Bv Alma,stefulici! Hai aever,addya,CRYSSAaa!(59)
Raspunsuri - Pagina 12
Ellyshor spune:
Holla!
Mai arunc si eu un ochisor pe aici, dar vad ca gravidutele sunt la plimbarica. Bravooooo, plimbati-va cat mai puteti!
Tigruta, sa stii ca la fel a patit si Boom cu vaccinul. I-a copt, s-a spart, si acum arata ca o bubita cojita asa, e in curs de vindecare.
Eu am sunat medicul de fam si mi-a zis ca asa e normal, sa coaca si sa ramana semnul specific. Am inteles ca asa se manifesta imunitatea organismului la vaccin. Dc nu coace, pe la 6 luni se face o analiza, si dc e nevoie se reface vaccinul.
Legat de lohii, eu am avut 6 saptamani in cap, acum mai am oar o secretie galbuie. Trebuie oricum sa ajung la ginecolog sa vedem cum s-a refacut uterul dupa operatie.
Mai fetelor, eu sunt cam amarata cu Boom al meu. Suspectez ca ar avea reflux gastro-esofagian.
Da-le-ncolo si de colici...chiar asa?
Este mereu agitat, plange mult, regurgiteaza, uneori in jet(lapte branzit), somnul este ff agitat si cu treziri dese(se strange, se loveste cu mainile, etc). De cateva zile vad ca s-au indesit si episoadele de agitatie la masa. Da din manutze si din picioruse si plange cu biberonul in gura. Uneori cauta cu gurita deschisa, chiar dc are bibe in gura, se enerveaza si incepe sa planga.
El manca ff bine. Dar de ceva timp, vad ca se opreste pe la mijlocul biberonului si incepe sa planga si sa loveasca din maini si din picioare si nu mai vrea sa pape.
Sunt extenuata pt ca in permanenta plange...rar mai sta si el o jum de ora sa ne jucam, sa ne alintam.
Sapt viitoare facem 2 luni si mergem la vaccin, o sa mai vb cu dr de fam ca la pediatru a ramas ca mergem la 3 luni. Dc insa continua asa, cred ca mergem si la pediatru mai devreme.
Ufffffffffff!
miha81 spune:
Elena si Filip a avut probleme cu ochisorul si ni s-a recomandat sa-i facem masaj la coltul ochiului inspre nasuc. Noi am scapat cu lapte de mama si cu acest masaj. Adica ma mulgeam cateva picaturi la ochisorul afectat fara insa a atinge cu sfarcul zona afectata.
Am vazut ca se vorbeste de crema de soare eu chiar sunt interesata mai ales ca peste nici 2 saptamani plecam la mare. Binenteles ca nu ma duc cu el pe plaja in interval 10-18 dar tot cred ca ii trebuie o crema si nu stiu ce sa iau fiind atat de mic.
Ylarieu am biberoane de la Dr Brown,s de la Avent si de la Medela. Cele mai bune mi se par cele de la Medela apoi Dr B apo Avent.
Ellysi eu cred ca ar trebui sa mergi la pediatru mai repede. Macar pentru linistea ta. Ce fel de lapte praf ii dai lui bebe?
Ylari, Anitta imi pare rau ca inca va mai supara operatia. Inca un motiv sa fiu multumita de medicul meu!
Ionelumulta sanatate fetitei tale iar tie multa putere! Ce inseamna instinctul de mama, ai simtit tu ceva de ai umblat cu cea mica prin atatia medici...
Tigrutapentru moment vaccinul nostru este rosu si umflat. Oricum cand ne-am externat ni s-a spus ca o sa coaca sa nu ne speriem.
Cineva intreba de masaj....da si eu vreau!!! Si tipa care ne face nu raspunde la telefon!!!!!
Ellyshor spune:
Miha ii dau Nan1 de la Nestle. Sunt ff ingrijorata, sa vedem cat a luat si in greutate luna asta.
Nu stiu ce sa zic de crema solara, dar sigur trebuie sa-i iei ceva pt protectie avand in vedere ca mergi cu el pe plaja si e asa mic.
Vacanta frumoasa va doresc de pe acum!
Pt ochisori si eu stiu ca e bun lapticul de mami. Ii mai pun si eu o picatura lui Boom cand se mai irita pe la ochisori si ii trece imediat.
Ylari serul nu-i ustura la ochisori? Avand in vedere ca e solutie salina.
Ma bucur ca Eva s-a acomodat bine cu bb. Sa vezi ce grija o sa aiba de fratiorul ei.
Abia astept sa-i fac si eu lui Boom o surioara sau un fratior :)))))))))))) Mai am de asteptat insa 2-3 ani.
Va pupacesc dulce, ma duc sa ma culc un pic, ca sta mama cu Boom o ora, doua.
YLARI spune:
Ellyshor eu si pe Eva o stergeam cu ser, si acum la fel mi-a recomandat in maternitate. Ideea e ca stergi doar (bb avand ochisorul inchis) nu ii picuri in ochi...
Va intrebam de biberoane ptr ca pana azi am folosit avent si se cam ineca la un moment dat. Azi i-am dat deja de doua ori cu dr brown si nu s-a inecat deloc.
Sunt putin suparata ca mi-a curs sange din nas...
addya_21 spune:
"S-A MAI DUS O GAINA:)).
