Clubul "babelor" FIV-oase 44

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

ho, ho, ho..moama, ady, twinsi..sa fie, sa fie, fata draga, cu optimism si incredere inainte
neh, sami, eu nu pot sa scutur deloc senzatia ca (iar) nu reuseste fiv-ul..nush de ce..citeam de o fata tanara, de la donate, cu 2 blasto frumosi la purtatori ca o incearca feeling-ul nereusitei si ma gandeam ca si pe mine m-a incercat mereu..si s-a adeverit (sper la ea sa nu fie cazul)..de s-ar schimba norocol si in cazul nostru ..ma bazez pe tine
ari, ma facusi curioasa cu Reprogenesis..am cautat azi putin si am dat de site-ul FertilityZone, unde UK-istele aveau doar cuvinte de lauda si story de succes..fain, fain..cu AH nici nu-ti mai zic, ma las pagubasa..doar atat, n-as accepta, in caz de ovo donate de 22 ani, nici sa-mi bage pe gat procedura, mocca sau nu..asta nu-i un criteriu de luat in calcul..astept si twinsii tai
sabi, mini-fiv? why not? inseamna si mini-stimulare, mai putine oo si poate mai bune..who knows?
noapte buna, girls

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

Lara asa ar parea numai ca mi-e teama ca daca ai cohorta de 13 ovocite...le trebuie stimulare si fiv in toata regula. la mintea mea...ma gandesc ca o doza mica ii face numai sa se inalte si apoi sa nu mai creasca...
nu va luati dupa mine le scot una dupa alta.
aseara m-am culcat devreme...azi sunt prea devreme sus:) inca nu m-am obisnuit cu ora dupa atata timp. si mai am de-a treaba...
si cata mizerie.
va salut cu incredere.

apropos de vinetele alea. doamnele mele eu le bag in tava la cuptor. 30 de minute la 200 de grade si ale mele sunt. nu fum nu mizerie nu ma duc sa le intorc din 5 in 5 minute. nu le intorc deloc.
pfii si nici asa n-am rabdare sa le fac. dar fac ce-i drept ca tare imi plac vinetele. cu putina branza. si cu salata de varza cu putina ceapa si putina rosie. astea sunt preferatele mele.

sami woman esti de admirat.
aristica imi plac calculele tale dar poti sa-mi explici si mie ce ai cu fundul tau? mi-e ca n-am fost pe faza si nu inteleg ce faci tu acolo. masaj sau ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ady . Felicitari draga mea si sa dea DD sa ajungeti cu bine la final. O sarcina linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ady , pisicuto, esti twinata!!!! Sa fie intr-un ceas bun si sa decurga totul bine pana la marele final cand ii vei tine in brate... in acelasi timp sau pe rand... habar nu am cum va functiona asta... Iti inteleg temerile, inceraca numai sa nu le lasi sa te copleseasca.

Sami, esti de o harnicie!!!! Azi cum te mai simti? Sunt tare curioasa cum va fi dupa cele 3 luni de steriliet...

Ralu , tu cum te mai simti?

Qiao, cum a fost la eco?

Sabina, am o curiozitate. Daca faci vinetele in cuptor, mai au gustul acela ca si cand le faci clasic? In rest, cum mai esti? Te simt si pe tine cam in butoi.

Lara, lasa naibii feeling-urile naspa.

toate babutele fara nici o discriminare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Oh, am uitat.... Ady, eu nu accept sub nici o forma altfel decat sa stai aici. Iar daca pleci, spune macar unde ca sa ma transform in stalker. Eu nu m-am gandit in veci ca vreuna dintre noi ramane insarcinata si pleaca de aici. Si sa dea Dumnezeu sa apucam sa vorbim de nepotii nostri peste ani si ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

ana au fix acelasi gust. nu mai simti mirosul ala in toata casa dar gustul te sigur ca este la fel de bun si de clasic.
eu in rest sunt cat se poate de bine. mi-am propus sa nu ma mai gandesc la fiv, cu toate riscurile inaintarii in varsta, pana la anul. la anul care vine si nici atunci prea devreme.
na...cand aud din astea cu stupul de albine sau mai vad in jur parinti pe care eu ii consider incompetenti ma 'nervez pe soarta si pic in butoiul pe care-l ocolesc cu grija dar in rest...de zgandarit pe la doctori, de intepat la synevo si de pus 100 de intrebari la clinici de fiv sunt satula pana peste masura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

sabina fac masaj, drenaj limfatic si cavitatie ultralipo
lara si eu am citit pe alte forumuri, in engleza. Aseara am uitat sa-i dau sotului excelul, dar nu-i nicio graba, inca. Cu AH, apreciez intentia, ca stiu ca-i din suflet, dar la mine in cap e deja fixatie, deci nu renunt la ea.
samiro nu te mai nervoza aiurea, ca n-ai nicio putere. Tu le ai p-ale tale pe cap...pup fata, sa treaca
adriano simpatia mamii ma-sii ca de rau, mi-a fost rau, dar de vomitat, tot n-am facut-o...nu mai vorbesc, fato cu tine, ca preiau starile astea...mai bine ne scriem, ca sa fie safe pt mine

Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

'neata.

eu spun ca vinetele la cuptor nu au exact gustul ala de copt pe flacara,de jar...personal nu-mi plac la cuptor.
mi se par ca alea de le cumperi congelate...fara niciun gust.

o zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

adriana tizoooo 2 inimioare Sa stea la caldurica la tine in burtica si sa se faca mari si frumosi si destepti. ma bucur de parca ar fi ai mei ! pup pisicuta gestanta
Eu am vesti asa si asa, foli bine, are 14 mm, endo e dezastru 3 mm si un pic . am deja 2 vit e pe zi, am marit doza de cyclo-progynova de la 1 la 3 pe zi, mi-am lipit pe fund si plasture cu Climara si o sa ma duc iar joi, in loc de vineri. de azi incep si cetrotide. il astept pe sot care alearga sa imi cumpere sa mi-o injectez si ma rog sa stea foli cuminte pana mai creste nitelus endo asta incapatanat al meu. la fiv-ul trecut la a 2-a eco aveam deja 5mm si nu am avut nici un supliment pt el. bine, nici atunci nu a fost campion, dar nici ca acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Adyyyyyy, bravo fata draga! Nu iti face probleme ca totul va decurge exact asa cum trebuie! Sarcina gemelara poti sa o duci la capat cu bine daca esti cumintzica. Colega mea, tocmai a nascut gemeni de peste 2 kg fiecare, facuti cu FIV. E mai greu in ultimele luni, dar trece repede :-).
Vai ce ma bucur cand veniti cu vesti bune !

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput