Bv Alma,stefulici! Hai aever,addya,CRYSSAaa!(59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRYSSAaa spune:

Salutare fetilii!

Citat:
citat din mesajul lui Anitta_O

Buna dimineata!
...
Nu stiu cum e cu alte soacre, dar a mea e grozava. Cand am venit de la spital a venit si ea cu mancare. A avut grija maxima de baiat cat am fost noi plecati, toate hainele lui erau curate si calcate (ma asteptam ca cele folosite sa le puna intr-o punga sa le bag la masina cand se mai aduna), draga de ea s-a gandit ca nu mai am au timp si putere sa spal si sa calc. Plus ca e foarte discreta, nu vrea sa deranjeze, nu pune intrebari indiscrete. Sa-i dea Dumnezeu sanatate, ca mult bine ne-a facut. Sper sa fiu si eu o soacra la fel de buna ca ea.
...
Cryssa, la noi in odisee de obicei in week-end se deschid larg portile nascarilor. , conform previziunilor incepute de Mmamita.

1. Ms anita pt pass.

2. hehee...si eu am la fel soacra, parca ai scris aici de a mea.
A mea a avut o soacra nasoala si e patita, stie cum e "asa nu" :)))
In plus, amandoi sunt moderni, merg la sala, piscina, vacante, tenis, am mers impreuna pe munte, de-astea. Oricum, acum cu sarcina am avut mare ajutor de la ei.
Sa ii dea D-zeu sanatate, cum zici tu.

3. Asa sa fie cu previziunea, da nu-i bai dac mai sta. Acum mi-am adus sotul acasa de la "airoport". Poate sa vina cand o vrea, dar nu prea tarziu :))))
Da se pare ca e mai neamt decat roman, vrea sa vina la timp :))))

aever asa e.. ei aleg ce vor sa vina. Si pana la urma, mai e si genetica (buna, bineinteles :)))) ), ca doar nu o fi doar de zodie :D Dar vezi daca avem prea mult timp sa ne gandim la toate ...:)))
Si eu m-am trazit la 6 (m-a sunat sotul sa imi zica ca a plecat din RO) si de drag ca vine nu am mai putut adormi la loc. Acum m-am intors, va citesc si cred ca ma duc la un somnic :D. Exact, cat mai putem, pana vine urlaciosu :))))

Elena...tine bine de buric. :)))

Aaaa...mi-a adus al meu si mie cartea aia cu "Cel mai fericit bebe" a lui Krap. Pare interesanta.

Week placut!

cu bebe Luca, DPN 01.07.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Da, Ylari, eram sigura ca nu te-ai apucat tu de cantarit, mai ales ca spusesei ca l-a vazut pediatrul.
Elenuca, deci laptele curge bine! Super!
Ma duc sa ma culc putin, ca pe la 4 vrem sa iesim la plimbareli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

ce iesit afara?:)) dimineata dormim si noi cat mai apucam.Anitto dar matinala esti:)
azi Tudor a fost mai linistit.l-am dus la nana-sa.l-a dansat 2 ore unde a dormit bustean.ne-am intors acasa la fel pe drum dormit bustean acasa am papat si acu dormim.Se mai screme,mai trage parturi dar macar cat e treaz nu mai urla intr-o disperare.offffff greu e sa ai copii.dar e si frumos:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Hello mamici cu burtici si fara!

Nu am mai scris, dar va citesc constant. Sunt un pic suparata cu lapticul, se are ca nu-i mai ajunge puiului meu. O fi puseul ala de crestere... habar nu am. L-am jelit un pic(lapticul), dar noroc cu Andrei ca are psihicul tare si ma aduce pe linia de plutire rapid.
Aseara a stat bebe la san de la 22.30 pana la 01.30. Erau deja anesteziate sfarcurile. Si dupa atatea ore, daca scapa sanul din gurita incepea sa planga si sa-si suga manutele. Am dedus amandoi ca bebe nu e satul si i-am bagat 30ml suplimentare. A dormit neintors 4 ore.
Ma simt foarte vinovata, imi pare foarte rau ca am ajuns aici, dar nici sa-l las sa planga de foame nu pot.
Beau ceai de lactatie continuu, apa si galafor. Sper sa produc cat are nevoie puiul meu si sa scapam de suplimentul artificial.
Au inceput si colicile, nu plange, dar geme si se screme pana se face ca racul la fata.

M-au chinuit vreo 2 zile si 2 masele care s-au cariat, am luat paracetamol si vad ca s-a mai calmat inflamatia si durerea.
Am si racit, am stat cu masca pe fata aproape o saptamana dar am scapat aproape de tot.
Acum sper ca tot raul sa fie spre bine.

