Bv Alma,stefulici! Hai aever,addya,CRYSSAaa!(59)
Raspunsuri - Pagina 20
BelissimaEva spune:
FELICITARI AERVER !!!
BINE AI VENIT BEBE MIHAITA !!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mamica super fericita si norocoasa de Dorian Andrei ~ 19.05.2012 ~
virgiL spune:
FELICITARI AEVER!SA FITI SANATOSI CU TOTII;SA VA BUCURATI DE CEL MIC![
FELICITARI STEFULICI!MULTA SANATATE SI TIE,CRESTERE USOARA SI REFACERE RAPIDA!
Virginia ,mami de Ioana si de Lucas
BelissimaEva spune:
Acum sa va spun cateva cuvinte despre noi.
Am fost astazi la pediatru , la controlul de o luna si am venit cu urmatoarele informatii:
- bebe a luat in greutate 1300 gr , hranit exclusiv cu lapte matern
- a crescut 6 centimetri
- este foarte bine, sanatos si s-a minunat doctorita de el ca este foarte vanjos.. se intoarce singur de pe o parte pe alta, plus ca inceaca sa isi tina gatul
- de cum l-a dezbracat a si facut pipi si kk pe paturica.. cred ca de emotie pentru ca doctorita este tanara si frumoasa
- am intrebat cum se ingrijeste putza si mi-a zis ca in fiecare seara , la baitza, sa tragem usurel de pielicica in jos ( acum se observa doar un punctulet in varf) iar in cateva luni trebuie sa se desprinda pana aproape jos la baza.. dar asta in timp!
- i-am spus ca atunci cand mergem la plimbare( cand il scoate sotul) daca incepe sa planga, ii pun in biberon lapte muls si m-a asigurat ca laptele incalzit (daca l-am avut la frigider sau congelator)va fi bun 3-4 ore fara nici o problema( auzisem ca laptele praf rezista doar o ora si ma ingrijoram sa nu cumva sa ii dau copilului lapte stricat in caz ca intaziem cu plimbarea)
- am primit reteta pentru vaccinul care trebuie facut la 2 luni in caz ca vreau sa il cumpar (mi-a recomandat cu mare drag farmacia Tei pentru ca au preturile ffff bune). Mi-a explicat ca cel gratuit nu contine nu stiu ce.. ??!! ( hahaha sunt varzaaa pe tema asta a vaccinurilor) si sunt 2 injectii, pe cand cel cumparat este o singura injectie si ar costa in jur de 250 ron!
Cam atit.. daca imi amintesc ceva , revin!
YLARI spune:
Eva iti multumesc frumos pentru raspuns. Doamne m-am mai linistit. Nu as putea spune ca am hemoragie, dar curg serios. Mai ales in primele ore, acum s-au mai domolit. Dar tu zici ca 3 zile ai avut mai abundent, deci... pfuuu, chiar m-ai mai linistit un pic. Cat de mult conteaza sa auzi si experientele altora, asa maluasem de ganduri. I-am scris si medicului care m-a operat, pana acum nu mi-a raspuns. Stiu ca nu era normal sa mi se opreasca dupa doar o saptamana dar m-a speriat revenirea lor in forta.
Sper ca Alina_Gabi e bine si sa ne scrie curand si despre ea ce mai face.
Felicitari ptr control! Wow a luat ceva 1300 gr bravo!
Pupici multi.
ella81it spune:
Buna!
Revin si eu dupa o lunga absenta!
Felicitari STEFULICI SI AEVER !Multa santate ptr.bebelusi si voua recuperare rapida si mult laptic!
Am fost tare ocupati zilele astea!Sa va povestesc cate ceva din ce am facut
Pai saptamana trecuta pe 14 iunie Alex a implinit 4 ani!Am avut musafiri in ziua aia si seara am iesit cu el la MC si sa ii cumparam cadou.Samabata am fost la munte la un gratar iar duminica am serbat ziua lui ALEX.
Am facut petrecere mare cu topogan gonflabil ,a fost super.
Ieri am fost cu baietii la piscina,vineri mergem in excursie cu gradinita la zoodeci o tinem nu mai in distractii si plimbari
Despre MATTEO ce sa va spun?ca e un grasunel,noapte se trezeste o data papa si apoi iar nani pana dimineata la 7
Totul este bine mai putin kg multe acumulate in sarcina,nu ma pot misca ,abia merg ,m-am iritat pe picioare (cand merc se freaca picioarele)
Citesc si eu din urma si incerc sa mai scriu maine!
Va pup!
Si bafta ADDYA
Fug s-a trezit Matteo!
josefine spune:
Felicitari, Aever si Stefulici!
