Bv Alma,stefulici! Hai aever,addya,CRYSSAaa!(59)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Vreau sa o felicit si pe Elena pentru laptic si pentru buric! Mey mey ce repede a picat! Sa va fie de bine

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mamica super fericita si norocoasa de Dorian Andrei ~ 19.05.2012 ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Fetelor am Si eu o intrebare, luni bebe I se cojeste pielea de la incheieturile de la manute, e deshidradat el sau ar trebui sa incep sa-l dau cu ulei/crema?

Elena 39+ cu Bebster AMR un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Deea multa putere iti doresc! Cum s-au adunat toate la tine si raceala si masele...multa sanatate si mult laptic!
Onutza tu cum ii dai colieful? Adica prospectul il am si eu dar ma refer daca te mulgi si il amesteci in lingurita sau cum faci?
Astazi noi am fost in parc vreo 2 ore si pentru ca zbiera de foame l-am alaptat in parc. S-a gasit o bunicuta cu un nepotel sa vina sa ii arate cum papa bebe. Tare m-am mai enervat...Dupa aceea am fost cu sotul la restaurant si am mancat.
Fetelor astazi am primit o invitatie la o nunta pe 14 iulie. Sa trecem peste faptul ca nu ma mai cuprinde nimic, dar cu bebe ce o sa fac? Ma mulg eu sa ii las laptic dar cred ca imi trebuie o groaza de lapte pentru ca bebele meu mai ales seara/noaptea suge si din ora in ora uneori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Elena stai linistita ca asa am patit si noi pe la vreo 10 zile. Ii trece de la sine, tu fa-i baita si masaj sio sa-i treaca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Multumim Eva, pupici!
Se pare ca Si la noi au inceput colicii.
Eu de vreo 2 zile ii dau suzeta cand nu o scoatem la capat altfel, decat sa suga degetelele sau pumnul.
Deea Si bb suge in total 20 min, dar trage, eu zic ca se saturata, o sa vedem la o Luna cum Ia in greutate.
Miha ms de raspuns.
Pupici!

Elena 39+ cu Bebster AMR un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Miha ma mulg cu pompa cateva picaturi ..cu mana nu reusesc neam si ma doare teribil daca incerc.apoi ii pun in lingurita aia de silicon si il dau.
Elena e normal sa se cojeasca pielea..e mic si si-o schimba..la al meu si pe fata i s-a cojit..practic se numeste ca se curata bebe.Da sa i-o dai cu ceva..noi mai folosim la baie si taratza de grau si s-a curatat fff frumos si relativ repede.
Anitta nu stiu daca Colieful isi face efectul ca tot mai are crize.azi am stat cu el de la 3 la 9 in brate dar practic nu stiu de ce..ca nu se scremea ,nu il durea nik ca nu se inrosea..avea un plans asa neconsolat.I-am facut baie si cand sa ii dau sa manance isi provoca voma la tzatza stanga.la dreapta nu avea nici o problema.Eu am sanul stang mai mare si automat mai mult lapte.si curgea prea repede si nu facea fatza.am bagat feonul si m-am plimbat cu el la sanul respectiv sa il mai goleasca ca sa poata si el sa manance ca un om normal:)) offf sa faca odata 3 luni:)mai avem 1 luna juma de asteptat
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

teribile sunt accesele astea colicoase. onuta, ai incercat sa scoti lactatele din dieta? se zice ca e o proteina in laptele de vaca si ar fi raspunzatoare de crize de plans la vreo 5% dintre bebelusi. eu acum asta testez.
cica si probioticele ar ajuta, dar cred ca ai incercat deja.
noi suntem cu un cocktail de toate, e in mare sub control - nu ma plang. punem si aspiratorul si foehnul si sunete inregistrate ca mi-e mila de foehnul meu misto:))) si de curand a vrut suzeta, sunt f. fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Josephine am scos tot din dieta mea:)) mananc doar supa de legume adik morcov,telina,pastarnac fara cartofi ca si ala provoaca balonare.branza lapte smantana..imi e dor de ele..astept sa mai creasca..mai mananc carne fiarta de pui.Fara condimente sau ceva de genul.
Da am incercat 3 sapt probioticul care il dadea si Virgi..si eu is la coktail de mai multe.intr-un final sper sa reuseaca.de ameliorat se simte o ameliorare..acu sa vad sa treaca de totttttt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

haha, da, asta am zis si eu - daca scot branza, laptele, eu ce mai mananc?:))) buna ideea cu supa, probabil asta o sa fac si eu:) eu de 2 zile m-am lasat de lactate. dar la noi nu e asa nasol, are vreo 2 ore de plans/zi.
partea buna e ca trec crizele, partea proasta e ca mai avem de tras. si dupa aia urmeaza dintii:))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cuchilici spune:

Anitta multumesc pentru raspuns, asa e cum zici tu, bejuliu si foarte apos, o fi normal inseamna...

Am alta problema de care vreau sa va intreb si nu aruncati cu pietre. De cand am nascut eu nu mai am pofta de mancare, cica ar fi tot o forma de depresie postpartum cu oboseala amestecata, desi eu psihic ma simt foarte bine si dorm acum ok. Dar in astea 3 saptamani ale lui Vladut am mancat destul de putin si haotic, acum mananc fortat. Ideea este ca a recuperat greutatea pierduta in maternitate, dar atat. Are 4 kg. In 3 saptamani el nu a luat nimic. Or fi si problemele cu burtica, si caldura, nu stiu. Bogdan il cantareste zilnic si m-a innebunit si pe mine. El e mai disperat ca mine ca nu ia in greutate. Eu nu vreau sa-l cantarim ca mi-e frica sa nu ajungem la LP. Acum ca am inceput sa mananc bine sper sa se imbunatateasca si calitatea laptelui si sa ia in greutate. Nu stiu ce sa mai zic. Si cand vad ca ai vostri iau asa frumos in greutate si Vladut nimic nimic Bogdan e disperat si ma preseaza sa-i dam lapte praf copilului ca doar nu-l lasam sa moara de foame. Dar el mananca si doarme bine, doarme si 6 ore noaptea, deci eu inteleg ca ii e bine, ca altfel ar oracai pana i-am da ce vrea, adica mancare, nu? Offf ce balamuc

Corina mami de Vladut

Mergi la inceput