Pup mamicile si burticile si bebeii puturosi si las motatele sa-si faca treaba pentru cine se hotaraste weekendul asta.

Deea, mami si plina de iubire pentru Octavian Andrei (30.05.2012!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Deeo te batttt.Ai cedat repede.Cum ti-am spus si la telf copii mici au instictul de a suje mereu.cu pumnul si al meu statea in guritza.ai rabdare oleaca pana la o luna.Copii sug 80% din cantitatea de lapte in primele 5 min apoi pana la un sfrt de ora cealalta cantitate.Restul e alintatura.Si acuma mai suje T pumnu dar mai rar.si nu mai sta toata ziua la tzatza.e o etapa de acomodare in viata lor.in burtik tot cu pumnu in gura statea si creme-ma nu de foame.Si ca i-ai dat supliment asta te-a ajutat si pe tine psihic dar oricum era satul.Adoarme--l cu tzatza in gura lungita in pat si el si to cu el pe o parte si sa ii ii tii palma pe burtik .o sa adoarm instant si lasa singur tzatza dn gura.sau cand vezi ca nu mai suje si sta numai cu ea in gura i-o tragi asa usurel usurel.
Da..am ajuns sa dau sfaturi,cu toate ca prima luna eram disperata,M-a ajutat mult Anitta cu sms-urile ei.Sarumna si sa iti dea dumnezeu sanatate si putere incontinuare.Nici acu nu avem mult dar parca nu mai e chiar asa..ori m-am acomodata eu..ori s-a mai acomodat si el cu lumea asta exterioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna fetelor!
Nici eu nu am iesit cu bebitza afara azi...am lasat-o cu soacra-mea vreo ora juma' si am plecat de beleuza.....am luat la rand fiecare magazin din cartier......si ce bine a fost ca nu m-a mai nimeni la cap.
Acum iar e bine ca sunt singurica acasa cu mandra cea mica, ea face nani, eu fac mancare...e tare bine.

Anitta, esti tare matinala mama draga! Eu chiar nu mai pot. La 5.30 se trezeste al meu si cu cea mare ca s-o duca la gradi in drum spre serviciu, dar nu il ajut cu nimic, ii las doar hainele fetei de cu seara pregatite pentru gradi. Iar eu ma trezesc pe la 7.30. Mai devreme e greu tare. Asa ca de la mine!

Deea, nu dispera! Pe langa lichide multe trebuie si odihna. Si cu cat il tii pe bebe mai mult la san, cu atat va veni si laptic mai mult, sa stii. Eu deocamdata cred ca am suficient lapte, insa fata mea nu sta cumintica treaza cu niciun chip fara tzitzi....de cele mai multe ori ma tine pe post de suzi acolo, asa ca n-am avut incotro si ii mai dau seara suzi pana adoarme, uneori si ziua daca am treaba..... N-as fi vrut dar n-am incotro. A, sau scap de suzi daca o tin in brate vertical....dar nu se prea poate chiar toata ziua asa.

Noi am inceput cautarile pt local de botez, muzica...chestii din astea...apropos, stiti pe dj sau formatie pe principiul "ieftin si bun"? Eventual si la pachet cu filmare?

Fug la oalele mele....va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cuchilici spune:

Hello!

Bebe Vladut vomita cu jet de 2 zile, dupa fiecare masa, azi chiar de 2 ori dupa masa de la ora 10 si face caca foarte moale, apos asa si lipicios o fi diaree, ceva infectie la stomacel Am vb cu medicul pediatru ne-a dat debridat 5 ml la 8 ore, ceai Baby calm, fiertura de orez sa-i dam si Tantrum Verde spray sa-i dam in gat. Nu stiu ce sa-i mai fac. E foarte agitat si mi-e frica sa nu se agraveze. O fi si de la caldura din casa, e foarte cald la noi Ai vostri fac asa? Fac caca mai apos? O fi normal? Vomita cu jet?

