Bv Alma,stefulici! Hai aever,addya,CRYSSAaa!(59)
Raspunsuri - Pagina 5
CRYSSAaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anitta_O Fetelor care voiati parola de la picasa, ati primit-o sau sa v-o trimit eu? |
EU EU !!!
:D
Citat: |
citat din mesajul lui asparagus Intru si eu si ce vad...Cryss, si eu sunt tot din Landshut!! Iti trimit un PM! |
super! Ce ma bucur!
l-am primit.
cu bebe Luca, DPN 01.07.2012
aever spune:
Addya eu sper sa nu o iau razna dupa ce-mi insor baiatul. Eu nu mai am soacra, dar cred ca daca ar mai fi trait nu m-ar fi stresat asa(a fost o femeie extraordinara). In schimb pe mine ma streseaza altii, inclusiv mama un pic. Pe mama o inteleg ca deh...e mama. Vrea sa stie ca suntem bine. Dar cu intrebari de genul "Tot n-ai nascut?" vin altii, prieteni, unii aproape zilnic intreband aceeasi chestie. E foarte aiurea, de zici ca nu vrei tu sa nasti, de parca ar depinde de tine. Nu-i bai, eu am luat azi o hotarare care m-a facut sa ma linistesc. O sa-l las cat vrea el sa stea. Am zis! Nu ma mai stresez ca ce-o sa spuna doctorita, ca daca il scoate cu forta...Cu forta nu are cum sa mi-l scoata nimeni daca eu nu-s de acord. Si vedem noi ce facem. Cu zodia n-am nici o problema. Initial speram sa mai intarzie sa iasa rac(n-as putea sa explic de ce), apoi spre finalul sarcinii am zis ca eu nu cred ca ajung cu el chiar la termen deci sigur iese gemeni si ma simteam foarte ok cu asta. Acum sa iasa ce vrea el, sanatos sa fie. Mama e nascuta pe 17 iunie, deci duminica isi serbeaza ziua(face 60 ani). Fix pe 17 iunie e si termenul piticotului, sa vedem poate ii face o surpriza bunicii si se naste chiar de ziua ei.
Eu azi am facut de mancare, am pus masina sa spele, m-am invartit prin casa cu stransul, stersul si aruncatul gunoiului. Acum pe seara am iesit un pic la o plimbare mai alerta, nu lunga dar in ritm mai rapid. Pe ansamblu azi am avut doar cateva contractii nedureroase.
Cryssa nu te agita sa nasti ca mai aaaaiiii pana la termen. Cate saptamani ai acum? 37+, asa-i? Tu mai stai macar pana se schimba zodia.
Andreea, 39+ cu BebeLUnu care vine in curand...
CRYSSAaa spune:
Heheee... sunt in saptamana 38 (exact am 37+4z).
Nu e vb ca ma agit, pana acum a fost sotul inca in Ro cu proiectul (unul din noi tre sa faca si bani :) ) si chiar nu vroiam sa nasc. E
l era acolo pregatit sa vina urgent daca era ceva.
Dar duminica am facut o noapte alba cu dureri de am zis ca nasc si acum aflu ca, colul e beton, burta e sus, nici urma de venit.
Adica, saptamana viitoare ar trebui sa inceapa si el sa se gandeasca. zic :))))
Mi-e ca in sapt 40, ca cea viitoare -aka 39 nu cred ca vine - e prea mare si e greu de nascut. Eu vreau neaparat natural. Si tu, nu?
Am noroc ca in Germania chiar se sustine naturalul, numai in caz de probleme serioase se face cezariana.
Si eu ma gandeam la zodii. Vezi daca avem prea mult timp? :)))))
Nu-ti place zodia gemeni? Mie mi-ar place mai mult gemeni decat rac. Eu sunt berbec si familia noastra e destul de activa si gemenii sunt mai spre tipul asta activ, sunt spontani, haiosi etc. (stiu, au si de-ale rele :))).
Barbatii raci sunt mai lenti, inactivi etc. Femeile imi plac, am o prietena f buna rac si e super, dar pt baieti e semn cam feminin.
Asa am citit...
cu bebe Luca, DPN 01.07.2012
Anitta_O spune:
Buna dimineata!
Ylari, eu nu am cantarit-o pe Iulia de la iesirea din spital. Azi avem doua saptamani. Nici n-o voi cantari pana pe 2 iulie, cand avem programare la medic. Atata timp cat suge zdravan, la 1-2-3 ore, nu e necajita, face kk, urineaza, e chiar excelent, nu-mi fac griji. Se vede ca-s la al doilea copil, sunt mult relaxata. Am fost si la primul relaxata, dar acum sunt si mai si, cred ca daca as mai face vreo doi as fi de o crasa nesimtire. LOOOL!
Care vrea oleaca de ZEN de la baba odiseei?
Aever, ma bucur mult pentru decizia pe care ai luat-o, chiar voiam sa-ti scriu sa te rog sa n-accepti cezariana decat daca e stricta nevoie, eu am tras-o foarte rau, macar de s-ar feri altii de ea, ca eu am luat-o rau in freza.
Nu stiu cum e cu alte soacre, dar a mea e grozava. Cand am venit de la spital a venit si ea cu mancare. A avut grija maxima de baiat cat am fost noi plecati, toate hainele lui erau curate si calcate (ma asteptam ca cele folosite sa le puna intr-o punga sa le bag la masina cand se mai aduna), draga de ea s-a gandit ca nu mai am au timp si putere sa spal si sa calc. Plus ca e foarte discreta, nu vrea sa deranjeze, nu pune intrebari indiscrete. Sa-i dea Dumnezeu sanatate, ca mult bine ne-a facut. Sper sa fiu si eu o soacra la fel de buna ca ea.
A, cafeluta vrea cineva?
Vine week-end-uuuuuuul!!! Care mai naste zilele astea? Vad ca nu va mai dati rand, fetelor, dragutelor!
Cryssa, la noi in odisee de obicei in week-end se deschid larg portile nascarilor. , conform previziunilor incepute de Mmamita.
addya_21 spune:
si eu am de gand sa imi las bebelusul sa stea in butica ,,cat de mult vrea.in fond ,nu e nicaieri mai bine ca acolo:).
in privinta soacrei,ea e nascuta pe 8 iunie si cred ca in mintea ei e ca daca nu a fost sa fie de ziua ei,macar sa aiba aceeasi zodie,o prostie dupa parerea mea.face exact ca bunica din partea tatalui meu.
cand m-a nascut mama i-a spus k dupa ce sunt tot fata(eu avand o sora mai mare),mai sunt si blonda si seman cu fratele mamei.adica,na...se ducea dracului neamu'...nu tu nume dus mai departe,nu semanam nici cu ei....
in fine,bebelusii nostri sa fie sanatosi,ca gura lumii n-o astupa nici pamantul,numai ca mai deranjeaza asa cateodata.eu incerc sa nu o mai bag in seama.
va si va doresc o zi frumoasa!!!!asa ca voi:P
andreea 39+ KARINNA-MARIA
aever spune:
Anitta vad ca si la mine a crescut niste Zen in gradina, o fi ajuns de la tine telepatic sau o fi ceva samanta de Zen in atmosfera. De ieri sunt relaxata, v-am scris de fapt ce am gandit si ma simt foarte bine cu asta. Nu mai tin minte daca ti-am scris ca mi-au iesit bine analizele alea. Super soacra ai tu! Sa-i dea Dumnezeu sanatate si viata lunga! Asa era si a mea saraca, numai ca s-a dus prea repede dintre noi.
Cryssa eu sunt gemeni, sotul e berbec, ne gandeam ca ne-ar prinde bine ceva mai multa "apa" in familie(ma refer la zodii si cele 4 elemente: aer, apa, foc, pamant) Ai dreptate cumva cu barbatii rac,e intr-adevar un semn zodiacal foarte feminin si ei sunt tare sensibili si adeseori mamosi. Doar ca pana acum in viata mea am avut perioade dominate de anumite zodii si acum trec printr-o perioada in care sunt inconjurata de raci, cel putin pe plan profesional. Poate de-aia m-am gandit ca s-ar putea sa iasa rac. Dar cum ziceam, acum mi-e fix indiferent, stie el cand trebuie sa vina.
Azi m-am trezit pe la 5, cantau cocosii si ciripeau pasarile, era foarte frumos. N-am mai putut dormi imediat, m-am sculat din pat, am deschis usa de la curte, am adulmecat aerul proaspat si racoros...si m-a lovit asa un somn...M-am lungit pe canapeaua din living si mai aruncam cate un ochi la cer, era oarecum hipnotic sa vad norisorii plutind si am adormit rapid. Si ce bine am mai dormit! De vis! Zic sa ma mai bucur de de-astea pana vine urlaciosu, nu? Sa vedem ce se mai intampla in weekend, doar ca nu va alarmati daca nu prea ma vedeti pe aici, stiti ca eu in weekend nu prea intru pe net, daca ajung la spital anunt eu, nu va faceti griji.
Las niste motate asa...ca sa fie. Si sa vina bebeii!!!
Andreea, 39+ cu BebeLUnu care vine in curand...
elena_gd spune:
Buna fetelor!
Am venit de la scos atele, deja s-au diminuat dureri le, semn ca atele ma incomodau. S-a uitat dr Si sub codita Si a spus ca ii par a hemoroizi exteriorizati , mi-a dat o crema Si dupa controlul de la 6 sapt post nastere daca e cazul ma trimite la proctolog.
Bebe astazi implineste o saptamana, papa tzatzica cam la 2-3 ore, nu stiu daca ia in greutate, dar cum spune Anitta , cat papa, doarme Si Isi face nevoile regulat nu ma stresez sa-l duc la doctori. Vedem la controlul de la 1 luna cum stam.
Aseara I-a cazut buricul, ce-am mai cautat la el:))
Pup!
Elena 39+ cu Bebster AMR un pic
YLARI spune:
Anitta pai nici eu nu l-am cantarit de nebuna desi am cantar, l-au cantarit cei de la Medicover veniti ieri cf contractului ptr vizita pediatrica. Si eu sunt relaxata din acelasi motiv, e linistit, uda scutece face kk doarme noaptea, nu mai plange excesiv deci... Am incredere in el.
Si eu am obs activitatea slabutza de aici... Asta e, mamicile sigur au iesit pe afara cu puisorii. Azi m-as hazarda si eu putin. Rau ca nu imi gasesc sutienul de alaptat...
Pup fetele, asteptam cu nerabdare sa se sparga si ultimele oua :)
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 9 zile!!!
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot