Bv Alma,stefulici! Hai aever,addya,CRYSSAaa!(59)
Raspunsuri - Pagina 4
mi_bebelina spune:
Buna fete dragi!
Cam greu cu scrisul, uneori chiar si cu cititul…dar ne revenim noi.
Bebe Adela e tare cumintica, papa si doarme , iar daca sta treaza e musai sa o tinem in brate vertical sa vada ea totul. Delia inca merge la gradi, e tare cumintica si foarte protectoare cu surioara ei, uneori incepe ea ca vrea nu-stiu-ce chiar cand sunt ocupata cu bebe, dar astea sunt nimicuri trecatoare.
Si pentru ca totul merge bine in meseria de mamica, si pentru ca prea era bine sa fie frumos…. Am un mare of cu soacra. Pur si simplu ma imbolnaveste psihic, incerc sa ma fac ca n-o aud, sa nu-i raspund…dar nu se poate. Nu e vina nimanui ca socrul s-a imbolnavit acum, dar de ce trebuie sa ascult vaicarelile soacrei? Ca stau si ma intreb cateodata oare cine e bolnavul? Cum sa ma gandesc eu la viitor, la ce frumos va fi cand vor creste fetele si se vor juca impreuna cand soacra-mea incepe si vorbeste numai de boala? Mananc cu boala socrului pe timpan, beau cu boala socrului pe timpan, alaptez cu boala socrului pe timpan, chiar si acum va scriu auzind aceleasi lucruri. Nu mai poooot, credeti-ma. Offffff, scuze fetelor, poate nu ar fi trebuit sa va scriu sa va stric si voua ziua, dar efectiv nu mai pot.
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu
asparagus spune:
Intru si eu si ce vad...Cryss, si eu sunt tot din Landshut!!
Iti trimit un PM!
Felicitari tuturor mamicilor din ultimele zile!
Anca, Elena, Gyan, Bitza, Ylari! Sa va traiasca puiii, sa fie sanatosi, mancaciosi si necoliciosi!
Noi suntem bine, Bianca papa mulllttttt! A luat intr-o sapt.260g. Sanii mei sunt moi, fleasca mereu, am senzatia ca nu e laptic, dar nu e adevarat. Mereu iese laptic, iar fata ia perfect in greutate! Altfel e tare cumintica, a devenit super atenta, sta mult treaza, se uita la jucarele...zambeste. Face caca de cel putin 10 ori pe zi (nu e o gluma), de aceea e si iritata la fundulet, dar ne trece si asta!
Eu sunt ok, mi-am revenit perfect cu operatia, am 5 kg in plus, dar in loc sa slabesc me ingras, caci mananc mult si consistent, sa am laptic, si recunosc, cam dau iama si in dulciuri!
Lucas e un fratior model in continuare, chiar se vede ca o iubeste, o alinta mereu, o mangaie, o pupa
Va las ca iar ii e foame!
pupici! si multe motate pentru fetele care urmeaza!
mi_bebelina spune:
Mmamita, ca o consolare asa iti spun ca si eu am trecut prin faza de regurgitare multa la cea mare, aveam impresia ca da totul afara si stateam asa cu un stress ca n-a luat in greutate pana ajungeam la dr la cantar… si nu era o regula, putea regurgita si la o ora dupa ce mancase sau dupa 30 secunde…..acum cred ca am noroc cu Adeluta.
Aever deci zici ca saptamana asta nu se intampla nimic? Dar totusi vine week-end-ul. Hai ca bag niste motate pentru tine:
M-ai facut curioasa cu filmul, cand o sa am timp il caut sa-l vad si eu.
Alma, chiar esti un miracol al naturii. Bravo mamico! Odihneste-te cat mai poti ca greul de-abia de-acum va incepe!
Elena, legat de epiziotomie nu pot sa te incurajez decat ca va trece. La mine acum a fost mult mai bine decat la prima nastere. Sa incerc sa te linistesc spunandu-ti ca la prima nastere nici la petrecerea de botez nu puteam sta bine pe scaun(la fix 2 luni de la nastere)? Mi-a spus atunci dr ca nu am suportat firele care se resorb si am facut granulom.
Acum nu epiziotomia e problema, ci nenorocitul de hemoroid.
