy a scapat de iritatii, il vad putin rosu la fundulet. Am scapat in doua zile dupa ce am dat cu crema de la Himalaya si a stat in putza goala. Tot de doua zile plangea foarte des dar daca il las doar in pelinca, fara pampers, radeeee la greu( de 5-6 ori intr-o ora). Asadar, am trecut la pelinci si pampers doar noaptea. Acum doarme foarte bine si ziua, nu prea mai scanceste si e mai vesel. Nu radeti, dar pentru noi e o solutie buna .
Pup toate mamicile.
Asteptam si ultimii bebelusi!!!
Acusi trebuie sa ne gandim la un mesaj de predare stafeta, apoi trecem la Bebelusi. De abia astept sa trecem la o noua etapa.
Mihaela, mami de printishor alintat, Edward- Flavius
elena_gd spune:
Bytzza eu ca sa vina lapticul am facut un cocktail format din 3 paracetamol pe zi, jumatate de litru de ceai de lactatie pe zi, pus bb la san Si in rest tras cu pompa, chair daca curgeau cateva picaturi. Dupa 3 zile in care sanii au fost pietroi, a venit Si lapticul. Trebuie sa ai rabdare, stiu ca e greu ca am urlat Si eu la greu din pricina asta . Pupici!
Elena, mamica fericita si implinita de BebstERIC
virgiL spune:
Buna sa va fie inima,fetelor!
Eu doar v-am citit in ultimele zile,asteptand cu drag sosirea macar a uneia dintre minunile de final de odisee de mai iunie...dar sa va scriu,n-am mai avut putere.Mi-a fost foarte rau,am avut niste dureri cumplite de cap cu o stare de somnolenta(cum am mai avut doar in primul trim de sarcina)si o epuizare sora cu lesinul.Cred ca m-am ales cu o anemie frumoasa(nici n-am curaj sa-mi fac analize),mai ales ca iar mi s-a inflamat hemoroidul(cum nu s-a umflat niciodata)si mai si sangereaza aproape zilnic(putin ce-i drept dar zilnic).Macar mi s-au terminat lohiile(fix la 6 saptamani).In plus ma dor toate ciolanele si articulatiile de zici ca-s de la azilul de batrani(oricum nu mai am mult).E ceva de care nu m-am plans?.Am inceput sa iau vitaminele din sarcina(femibion 2),incerc sa ma odihnesc cat mai mult.Cine stie ce treburi prin casa nu ma omor.iesim zilnic la plimbare.Bebe e din ce in ce mai simpatic.
ANDRA,multa sanatate!Cum sunteti?Cand te faci mai bine si ai timp si chef sa ne zici si noua ce te-a invatat pediatru sa faci cu putza lui Robin(e vreun secret in ingrijirea si igiena intima la baieti?)
SHOSHO,Zen urla cand plange puiu mic...da zici ca-i lup nu alta.Si sa stii ca vine langa el sa urle doar cand il doare burtik,nu tot timpul.De ex nu se agita cand Lucas se alinta sau vrea schimbat,sau vrea mancare.O fi simtind animalele suferinta ?
ANITTO,pe unde va plimbariti?N-ati luat-o spre munte si cu printzesa?Noi vrem sa iesim maine la padure cu totii
MIRELLA,dragutza noastra,tu pe unde mai calatoresti?
Fetelor voi dati bebeii cu factor de protectie solara cand iesiti afara?
JOSEFINE,si eu am renuntat vreo 2-3 saptamani la lactate dar din alte considerente,aceeasi proteina de care zici ,din laptele de vaca ar putea fi responsabila si de dermatita atopica la bebei...Si cum Lucas era plin de bube m-am gandit sa incerc si asta.Dar nu s-a observat nici o ameliorare in timpul cat nu am consumat lactatele.Apoi le-am reluat.Acum mananc de toate.Ieri am mancat varza cu afumatura...si n-a avut nik bebe.Am mancat si cartofi noi prajiti cu usturoi(ca m-a bagat AEVER in boale cu micul ei dejun de acum cateva zile).Si tot nu s-a colicit puiul.Si cirese mananc aproape zilnic cate un kil.Auzi,si mai vreau sa slabesc(da nu vreau,ma prostesc si eu,mai am 4 kile in plus care nu ma deranjeaza deloc).Mai zicea una din fete,am o foame continua,si o seteeeee ,nu mai zic.
BITZZA,bine ai revenit!Ma bucur sa aud ca te refaci repede si esti asa pozitiva!Crestere usoara!
