Bv Alma,stefulici! Hai aever,addya,CRYSSAaa!(59)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Stefulici imi pare rau de pb tale. Probabil ai avut rahie ca si anestezie, nu? De dureri groaznice de cap am suferit si eu dupa nasterea Evei din cauza anesteziei. Cum spui tu cand eram in picioare era groaznic, ma taram pana la patutul fetei si o schimbam cu capul jos pe masa de infasat. Mi s-a recomandat cafea cu coniac in ea (bullshit) si lichide multe. Astea din urma m-au ajutat. Bafta si putere multa!
Mie mi s-a diminuat mult de tot sangerarea, m-am calmat momentan. Virgi mersi de rasp. Eu m-am speriat ca a revenit dupa 7 zile si destul de in forta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Dragelor nu stiu daca a mai scris cineva de AEVER:

"SUNT LA SPITAL DE AZI NOAPTE CU MEMBRANELE RUPTE. n AM MAI FACUT CONTROLUL DE LA 3 DIMINEATA, ASTEPT DOCTORITA . sPEER SA FIE CEVA DILATATIE. TARE AS MAI VB CU VOI!"
Mesjul l am primit la 4.30 dim insa nu am avut timp pana acum. oricum o sa ii dau un sms ca poate deja isi tine comoara in brate!!!

va tin la curent!!!

Mergi la inceput

Albinutzo, imi pare rau de firul tau. Hai ca poate se resoarbe!
Eu zic oricum sa mai ceri o parere in caz de ceva.
Eu inca nu m-am palpat niciunde. Operatia mea e mare :( eh noi sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Ylary, sa stii ca pe mine chiar m-a ajutat acest leac : cafea cu cogniac! Singurul lucru care a facut durerile cat de cat supotabile. Cu toate astea am alaptat si bebe a fost ok. \doua zile la rand am baut o cafea super tare ( sfatul medicilor- mai multi) cu un pic de coni.
Pupici!
Multumesc tuturor pre urari!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

albinuta, am avut si eu dupa operatie un nodul cum spui tu, care a ramas si dupa ce mi-a scos firele. Mi s-a explicat ca este vorba despre un mic hematom, care se va resorbi in timp. In orice caz, nu iti fa probleme, va fi bine. Multa sanatate

Eu n-am avut curaj la inceput sa ma uit la operatie, m-am uitat cam dupa o luna - e doar o linie, seamana cu urma lasata de un elastic cam strins...deci nu e oribila. Mai nashpa e cu osinza si cu pielea - am cumparat o crema de la farmacie la un pret exorbitant, dar vad ca isi face treaba. Mai am de dat jos cam 8 kile, ca sa ajung la cit aveam inainte de sarcina. Deocamfata am dat de la 96 (fara gluma) la 78. Inca o saptamina si ma apuc de ceva sport ca e vai de mama omida.
Important e ca puiul e sanatos si ia in greutate. Din pacate nu mai alaptez, ca urla de foame, am lasat-o balta dupa o luna. Acum e mai bine, se trezeste doar o data pe noapte, pe la 4, sunt multumita. Ieri mi s-a parut ca vrea sa se joace, dar cred ca inca nu prea stie cum.
Azi avem o luna de cind nu am mai vomat, pentru ca mami ma pune 10-15 minute dupa masa pe un plan inclinat, dupa care ne iubim putin (ca sa nu ma trezesc) si ma pune in patut.
Eu nu stiu aici n-am auzit de Infacolul asta de care vb voi, eu i-am dat SAB simplex pentru burtica si vad ca nu mai scirtziie decit cind ii este foame, altfel nici nu-l aud.
Singura chestie enervanta este sughitul. Nu-i trece decit daca ii dau sa bea ceva caldut (ceai) de care ii este scirba si presupun ca uita de sughit.

Refacere rapida noilor mamici, putere si rabdare.
Nastere usoara fetelor care sunt pe interval si bibici mincaciosi !

Dana, mami de Stefan frumos si cuminte.

Mergi la inceput

Tzuky imi era tare dor de voi! Ce frumoasa esti, ai redevenit bruneta? ;) si eu Evei i-am dat tot sab simplex si a avut superefect! Acum i-au dat infacol in maternitate lui bebitza si aveam si eu in casa asa ca am zis sa merg mai departe cu el doar daca nu va functiona o sa trec pe sab simplex, am trei sticlute in casa. E aceeasi substanta activa in amandoua, simeticona, doar ca in sab simplex e mai concentrata decat in infacol.

BelissimaEva poate ne citesti, mi-au revenit si mie lohiile (oprite intre ziua 7-13) vroiam sa te intreb tie cand ti-au revenit cum a fost fluxul? A revenit incet-incet sau mai puternic si apoi s-a domolit, sau cum? Eu sunt un pic un pic panicata, nici nu stiu daca sa mai ies afara ca dra mi-a zis ca si efortul mi le-a redeclansat. Nu am inteles daca e bine sau rau..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Dragelor a nascut AEVER. Au bagat o la cezariana si a nascut in jur de 3 dupa masa cred. Nu stiu inca prea multe detalii. Nu stie nici datele bebelusului si inca nu i l au adus.

Sa fie sanatosi si sa aiba viata lunga impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

La ora 15.00 i-au facut cezariana Andreei(aever). Puiul lenes a avut urmatoarele date la nastere 3,470g, 52cm, apgar 9.

Bine ai venit pe lume Mihaita, sa fiti sanatosi amandoi, mami sa aibe mult laptic pentru tine si sa aveti viata lunga si frumoasa impreuna.

Hai Addya

Deea, mami si plina de iubire pentru Octavian Andrei (30.05.2012!

Mergi la inceput

Felicitari, Aever!
Sa fiti sanatosi!!!

Stefulici imi pare bine ca la tine a functionat cafeaua, eu nu sunt nici vreo mare consumatoare de cafea si nu reuseam sa beau ceasca aia toata, poate de aia nu si-a facut efectul.

Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Ylari, sigur ca va citesc in permanenta dar e putin mai greu cu scrisul pentru ca bebe mic este tare activ ziua! Acum i l-am pasat sotului si i-am expediat in parc
Ma bucur ca ti-au revenit lohiile si nu ai de ce sa te sperii penru ca este foarte bine, trebuie sa se curete uterul! Sangerari vei avea cica pana la 6 saptamani, cateodata mai puternice, altadata doar cateva picaturi. Mie mi-au curs destul de puternic in prima saptamana, apoi s-au orpit de tot din ziua 7-13( exact ca tine) apoi m-a pocnit o hemoragie puternica pentru vreo 3 zile si de atunci( deci de 2 saptamani) mai am doar cateva picaturi pe absorbant, dar sunt! Ieri am facut o luna de zile de la operatie
Imi aduc aminte ca Alina_Gabi, daca nu ma insel, ne spusese ca din cauza lohiilor care s-au oprit dupa doar o saptamana a facut ceva chisturi sau ceva de genul pe uter si va trebui sa se intervina chirurgical ! Mititica nu a mai intrat de foarte mult timp sa ne povesteasca ce a mai facut..
Albinuta, si la mine se simte la capatul din stanga o galma si banuiesc ca acolo a fost facut nodul atei, dar cum eu am avut resorbabila va trebui sa astept sa se topeasca si sa se duca nodul singurel!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mamica super fericita si norocoasa de Dorian Andrei ~ 19.05.2012 ~

Mergi la inceput