Cryssaaa, hai ca mai e putin pana vineri si o sa poti naste linistita. Legat de ceaiul de frunze de zmeur…..nu stiu daca a facut minuni. La prima sarcina am inceput sa beau din timp, de pe la 36 sapt insa mi s-a parut tare lung si greu travaliul. Sau poate unde ma uitasem eu la filmulete pe youtube si vazusem numai momentul expulziei si ma gandeam ca in asta consta nasterea, iar 12 ore de travaliu mi s-au parut muuuullllte si grele si dureroase…. Acum, inainte de a doua nastere am apucat sa veau vreo 3 zile ceaiul, e drept ca am fost la munca pana in ultima zi, si acasa am fost activa ca nu se poate altfel cu un copil de 4 ani si am nascut destul de repede….trebuie neaparat sa imi fac timp sa va scriu cum a decurs nasterea acum…..
Andra, imi pare tare rau de Robin. Off, acum sunteti toti raciti….pentru tine incearca baie la picioare cu apa fierbinte cu sare, cartof ras cu spirt la gat……nu stiu daca e bun in perioada asta ceaiul de cimbru si ceaiul de coji de ceapa, mai incearca gargara cu apa cu sare mare sau cu bicarbonate de sodiu.
Asparagus, si voi mai kkciosi? Si noi la fel, si la fel ne-am si iritat. Eu am banuit o piersica pe care am amncat-o acum doua seri……iritatia a aparut abia ieri dupa pranz….am incercat crema cu zinc, bepanthene, dar….nu vad imbunatatitri. Aseara acelasi tip de iritatie l-am vazut si la incheietura unei manute, oare ce-o fi?
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu
addya_21 spune:
andra,pentru gat incearca sa faci gargara cu zeama de lamaie,sau un spray hexoral,nu cred ca poate face ceva rau.
sanatate multa!
andreea 39+ KARINNA-MARIA
mi_bebelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui addya_21 andra,pentru gat incearca sa faci gargara cu zeama de lamaie,sau un spray hexoral,nu cred ca poate face ceva rau. sanatate multa! andreea 39+ KARINNA-MARIA |
Pe-asta cu zeama de lamaie n-o stiam. E buna de retinut si folosita la nevoie!
elena_gd spune:
Gand la gand cu bucurie fetelor, de ieri am colac, numai ca e cam greu elefantul Si il cam turtesc, dar e mai bine.
Anitta cu mama m-am enervat tare in vreo 2 ocazii la care mi-a raspuns exact cu ce nu trebuia, ca de aia nu am lapte. Ea face lucrurile cum nimereste, Si noi avem un stil de viata f organizat, asta ne-a invatat pribegia. Oricum sunt fericita ca ma ajuta f mult.
Sotul m- a dus joi noaptea la 11 la spital si l-au trimis acasa pana a doua zi. La 8:30 au inceput sa-mi puna oxitocina si mi-au spus sa-l chem Si pe el daca vrea sa asiste. A venit imediat, s-a cam speriat cand m-a vazut cum ma chinui , dar nu s-a clintit de panga mine. La 11 mi-au facut epidurala, care Si-a facut efectul doar pe nu states stanga a corpului. Daca tinea Si pe dreaptA nu era atat de traumatizanta nasterea. Am uitat, la 10 mi-au rupt apa. Dupa ce mi-au rupt apa m-au control at vreo 3 doctori Si ma tot intrebau de greutatea estimata; eu sincer am crezut ca e f mic , in nici un caz ca e asa grasun. Bine ca nu mi-au spus ca ma speriam. Dupa ce l-au scos mi l-au pus pe piept Si Adi I-a taiat cordonul. Adi s-a dus cu bebe in sala in care l-au evaluat Si pe mine au inceput sa ma coase. Cam asta a fost nasterea dpdv al faptelor, emotional nu am cuvinte sa descriu ce am simtit cand mi l-au pus pe piept Si a gangurit incet Si s-a uitat fix in ochii mei.
Pupici, ca m-au invadat lacrimile...
Elena 39+ cu Bebster AMR un pic
YLARI spune:
Ciao fetelor!
Repede pe fuga: suntem mai bine, bb cred ca a avut doar o pb de acomodare in prima si a doua zi, acum suntem ok, de ieri a acceptat sa mai stea si in patutz, bouncer/leagan, azi a dormit in ambele patutzuti de i suntem ok, sau macar pe un drum bun. I-am facut abonamentul la Medicover azi am avut vizita pediatrica, toate bune, doar ca bb nu a luat mai deloc in greutate de la iesirea din spital asa ca marim suplimentul. Bebelacii vostri cam cat papa? Noaptea e cat de cat ok acum, ne mai tine si treji dar macar nu urla, stresul meu in primele zile era ca se va trezi Eva dar vad ca e ok. Eu dorm cu el pe mine noapte, ca sa il consolez, nu ma deranjeaza, el sa fie bine. Ne organizam cam greu cu baia dar o scoatem la capat.