TIGRUTZA,imi pare rau ca va ”coliciti ”asa rau!Si mai ales ca Luca il ciocaneste pe cel mic.Sa vezi tu cand s-or face mari ce bine se vor intelege!
ELENA,eu inca imi revin.Am zile f bune si zile in care....abia ma tarai.Depinde mult si de cat de mult te solicita puiul,de cat ajutor primesti si nu in ultimul rand de cat de ZEN esti
YLARI,vad ca deja bucataresti cu spor!tot asa cum te stim mananci?Bravo pt forta si pt relaxare!Nici eu nu mai mustrari de constiinta de nici un fel,fac lucrurile asa cum simt si atat timp cat ele evolueaza bine si oamenii se simt bine in jurul meu,chiar nu ma mai stresez.
ELLY,CUCHI,luati si voi niscaiva relaxare de la noi!Aveti incredere in instinctul vostru.Niste mame informate ca voi nu au cum sa dea gres daca-si asculta si glasul inimii.Starea de bine a puilor vostri sa va fie cel mai bun ghid in experienta asta complexa a maternitatii.
MAMITU,cum mai esti?Ce fac puii mici de indian?
TITI,mai traiesti?Cum te refaci?Baietii sunt bine?
Virginia ,mami de Ioana si de Lucas
marchplayer spune:
Buna fetelor!!
Am de vanzare o scoica de la chicco pastrata in foarte bune conditii!! Pentru informatii detaliate va rog sa ma contactati pe mail, ionta_daniela@yahoo.com
NASTERE USOARA VA DORESC!!!
virgiL spune:
DEEA,ti-ai rezolvat problemele dentare?Cum te simti?Bebe cum e?
ELENA,mi-am adus aminte ca intrebai de pielea bebelusului ceva.Se mai descuameaza o vreme,e firesc,la unii mai mult ,la altii mai putin,la unii mult pe corp,la altii si scalpul.Eu inainte de baitza ii masez usor pielea cu ulei(amestec de ulei de masline,migdale,germeni de grau,acelasi cu care m-am uns si in sarcina)inclusiv scalpul.Il las vreo 10-15 min apoi il spal si dupa aceea ii fac masaj cu Exomega de la ADERMA,foarte faina,emolienta,speciala pt piele sensibila si atopica.De cand folosesc crema asta s-a atenuat mult si dermatita asta a puiului.
CORINA,Lucas asa face de obicei kk,apos si galbui deschis cu niste granule in el.Si bineinteles de 10 ori pe zi..Cum ii bag tzitza in gura cum incepe tragerea la pampers..
Virginia ,mami de Ioana si de Lucas
elena_gd spune:
Virgi sa nu Iti faci analizele ca te sperii sigur, mie mi-au facut in spital un set inainte de nastere Si unul dupa, la cele de duPa dezastru, ma Mir ca mai traiesc. Pup!
Elena, mamica fericita si implinita de BebstERIC
ionelu spune:
Buna si de la noi... am lipsit vreo luna, nu stiu cat mi-ati simtit lipsa, dar am intrat sa va spun ce facem, sau mai bine zis ce am facut de cand am disparut.
Crizele de colici ne-au trecut, dar abia dupa ce am schimbat Infacolul cu Bonnisan Acum luam doar Bonnisan si Debridat de 3 ori pe zi si ne este mult mai bine. Apropo, mai am 3 cutii neatinse de Infacol UK, daca le vrea cineva sa imi dea un semn. Le dau la 50 RON.
Va povesteam eu la un moment dat, dar nimeni nu a reactionat, ca am fost sa facem ecografii de sold si de abdomen. A rezultat ca pe langa torticolisul ala de la gat, avem displazie de sold si chisturi ovariene bilaterale. Intre timp am fost si la pediatru si la ortoped si am chemat un terapeut ca sa incepem exercitiile.
Asa am aflat ca micuta mea printesa nu urla si facea crizele alea urate si continue doar din cauza colicilor, ci mai ales de durere, o durea gatul, mai precis muschiul trapez de la pozitia din burta si ulterior de la cum a stat si a dormit. Si am fost certata rau de tot pentru ca am tinut-o pe burta si in brate, pentru ca i-am agravat situatia. Asa ca degeaba m-ati pus voi la zid si ati dat cu rosii in mine cand va spuneam ca urla tot timpul si ca nu am ce sa-i fac, iar voi imi spuneati ca este copilul mic si are nevoie de afectiune si sa ma simta. Uite ca de fapt ea avea o durere reala si pe care, din pacate, am depistat-o ceva mai tarziu
Acum facem terapie de 2 ori pe saptamana si pentru torticolis si pentru displazie. Iar eu, in fiecare zi fac exercitii de picioruse cu ea si ii pun al doilea pampers cu un prosop intre picioare, ca sa i le tina departate si in pozitia broscuta, deci adio infasat. Oricum nu statea infasata si tipa, iar eu am aflat ca nu aveam voie sa o infas deloc. Pentru gat, trebuie sa doarma cu capul drept, cu un prosop sub cap si nu are voie sa isi miste capul stanga dreapta in somn. Recuperarea poate dura intre 2 si 4 luni. Iar de tinut in brate nici nu se mai pune problema, pentru ca trebuie sa stea tot timpul cu barbia in piept. Asa ca, in continuare mi se rupe sufletul cand o mai aud ca plange si nu pot sa o consolez decat tinand-o de manuta. E un chin de iesit afara si de mers undeva, pentru ca e destul de incomoda si restrictiva pozitia din carut si scoica, tot imobilizata intre prosoape, dar nu avem ce face, trebuie sa suportam, pentru ca altfel nu fac decat sa ii agravez situatia. Oricum ma bucur ca de cand am inceput terapia nu mai avem dureri si nu mai urlam aproape deloc. Sper sa ne revenim cat mai repede si sa dam uitarii aceasta perioada crunta
In greutate crestem bine, avem acum aproape 4 kg, mancam doar san, dar eu trebuie sa imi stimulez lactatia cu Galactogil si ceaiuri, ca altfel am observat ca e ceva mai scazuta. Ne vin si noua in sfarsit hainutele, dar nu stiu cat o sa apucam sa le purtam din cauza celui de-al doilea pampers cu prosop intre picioare... in fine, asta sa fie cea mai mica problema
In alta ordine de idei, am stabilit data botezului pe 1 iulie. O sa fie ceva restrans, doar cu familia si prietenii apropiati. O sa mergem la pranz la biserica, dupa care o sa dau o masa la o terasa frumoasa. Sper ca dupa botez sa ne linistim de tot, pentru ca efectiv simt ca o iau razna
Aaaa... si mai am un wrap, cumparat acum 2 saptamani si pe care nu am apucat sa il folosesc decat de 3 ori, pentru ca nu mai avem voie in el ... este roz pal, de la hiphip.ro si a fost 179 RON... eu il dau cu 150 RON, daca este interesata vreo mamica de fetita. Uite si link-ul: www.hiphip.ro/products/wrap-elastic-moby-wrap" target="_blank">http://www.hiphip.ro/products/wrap-elastic-moby-wrap
Si mai vand si pompa electrica Avent, folosita fara succes de 2 ori, pentru ca eu nu reusesc sa ma mulg . Pe asta o dau cu 400 RON.
Deci daca este vreo doritoare de Infacol UK (3 cutii la 50 RON), Wrap la 150 RON, sau pompa electrica Avent la 400 RON, sa ma contacteze. Ori PM, ori sa ma sune (numarul meu il gasiti pe grupul de pe facebook).
Cam atat de la noi, nu stiu cand o sa mai intru, dar vroiam sa va povestesc ce am facut cat am lipsit de aici, ca sa nu ne dati la disparuti.
Ioana... Mami fericita de Bianca Maria (26.04.2012)
aever spune:
Buna, fetelor!
Eu cred ca am "boala" somnului. As dormi in continuu. Azi am dormit 3 ore la pranz si as mai fi dormit. In rest, nimic nou. Am fost la film, contractii slab, nedureroase.
Acum incerc sa ma trezesc de tot, nu prea merge. Am reusit sa citesc doar pana la mesajul lui Virgi.
Andreea, 39+ cu BebeLUnu care vine in curand...
felicityhope spune:
ionelu de ce vinzi wrapul?e util dupa ce se vindeca fetita- in prospect spune ca e bun pina la 1.5 ani.
fetita si ii doresc sanatate,recuperare cu cit mai putine dureri
ionelul- iti doresc muuuuulta rabdare si putere sa treceti cu bine si peste pragul asta.
aever- bine ca dormi-lasa ca o sa platesti cu nesomn somnul asta cind vine bebe
hai bebeii la lumina ca e weekend
Alexander Matthew-si soarele a zimbit cind te-ai nascut tu