Printesa Mirunica creste - am cantarit-o ieri; a luat in greutate 1,5kg de cand am iesit din spital (are 4,5kg acum). Zici ca-i Praslea si e alaptata exclusiv. In lungime nu stiu cat a luat, ca nu prea sta sa o masor.:) Dar s-a facut o dolofana. Si e o alintata, nu am mai vazut asa ceva. E cam maraita ziua, doarme poate 2 ore ziua, dar noaptea doarme f. bine de pe la 11 la 7 dimineata (se trezeste doar sa suga si adoarme imediat). Ai vostri cat dorm ziua?
BelissimaEva spune:
woow Ella , distractie maxima pe voi!! Sa iti traiasca flacaii , sa te bucure pana la adanci batraneti!
Zici ca ati fost la piscina? cum ai procedat cu puiul mic? l-ai tinut sub umbrela ? Tare mult tanjesc dupa o balaceala si putina plaja dar nu stiu cum sa procedez cu puiul meu ..
Ylari, 200gr pe saptamana este f bine dar vei vedea ca in saptamanile ce urmeaza o sa fie total diferit! Perioada de acomodare acasa, icterul, caldura de afara isi spun cuvantul! Puiul meu era un sclifosit la inceput, mai mult pupa tzitzi dar acum ar rupe-o in doua
YLARI spune:
Fetelor mi-a rasp medicul care m-a operat mi-a recomandat ergomet 1 fiola la 8 ore, of nu stiu ce sa fac... as incepe sa le iau de maine dimineata sa nu ma apuce vreo scurgere serioasa peste noapte sa nu am ce sa fac cu copiii........... Oricum la mine fluxul s-a diminuat serios dar nu s-a oprit, curg cum probabil ar fi trebuit sa curga. Ergomentul am vazut ca e indicat ptr hemoragii post partum. Pe de alta parte stiu ca in spital ni-l facea ca sa eliminam lohiile. Deci... opreste sau da drumul? Daahhh... of of... Plus ca in spital ni le injecta intramuscular, acum eu ce fac, inghit fiola? of... ca si medicii astia nu iti spun toate informatiile...
virgiL spune:
YLARI,daca ai hemoragie cu sange proaspat(rosu curat) poti sa iei Ergometul(il poti face injectabil sau lua oral),dar daca spui ca lohiile curg atunci nu vad rostul.Ergometul are si rol vasoconstrictor(opreste sangerarea) dar si tonic uterin(si astfel stimuland contractiile ajuta la eliminarea resturilor din uter).Deci si opreste si elimina.Ce mai stiu eu e ca e incompatibil cu alaptarea,dar ginecologul ar trebui sa stie mai bine.
BELISSIMA,JOSEFINE,sunteti niste supermamici cu super bebei!...Ca noi toate de altfel.Ce frumos au crescut puii vostri!S-o tineti tot asa!
ELLA,sa-ti traiasca baietii fericiti!Ce bine doarme bebe Mateo!
Virginia ,mami de Ioana si de Lucas
joana2672001 spune:
Dragelor, am vb mai devreme cu Aever si este bine, se reface dupa cezariana. Nu s a ridicat inca din pat, maine dimineata o sa faca asta. avea moralul destul de ridicat :).
Mihaita este un somnoros, si a spus ca nu l a vazut decat o data- se pare ca mu l aduc sa l puna la san, sau cel putin pana acum, insa este bine :).
Miha, eu nu ca am plecat cu casa dupa mine, zici ca m am mutat :)). Eu am venit acasa, sunt constanteanca de fel, si tot am carat si catel si purcel. Oricumn se merita pe deplin ca mergem dimineata devreme pe plaja si puil este in extaz, gangurese si rade la valuri :)).
Ylari acelasi lucru l am patit si eu cu lohiile, cand imi curgea super mult, cand deloc insa acum dupa 6 saptamani nu mai am deloc.
La conyrolul de 6 saptamni nu ti face decat un control pe masa si daca e cazul, se recomanda o metoda de contraceptie, eu iau cerazatte, este pe baza de progesteron si singurul se pare compatibil cu alatatul.
Cristian e bine, a facut o mica iritatie la fundulet la pliuri de fapt si l am dat cu sudocrem si maine incerc cu galbenele acum sper sa i treaca repede. Ma oftic ca a patit asta mititelul ca sunt tare atenta si il schimb imediat ce face fie pipi fie caca.
Noi am stabilit botezul pt data de 22 iulie si il vom face la o gradina de vara Bellagio Villa. stiu ca mai intreba cineva.
va pupicesc ,ma duc sa dorm langa pui