Mi bebelina si Elena imi pare rau cs va pisalogesc soacra/mama lasati ca acusi se face bb de o lunita doua si ne imprietenim cu ei, ne punem bine pd picioare si ne descurcam singure. La mind a venit mama si mi-a facut macare, o sa mai vina si sapt viitoare ca sotul va avea nevoie sa mearga doua zile la sv, si sa nu raman singura deja. Eu ma recuperez destul de greu (asa simt) ptr ca am dxagerat in prima zi gu mersul, bb in brate etc dar de vreo doua zile il plimba numai sotul cand este nevoie si acum durerile sunt mult mai mici. Vroiam ss va intreb deci noi avem o saptamana acum si lohii imi curg doar cand suge bb la san, e normal? Si atunci nu prea multe...
Eu am continuat femibionil dupa ce am nascut si azi ammluat si fier o jumate de fiola ca ms simt f slabita, poate ma pune pd picioare mai repede. Mi-a zis pediatra ca e ok ptf bb, nu il afecteaza.
Cam atst despre noi in viteza asa, sper ca sunteti ok, abia astept sa facem si noi cateva saptamani, sa iesim si noi pe afara cs momentan imi e mie greu ss merg...
Ultimele gravidute bafta tuturor! Alma o imbratisare mare voua! Andra imi pare rau de raceala da-i cu ceaiuti si homeopate.
Va pup sper sa gasesc timp sa va mai scriu curand.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 9 zile!!!
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
addya_21 spune:
fetelor,am si eu niste intrebari:
in momentul in care iti insori baiatul e obligatoriu sa o iei razna?
soacrele astea sunt afectate de vreun virus ceva?nu or fi fost si ele in pielea noastra,odata?
acum sa va zic si de unde vin intrebarile astea:
de vreo saptamana ,soacra-mea ma tot intreaba:ce ai facut azi?n-ai nascut?nu mai nasti odata?tot nu vrea sa iasa?si fel de fel de intrebari legate de acelasi subiect.
ea ca zodie e gemeni,si azi imi zice:"nici azi nu ai nascut?cred ca vrei sa iasa rac de nu mai nasti odata!",de parca,copilasul meu stie de zodiile ei.....
andreea 39+ KARINNA-MARIA
CRYSSAaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aever Cryssa mie imi plac chestiile naturiste, sa nu crezi ca n-am tinut cont de sfatul tau. Ieri cand am fost prin mall m-am gandit la frunzele de zmeur, .... |
Imi pare bine! Azi am fost si eu la control si am intrebat-o pe doctorita daca e ok ceaiul asta si mi-a zis ca da.
A zis ca uneori functioneaza, alteori nu, dar e f bine sa il beau, rau nu are ce sa faca.
Vezi sa fie de frunze, nu fructe. Mie mi l-a luat soacra-mea tot de la un fel de plafar. Eu fac cate 2-3 cani si pun si un pliculet sau 1 lg de ceai de fructe- aromat, ca sa fie si bun la gust.
Referitor la control, eu cred ca raman utlima p'acilea. :)))
Se pare ca am colul "beton", 1 singura contractie, aparuta cand m-am ridicat.
Bebe e ok, ii place la all inclusive, pensiune completa -masa si cazare gratis, caldura, bine..ce-i pasa lui :)))
Oricum, nici urma de nastere.
A zis ca poate e bine sa merg mai mult, in cate 3 reprize eventual (i-am zis eu ca ma cm doare cand merg).
De maine bag dimi la pranz si seara cate o scurta plimbare, desi doare al naiba dupa 5 minute :(
Altfel, creste asta micu si ma face praf :)))
mi_bebelina, ca sa fiu carcotasa, poate ca si-a facut efectul ceaiul la prima ta sarcina cand ai avut travaliu 12 ore, iti dai seama cum era fara? :)))))
fetele, cate lectii avem aici despre bebei. Cand vin ai nostrii stim deja la ce sa ne astepotam.
E bine pt noi astea, inca "gravidoase" (tot de-aici am furat cuvantul asta) :))
cu bebe Luca, DPN 01.07.2012