Bv Alma,stefulici! Hai aever,addya,CRYSSAaa!(59)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anitta_O

Ylari, as zice ca e foarte in regula cu greutatea. Eu inca n-am cantarit pana acum gaza, si chiar de ar lua 200 de grame intr-o luna, atata timp cat mananca de rupe, stau lejer. Tot asa si noi suntem, Stan si Bran, asta mica ma mananca de vie, mofturosul familiei e un delikkt, ciuguleste ici si colo cat o vrabiuta.

Anitta, mama lui M - 8 ani si I - mica-mica

Merci Anitta, si eu ma gandeam ca e bine, ma oftic ca am pierdut cateva zile atunci cand ne-am intors acasa, as fi vrut sa recuperam repede greutatea pierduta in maternitate, dar nu-i rau nici asa, teoretic in doua trei zile ar trebui sa fim pe acolo. Nu sunt vreo disperata cu greutatea, atata timp cat il vad activ (si ieri a fost chiar f activ) face pipi caca bine si papa in regula nu imi fac pb. Azi sa sun la medicover sa programez controlul de o luna eventual dar mai ales ecografiile de sold si de fontanela. La Eva n-am facut decat un control ortopedic la o luna desi a avut si ea acelasi tip de abonament.
Anitta eu stiu de taverna lupilor parca asa se numeste e bestial acolo nu am fost dar imi doresc maxim sa ajung pe acolo. Bafta sa gasiti ceva misto! Sa ne recomandi si noua
Va pupez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Aever e cu dilatatie 5,deocamdata se merge pe naturala. Se chinuia cu o contractie cand am vb cu ea acu vo juma de ora.Scriu de pe tel, ce ma enerveaza!

Virginia ,mami de Ioana si de Lucas

Mergi la inceput

Addya, a zis Aever ca ramai campioana sa inchizi odiseea si te pupa!

Mergi la inceput

Ylari, normal ca-i bine 200 g pe sapt.E lux!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Ylari, am cautat pe net. Taverna lupilor e in Bran, nu in Brasov, deci mai astept recomandari. Si eu trebuie sa programez motata pt eco de sold.
Ah, Aever, draga de tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

AM VAZUT CA DEJA SE COC PIERSICUTELE DE IULIE AUGUST 2012:)
FLORICICA MEA SE PARE CA ESTE UNA MAI TARZIE....:).
AEVER,SA AI O NASTERE USOARA!

andreea 40+ KARINNA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Fetelor, acum am reusit si eu sa-mi mai revin cat de cat ca sa pot intra un pic sa va prezint pe mititel! Am nascut joi prin cezariana, insa sunt de miercuri internata in spital. Operatia a decurs super, n-am avut dureri postoperatorii, insa la 2 zile dupa am capatat o durere de cap si ceafa infernale! Am zis ca mooooooooor! Nu puteam sta deloc in piioare ca era muuuult mai rau si 2 nopti am av singura grija de bb. Plangeam si-l stergeam de caca... Nici acum nu e bine, insa nu mai e la fel de rau! Stau mai mult in pat, sotul mi-l aduce la alaptat de multe ori.
Bebe a avut la nastere 3200, scor abgar 9 ptr ca nu i s-au inrosit imediat manutele. E cumintel papa bine... zic eu.
Am atata lapte ca in o zi jumate am stocat 600 mL laptic in congelator... mi-e mila sa-l arunc!
Scot cate 100 mL odata de la un san sii ma opresc ptr ca obosesc...
Sa stiti ca nu am mai citit nimic, nu stiu noutatile!
Va pup pe toate!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor eu tot cu probleme deci eu am doua sapt de la nastere. In prima saptamana am avut lohii in ziua a opta mi s-au oprit, azi iar au inceput sa curga singure fara tratament sau ceva. E normal? Ceea ce curge e fara cheaguri si inchis la culoare. Nu am dureri. Am vb cu dra si mi-a zis ca momentan e ok sa stam asa ca uneori colul se inchide sau e deja inchis (eu nu am avut dilatatie) si de aia se opreste si acum probabil si de la efortul plimbarilor si-au dat iarasi drumul. Ce parere aveti? Of numai pb pe capul meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Ylari eu zic sa stai calma.Nici eu nu am avut dilatatie..si la fel uneori a curs mai mult alte zile deloc apoi iar a inceput..acuma am deja 6 sapt si nu mai e deloc.e normal.uterul inca se retrage pana la 6 sapt si de aceea tot apar scurgerile.
Hai Aever.i-ai dat planurile peste cap sotului:)) Nastere usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

va pupic pe toate!
Acum am reusit sa citesc din urma! felicitari noilor mamici si mult curaj pr Aever si Addya!

pt fetele care au facut cezariana...are vreuna dintre voi deasupra taieturii o zona mai tare? Mie mi s-a retras burta si am descoperit la palpat in partea dreapta, la capatul taieturii o zona atre ca un nodul. Am fost ieri la gine, panicata, si mi-a zis ca ar fi un fir care se va resorbi in timp..si ca tb sa-l urmarim..Durere prea mare nu am, decat ca o febra musculara. In rest, operatia arata f bine, e f mica ..si ar fi pacat cum a zis si el, sa-mi strice taietura in caz ca firul imi va face pb.
Ati auzit de cazuri de genul asta?

va pup si multumesc!

PS bebe Rares e bine, a luat cam 1.2 kg acum la aproape o luna si 4 cm. Deea, intrebai de nasucul lui bebe..si al meu are mucisori si ii scot fie cu batista bebelusului, fie ca Anitta cu un betisor..

mami implinita de Rares-Iustin

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput