Bv Alma,stefulici! Hai aever,addya,CRYSSAaa!(59)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neata fetelor!
Greu tare prin tari strains, de dimineata ma chinui sa vb cu , consulatul sa vad cum ii fac rost lui bb de certif de nastere romanesc Si acte de calatorie.
Mama ma enerveaza, cica nu are viata sociala, adica timp de barfe pe Skype din cauza mea, noroc ca bb e cuminte, se strange de burtica vreo 45 min imediat dupa tzatzica Si apoi somn cate 2-3 ore. Astazi la 6 mergem la pediatru pt ochisori. Si bb se haraie dar nu vad sa ii curga mimic din nasuc, asa ca nu il curat Si nici nu ii pun ser fiziologic.
Cu vaccinurile nici eu nu stiu ce sa fac, pediatra mi-a spus ca o sa discutam la vizita de 4 sapt optiunile, pana atunci trebuie sa ma informez temeinic.
Fug sa-l realimentez pe bb.
Pup

Elena, mamica fericita si implinita de BebstERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Felicitari Alma. Ieri am iesit la plimbare toti patru, in Copou si am admirat trei mamici cu gemeni. Erau cele mai dragute mamici .
Deea, si Edy are mucisori. Dr ne-a zis sa cumparam Sterimar, si dupa ce il dam in nas cu el tragem cu o pompita. Uneori ies mucisori, alteori nu, semn ca ii inghite( asa a zis dr).
Eu incep sa ma indragostesc de puiutul meu. Pana acum eram in euforia nasterii, nu imi venea sa cred ca am reusit eu( marea smiorcaita si alintata) sa trec prin asta. Insa acum ma uit la obrajorii lui si la ochisori si ma topesc...
Voi ati fost la controlul de 6 saptamani? Imi este tare frica sa merg...

Mihaela, mami de printishor alintat, Edward- Flavius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

"MULTUMESC MULT PENTRU URARI!FETITELE SUNT BINE.AU AVUT APGAR DOAR 7 DIN CAUZA COMPLICATIILOR DE LA NASTERE,DAR ACUM SUNT PERFECTE(MAI ALES CAND DORM).DE CAND AM IESIT DE LA REANIMARE SUNTEM NEDESPARTITE.EU INCEP SA IMI REVIN,DAR SUNT INCA SLABITA SI MA MISC CAM GREU.SPER SA MA PUN REPEDE PE PICIOARE,SA POT AVEA GRIJA DE ELE CUM TREBUIE.ALMA"

andreea 40+ KARINNA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Tigruta eu cred ca o sa i le fac si pe cele "optionale", ma mai gandesc doar la cel pentru hepatita A daca i-l fac. Foarte bun mi se pare cel anti-pneumococic care de altfel prin alte tari e trecut pe schema de vaccinare obligatorie.

Anitta asa e, sunt cam scumpe vaccinurile astea. Cred ca varianta de care ti-a vorbit medicul de familie tine de o oferta de la GSK(Glaxo, asa cum ai retinut bine). Daca le cumperi pe toate de la ei ai o reducere, insa n-am calculat cat ar costa sa le cumperi separat doar pe cele optionale. Vaccinurile obligatorii sunt gratuite si vin in cabinetele medicilor de la directia sanitara, in functie de cati copii trebuie vaccinati. Cele care vin de la directia sanitara sunt de la Pasteur si GSK, deci ar mai exista varianta sa le faceti pe cele obligatorii din loturile primite de la directia sanitara si sa cumparati doar pe cele optionale. Cum am zis, nu am facut calcul asa sa vad daca iesiti mai ieftin.

Am auzit pe facebook ca ar fi nascut Stefulici. Daca are cineva date precise despre asta...asteptam o confirmare.

Edit: Va las un link util cu schema de vaccinare mai "completa" care include si vaccinurile optionale.http://dr.herdea.ro/medicale/2/schema_de_vaccinari

Andreea, 40+ cu BebeLUnu in prelungiri

Mergi la inceput

AEVER,VREI SA SPUI CA NOI DOUA SUNTEM .....URMATOARELE GAINI?AM RAMAS NUMAI NOI???

Mergi la inceput

SCUZE,ACUM AM REALIZAT CA MAI E SI CRYSAaa,nu a fost cu intentie.

TOTUSI TREI GAINI.....

Mergi la inceput

Da, Addya se pare ca numai noi mai suntem. Dintre cele care am fost active pe forum, ca mai sunt fete dar n-au intrat demult. Si dintre astea 3 noi doua ar trebui sa fim primele dupa DPN. Dar vad ca astia mici ai nostri sunt vorbiti intre ei. Cred ca fac concurs care poate sa stea mai mult. Tu mai poti? Eu de aseara simt ca nu mai pot. Dar sper sa fie semn bun ca vrea sa iasa.

Mergi la inceput

EU CE SA MAI ZIC...
IERI AM FOST PE MUNTE,LA PESTERA IALOMICIOAREI,BOLBOCI SI PIATRA ARSA :))
MA DOARE PUTIN COLOANA,IN REST NU AM NIMIC.INCEP SA AM IMPRESIA CA NU MAI AM BURTICA,CRED CA M-AM OBISNUIT CU EA,:)).ACUM SA VEDEM CE PLANURI AU BEBICII CU NOI.SANATOSI SA FIE,CA DE TINUT IN BURTICA MAI REZISTAM NOI PANA SE HOTARASC EI.:p

Mergi la inceput

Addya pai esti foarte tare! Eu nu cred ca as fi reusit sa merg atata, dar e drept ca nici n-as fi indraznit sa incerc. Eu vreau sa iasa, dar nu vreau sa imi rup eu ceva intre timp cu efort prea mare. Poate totusi ar trebui sa ma misc si eu mai mult.

Mergi la inceput

PAI ,PARCA NU-MI VENEA SA RAMAN SINGURA ACASA...SI ORICUM AVEAM 2 VARIANTE IN CAZUL IN CARE BEBE VROIA SA IASA...NASTEAM PE MUNTE SAU IN MASINA :))

Mergi la inceput