AZI NOAPTE LA 3:30-3:31AU SCOS NASUL IN LUME DOUA BLONDUTE,BINENTELES CELE MAI FRUMOASE DIN LUME.2.650 SI 2.900,CEZARIANA DE URGENTA DIN CAUZA UNUI PROLAPS DE CORDON OMBILICAL.
VA PUP PE TOATE SI REVIN CU AMANUNTE CAND POT.ALMA"
FELICITARI MAMICO!!!
BINE ATI VENIT PE LUME PRINTESELOR! SA FITI SANATOASE,SA CRESTETI MARI SI FRUMOASE!
andreea 39+ KARINNA-MARIA
YLARI spune:
Felicitari, Alma!!!
Asteptam cu nerabdare vesti de la voi. Multa putere mamico, refacere rapida si toate bune va doresc!
Multi pupici!!!
Am fost si noi pe afara fetelor. Pfuuuu, foarte greu m-am miscat, ma dureau coastele, muschii abdominali de numa numa. Acum sunt bine, in casa n-am bagat de seama ca merg putin si incet. Cred ca o sa imi fie greu sa ies cu landoul asta. In lift intra cum intra dar am trei trepte x 2 de coborat/urcat la fiecare iesire. Stiu ca si la Eva facusem niste muschi... Bb e benoclat acum pe pereti dupa ce toooaaaata ziua a facut nani exemplar. Dar daca o avea de gand sa imi faca program la noapte am de gand sa ma uit la Dirty Dancing, ca si asa nu l-am mai vazut demult. Desi piiiic de oboseala dupa plimbarea asta. Si mai am un film de care mi-e dor: Ofiter si Gentleman! Pfuuu ce barbati Gere si cu Swaitze...
Deea_Deeutza spune:
Buna dimineata zic
Nu dau cafea la ora asta, dar o cana cu lapte si miere merge...
Sunt treaza la ora asta, dupa cum va si imaginati probabil, ca am schimbat+hranit una bucata pui mic.
Bine ati venit pe lume printese de Alma. Sa fiti sanatoase toate 3 si viata lunga impreuna. Alma refacere rapida si asteptam vesti cat mai curand despre voi!
Cu 2 paracetamoale vad ca am rezolvat, momentan, problema amigdala+masele. Sper sa treaca de tot, inca mai este inflamat cerul gurii, dar macar nu mai doare.
Si puiul meu are probleme cu un ochisor, dar sincer nu am dat foarte mare importanta. Vad ca ar fi trebuit sa dau. L-am sters la inceput cu ser, eu i-am picurat si in ochisor, nu a plans, dar nici nu a trecut. I-am picurat o singura data si laptic, dar vad ca tot in acelasi stadiu este. Inca mai are acea secretie galbuie.
Saptamana asta trebuie sa merg la dr de fam sa-l cantareasca si o sa discut din nou si problema cu ochisorul.
Am si eu o nedumerire, dar va rog sa nu radeti de mine. Puiul meu are muuuulti muci pe care o parte dintre ei ii trag cu batista bebelusului(dupa ce-i pun ser in nasuc), restul nu se trag, dar ii aud ca-i are acolo. Grohane ca un purcelus si respira greu de ei.
Ce alte metode mai sunt ptr a scapa de ei? Ma gandeam sa ma duc pana la spital sa-i traga cu un aparat cu un furtunas subtire care-l baga mai adanc in nas. Asa multi muci au si copii vostri?
Fetelor, dati drumul la carti Haideti cu bebeii afara
Deea, mami si plina de iubire pentru Octavian Andrei (30.05.2012!
Deea_Deeutza spune:
Uitam iar sa va cer parerea despre produsul de mai jos:
www.babycomfort.ro/produse/334-puericultura-jucarii/313-articole-prima-necesitate---prevenirea-riscurilor/3342-pozitionator-3-in-1-respiratie-usoara---lampa-veghe---muzica.html" target="_blank">http://www.babycomfort.ro/produse/334-puericultura-jucarii/313-articole-prima-necesitate---prevenirea-riscurilor/3342-pozitionator-3-in-1-respiratie-usoara---lampa-veghe---muzica.html
As vrea sa-l cumpar ptr ca baiatul meu nu doarme niciodata cum il pun eu. Eu i-l pun pe lungimea patutului, cu un finet facut sul in spate, ca sa doarma pe o parte, ca mi-e teama sa nu vomite si sa se sufoce, iar eu il gasesc ca doarme pe de-a latul patutului, pe spate.
Are cineva, e ok?
Deea, mami si plina de iubire pentru Octavian Andrei (30.05.2012!
elena_gd spune:
Neata!
Alma felicitari, sanatate Si noroc pentru bbeline!
Noi ieri am decorat coltisorul lui bb, e colorat Si vessel acum, ceea ce IMi da o stare f buna, o sa pun o pozica pe picassa.
Pup
Elena, mamica fericita si implinita de BebstERIC
miha81 spune:
Felicitari Alma!!!! Sa iti traiasca printesele si sa fie sanatoase! Iar tie recuperare rapida si multa puterea!!!!
Deea chiar nu stiu ce sa spun de acel sistem care ajuta somnul lui bebe. Nu am vazut in realitate asa ceva...daca il cumperi sa ne spui si noua daca este util!
Ylari constat ca iti cam arde de barbati....e clar ca te simti mult mai bine dupa operatie!
Mai fetelor stie careva de Diana? Cred ca sunt in Romania ca parca asa zicea...
Sa aveti o saptamana frumoasa!!!!