Bv Alma,stefulici! Hai aever,addya,CRYSSAaa!(59)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Felicitari, Alma!!! M-am trezit cu gandul la tine si chiar ma gandeam ca poate ne dai vesti bune! Ma bucur nespus ca sunteti bine si ca ai reusit sa duci sarcina pana la capat(ca tu aveai DPN-ul zilele astea).

Deea departe de mine sa va fac in ciuda cu programul meu. Stii doar ca nu e usor nici cu burta. Acum de exemplu ma dor cam toate...Am momente cand abia merg, insa recunosc ca am si momente cand simt ca as putea sa si alerg. Tu nu te mai stresa ca ar avea copilul nu stiu ce probleme grave. Ia-o usor, unele chestii sunt normale chiar daca nu ti se par(cum ar fi refluxul)

Anitta imi place cum gandesti! Imi pare rau ca nu te simti inca bine, din fericire o sa treaca(desi asta nu compenseaza de tot chinuiala de acum). Nici eu nu intentionez sa tin regim special pentru alaptat, mai ales ca la mine branza cu legume crude e mancare de baza in orice vara(si nu numai vara). Nu prea cred eu in chestia asta cu mancarea si colicile, poate doar sunt de evitat chestiile care oricum si mie imi fac rau sau imi fac gaze. In rest eu chiar nu intentionez sa mananc numai supe si compoturi. Eu vad ca si cele care tin regim tot se chinuie cu colicii.

Eva la multi ani mamei tale! Ca bine zici, sa ne traiasca si sa ne bucuram de ele!

Tigruta ce vrei sa stii de vaccinurile optionale? Ele nu sunt incluse intre cele obligatorii pentru ca bolile pentru care dau imunitate nu sunt chiar atat de grave ca cele din vaccinurile obligatorii. Ele sunt cam asa: cel pentru Rotavirus(care ar da diaree foarte urata), cel pentru Pneumococ(care ar da infectii respiratorii si otite), cel pentru Varicela(se face pe la 2 ani) si cel pentru hepatita A si cam atat cred. Momentan nu au reactii negative cunoscute, deci sunt "safe". Dar stii cum e, nu se stie peste 20 ani ce mai descopera astia.

Am raspuns la ce am reusit sa tin minte, am citesc si revin daca mai e ceva.

Andreea, 39+ cu BebeLUnu care vine in curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Am schimbat si eu semnatura...Poate face cineva modificari in titlu si prima pagina? Sper ca nu va suparati ca tot amintesc de astea, eu nu ma pricep si mi se pare ca pot ajuta numai pe post de reminder.

Deea ma uitam la dispozitivul de care intrebai. Pare ok, desi probabil ca nu e nevoie de asa ceva. Adica e inca un obiect util dar nenecesar pentru care mai castiga si producatorii niste bani. Stii ca noi n-am avut chestii de-astea si n-am murit inecati cu lapte. Cat despre pozitia de dormit, bebelusii trebuie sa doarma pe spate, nu pe o parte, nu pe burta. Nu se ineaca cu lapte regurgitat, mai ales daca il pui sa doarma cu capul intr-o parte. Daca n-ai curaj sa-l culci pe spate asa pur si simplu atunci poti sa-i cumperi suportul ala. E mult mai bun suportul decat sa-i bagi tu nu stiu ce perna sub el...

Andreea, 40+ cu BebeLUnu in prelungiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Neatza fetele, cafea?
Eu doresc cat mai multa

Alma felicitari mamico!! sunt maricele fetele, sanatate si recuperare usoara..

Andreea ms de raspuns, tu o sa le faci?

Ce ma laudam ieri ca am avut o noapte usoara, ei vin acum si va spun ca am avut o noapte groaznica, de aseara de la 9 ne confruntam cu niste dureri de burta care se accentueaza cand il pun la san,. incepe sa planga, da din picoruse se agita foarte tare, asa ca puiul meu nu a mancat decat azi noapte putin, iar face kk apos..de dimineata la fel patim, acum s-a linistit cumva in scoica, doar ca n-as vrea sa il pun foarte mult in ea, a tot stat zilele astea, dar se linisteste cel mai bine..si ieri a dormit foarte bine, aproape toata ziua

Nu stiu ce voiam sa mai spun asa ca scot niste motate pt gainile batrane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Andreea ma interesa parerea ta despre acceste vaccinuri..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neatza!
Miha asa e, am un chef maaaare de filme de-astea de love... Si am eu cateva preferate... Oricum, azi noapte nu m-am uitat la niciun film, a se intelege ca am dormit amandoi, multumesc Doamne!
Tigruta eu i-am facut Evei Rotarixul si a avut o singura enterocolita in astia 4 ani. Cand a inceput gradinita i-am facut si Havrixul. Prevenar nu am facut, aici am tras-o cel mai rau la doi ani jumate s-a potcovit cu pneumococ, mi-a facut trei otite in doua luni, dintre care una seroasa, Doamne cat am tras! Apoi am schimbat gradinita am schimbat si microbii, am trecut la amigdale...
Deea sanatate multa iti doresc, incearca sa ajungi totusi la stomatolog poate scapi.
Hai ca revin ma duc sa pregatesc si ptr Eva de mancare, pututoasa mea acum un sfert de ora s-a trezit. Pup

Mergi la inceput

Pfuuuu ce liniste.........
Stefulici, tu cum mai esti?
Tzuky imi e tare dor si de voi!
Asteropipan tu cum te mai descurci?
Abia astept sa pot iesi si eu singura in parc cu puisorii mei!
Pup, hai ca imi fac de lucru prin casa.

Mergi la inceput

Io cred ca nu mai merge forumul [:-))]
vroiam sa va spun ca i-a cazut buricul lui bb! Yeeee!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Saliu doamnelor!
Felicitari, Alma!!!!! Sa dea Dumnezeu sa fiti fericiti, iar voua cat mai multa putere si intelepciune sa le cresteti frumos!
Ylari, mersi pt sugestia cu ciorba de perisoare si chiftele, asta am mesterit eu de dimineata.
Eu ma simt f bine inca de ieri. Alaltaieri seara, la dus, am observat ca am un nod de ata la un capat al operatiei, asa ca mi l-a taiat sotul si mi-a dat drumul, ce bine e acum!!! Multumesc tuturor pt grija!
Aever, acum cat nu esti inca in priza cu bb si apropo de vaccinuri, da-mi si mie o sugestie. Dr de fam mi-a spus ca sunt 2 variante: una gratuita si una cu plata, dar costa 550 lei vaccinul (cele cu plata sunt vaccinurile care intra in schema vaccinarilor din Europa vestica). Mie mi se pare foarte-foarte mult ca pret, avand in vedere ca trebuie facut la 2-4-6-12 luni, insa dr zice ca acopera f multe tulpini, spre deosebire de cele gratuite. Mi se pare ca astea cu plata sunt produse de Glaxo. Ce parere ai?
Celelalte mamici, voi cum o sa faceti cu vaccinurile?
Deea, eu nu am batista bebelusului, ii curat nasul cu un betisor de urechi din care trag un pic vata si o rasucesc, sa fie mai subtire. Nici nu i-am picurat ser fiziologic, ne descurcam deocamdata asa. Si Iulia sforaie de la mucii astia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Pupicei si de la noi!

Vreau sa o felicit si eu pe draga noastra mamica fericita, Alma!!! Doamne ajuta ca sunteti sanatoase, toate 3. Sa aveti parte de o viata frumoasa impreuna, plina de bucurii!

Tigruta uff, imi pare rau ca e asa agitat puiul. Asa patesc si eu cu Boom. Deja sunt vlaguita de puteri. In tot noianul asta de plansete si oboseala insa, cand imi arunca un zambet....parca ma infig direct in priza si imi reincarc bateriile :)))))))))
Il iubesc mey cu toate scremuturile lui si cu toate chiraiturile:))))
Doar e al meu, cra cra!

Ylari felicitari pt buricut! La noi a cazut la 10 zile.
Apropo de asta, trebuie sa mai mergem o data la spital sa-i dea cu nitrat pt ca nu i s-a vindecat complet, mai are un pic de granulom acolo care supureaza.

Va pupacesc dulce pe toate! O saptamana minunata sa avem!

Mergi la inceput

Anitta nu ai pt ce, pofta buna!
Cum se numesc vaccinurile alea?
Noi avem incluse in abonamentul Medicover schema infarix. Aceeasi schema am avut-o la Eva si a tolerat-o foarte bine.
Ellishor pai si bebitzu nostru are 11 zile. Evei i-a cazut la 7 zile dar la fiecare schimbat i-l dadeam cu betadina si baneocin. Acum la bb doi in primele 3 zile pana au venit cei de la medicover i-l cosmetizam doar seara cum imi spusesera in maternitate. Dr de la medicover mi-a recomandat sa i-l curatz la fiecare schimbat si iata ca a cazut destul de repede.

Mergi la inceput