Corina mami de Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Cuchi, draga, dar cum e scaunul, verde si apa-apa? Iulia asa l-a avut vreo doua zile, apoi a trecut la ceva bejuliu apos cu mici firimituri mai deschise. Dar e moale-moale, se absorbe aproape complet in scutec. As zice ca-i normal in cazul nostru, nu stiu la voi cum e. Stiu ca si Maya a Mmamitei regurgiteaza in jet si mai era cineva. Iar scaune multe rau face Bianca, fetita lui Asparagus, zicea ieri ca are vreo 10 pe zi. Ce as face eu: l-as pune sa suga, i-as intrerupe din cand in cand repriza de supt pt a regurgita (si Iulia da afara, dar asa, putintel, as zice ca maxim 2 ml), as pune ceva sub salteaua patutului sa stea cu trupul usor mai ridicat.
Onutza, cred ca a mai crescut puiul tau si ca si Colieful isi face treaba. Pup mamica rabdatoare!
Deea, Onutza are dreptate in ce spune, incearca sa-l adormi cum spune ea si culca-te si tu. La noi functineaza, exact asa facem. La un moment dat ma trezesc si ma intreb daca a terminat, iar ea de mult si-a scos tata din gura si doarme. Noaptea n-o mai ridic sa ragaie. Hai, fii puternica, relaxeaza-te putin si ai rabdare cu tine si cu el.
Fetelor, eu sunt matinala pentru ca domnisoara se trezeste devreme, pe la 5.30. Pana mananca, pana o schimb de scutec, pana merg si eu la baie se face 6.30. La 7 sau chiar mai devreme se trezeste baiatul sa mearga la scoala, asa ca ziua noastra incepe foarte devreme. De cele mai multe ori va citesc si va scriu in timp ce ea suge sau adoarme in brate, la fel imi beau cafeaua si mananc ceva citindu-va, cu ea semi-adormita in brate si asta e tot misterul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Buna mamici si burtici

Ce mai mesteriti?
Antonia este bine papa lp si tzatzica de sete, dar creste, ceea ce ma bucura, are o dermatita , dar trecem si peste asta.

Raspund si eu la faza cu iritatia la fundic/pasa. a avut una super urata din acelasi motiv, neschimbata la timp, dar a trecut cu cicalfate de la avene.de vomat , rar, dar ii iese si pe nas, eu cred ca nu ii scot aerul suficient de repede, dar bine ca nu se intampla in fiecare zi.LA 2 saptamani am cantarit-o si luase 900 gr.dar se si lungise, acum o cantaresc cand face 1 luna sa vad daca a fost bine cantarita. In rest doarme, mananca, mai plange, de regula seara de la domnii colici. Noaptea este relativ ok.

eu ma simt bine dupa operatie , a si inceput sa se micsoreze, abia astept sa treaca perioada de repaus sa ma apuc de sport ca nu ma mai incape nimic.In schimb mai greu cu 2 mandre , asta mare este tare neastamparata, ii mai face mai-mai, mai un pup, mai o palma, un tras de picior, un tras de cap, a si furat vreo 2 palme de la mine....ma doare sufletul , dar ,ma lasa nervii.

GAta nu ma plang ca nu se stie cand voi duce dorul momentelor astea si sincer un al3-lea membru mic nu mai vreau ever.

Va pooooop pe toate sa aveti un w-e minunat spor , nasteri usoare si comori linistite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Ziua Buna la toata lumea,
Cam multa liniste pe aici dar este de inteles cum toata lumea este super ocupata cu bebeii mici , coliciosi si plangaciosi!
Pana acum o saptamana citeam ce ziceati voi despre dormitul cu bebitza la tzitzi dar mi se parea foarte complicat si nu indrazneam sa incerc macar! Dar perseverenta este mama reusitei asa ca de o saptamana dormim al naibii de bine ,de la 21:00 la 6:00 am ,cu puiul la san, alaturi de mine ca nici nu ii mai schimb scutecul ca sa nu ii deranjez somnul pufos! Multumesc mult celei care a venit cu asa o idee geniala( cred ca Anitta era )
Pana acum nu am avut iritatii la fund cu toate ca, recunosc , nu l-am schimbat de fiecare data la timp ! Ziua il spal la chiuveta cu apa calduta si sapun Nivea baby , noaptea l-am sters cu servetele umede Pampers Sensitive, aplicat Sudocrem si pot sa spun ca are un fundulet de reclame S-a facut si dolofan tare ( marti face o luna si a luat 1200 gr deja) asa ca imi vine sa il mananc tot
Deea, problema cu suptul tzitzi la greu cred ca este universala pentru ca vorba Onutzei.. ei se rasfata f mult si chiar daca sunt satui, ar sta cu ea in gura non stop! Problema asta o am si eu si daca inainte m-am tinut tare sa nu ii dau suzeta , zilele trecute am incercat sa i-o dau si bineinteles ca mi-a scuipat-o
Anitta, vreau sa te felicit pentru minunatiile de copii pe care ii ai .. sunt absolut adorabili iar de faptul ca intotdeauna vii cu un sfat si o vorba buna.. ce sa mai zic.. tu esti mamita noastra! Dumnezeu sa iti dea sanatate

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mamica super fericita si norocoasa de Dorian Andrei ~ 19.05.2012 ~

Mergi la inceput