Clubul "babelor" FIV-oase 44

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Samira, sunt de acord 100% cu tine! Nici eu nu inteleg...sotul meu imi zicea ieri ca totusi poate lucrurile se intampla cu un scop, poate cineva incearca sa ne atentioneze (e adevarat ca nu vorbeam de sarcina, ci de job, faptul ca nu mai sunt angajata de anul trecut si incerc sa fac lucruri pe cont propriu si ele nu prea merg). Totusi, nu inteleg de ce ar trebui sa se intample nenorocirile astea? Ce ar putea sa le justifice? Karma unora? Faptul ca lumea nu este coordonata corect de "sefii de sus"? Nu inteleg...
Eu am renuntat sa ma uit la stiri, nu are rost sa ma incarc cu toate nenorocirile lumii atat timp cat nu pot schimba nimic...si din pacate la noi sunt extrem de frecvente, mai ales atrocitatile legate de copii si animale.
Simt ca sunt intr-o perioada a vietii in care trebuie sa schimb ceva (ceva mai mult, de fapt)...simt ca nu prea are sens ce se intampla, ca ratam lucrurile importante, ne consumam pentru nimicuri ca din cand in cand CINEVA sa ne dea un bobarnac peste ceafa, aratandu-ne ca nu e OK.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

alexutz...in momentele mele de revolta asta cu "totul se intampla cu un scop" imi suna a cliseu.
care ar fi scopul si sensul atunci cand copiii sunt chinuiti,omorati???

nici eu nu ma uit la stiri...pur si simplu eram intr-o camera cu un televizor deschis pe Pro si am auzit stirea

oooffff...aseara ma apucase panica.
am realizat ca mai sunt 2-3 zile si-mi vine CM si s-a dus prima luna de asteptare...mai sunt 2....si deja teama ma paralizeaza.
dupa parerea mea ,cine spune ca nu s-a gandit si la posibilitatea unui rezultat negativ la FIV...braveaza.
normal ca-ti doresti si speri si te rogi sa fie cu reusita dar nu poti anihila complet gandul ca poate fi si altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Samira fata harnica care a copt cantitate de vis de vinete ! si sper ca efectele pe acre le simti sa fie pozitive pentru endometrul tau !
Apropos de Dumnezeu, parerea mea, nu el guverneaza tot, si noi ne facem singuri viata si altii isi mai baga coada sau nasul. Dumnezeu ne-a salvat o data, noi singuri ne-am cufundat inapoi in mocirla ... nu e El de vina pentru toata astea, nu permite el atrocitati, ele se intampla pt ca asa sunt oamenii si din pacate din soi prost au ramas tot mai multi. Am avut si eu momentele mele de suparare pe Dumnezeu, dar nu e el de vina, viata noastra e atat de complexa ca nu poti fi atat de iresponsabil sa dai vina pe El ... evident ca incercam sa gasim un sco[p in toate si orice, eu am ajuns sa cred ca ni se intampla diverse dupa cat poate duce si cat ar avea nevoie spiritul nostru sa evolueze mai mult. Si de asta nu-i invidieze deloc pe cei cu droaia de copii sau sarcini nedorite fara numar, ca stiu ca sunt limitati din punctele mele de vedere ... mai mult nici nu se cade sa judecam.

--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot
15+
Multumesc Doamne !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ralu, nu ii judec pe ei, stiu ca asta e mentalitatea lor...doar ca nu inteleg de ce trebuie sa fie asa...Cum spune si Sami, ce vina au acei copii?
Sami, si mie imi e frica...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

stup cu albine? no comment...cred ca si aia care mananca slana cu alcool de prune ar judeca-o....
lara woman multumesc de raspuns. ai intuit exact...decat sa ma duc pe la doctorii din Iasi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

My God! stup de albine???????????/ Dumnezeule!
CEva nu e in regula cu omenirea, acuma serios! Prea mare procentul celor retardati mintal si adunat cu al celor prea evoulati si plini de bani care nu se mai satura = autodistrugere clara!

Sami, trebuia sa vii la mine fata draga, le puneai in curte pe gratar, si mai bagam si noi cate o limonada, o berica, o ceafa :-)))
Legat de sterilet, eu zic sa intrebi totusi albishoru daca e normal sa ai astfel de simptome sa nu cumva sa te trezesti ca il respingi in vreun fel...

Qiao, saracu gugulush! Dar e bine ca e la oameni iubitori!

Sabina, tu intrebai de spoting? Eu am avut o luna intreaga sub anticonceptionale si inca doua luni dupa ce le-am lasat.... Stiu sigur ca semnala o modificare hormonala dar nu stiu daca si la tine e cazul de asa ceva

pup fetele ca nu mai stiu ce am vrut sa zic

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Dragele mele se pare ca avem doua inimioare Trebuie sa recunosc ca aceasta minunata veste m-a luat prin surprindere; sincer va zic ca nu ma asteptam.... pe cit simt o fericire imensa, simt si o mare teama, dar am incredere ca ma va ajuta Dzeu sa duc la capat cu bine sarcina asta.
Sper sa ma primiti la voi in continuare, sunteti fetele mele de suflet si va jur ca nu ma pot abitine sa va citesc,sa ma bucur pt fiecare, sa sufar pt fiecare. Lupta mea inca continua, am facut un pas mare stiu; dar inca e o lupta pe care am sa o cistig asa cum o veti face toate la un moment dat.
Va pup pe toate fara exceptie, si va multumesc ca atunci cand am avut nevoie, ati stiut sa fiti alaturi de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

ei ioana de ce n-ar fi cazul si la mine? ca doar tocmai am facut un fiv... esuat.

adriana nu pot sa spun decat multa bafta in continuare!
spui te rog ce conditii trebuie sa indeplinesti sa faci mini fiv? banuiesc ca eu cu 13-14 ovocite nu ma incadrez nu? nu de alta dar decat sa aud de 13 ovocite si 0 embrioni...
intreb. sunt pe dinafara in legatura cu mini fiv si voiam sa inteleg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Felicitari Adriana pentru cele doua inimioare
Sa ai o sarcina usoara si bebei sanatosi .

Mamica de MARIA IRINUCA(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Adriana, felicitari pt inimioare. Saecina usoara in continuare. Sa ai grija de voi trei

Mergi la inceput