Clubul "babelor" FIV-oase 44
Raspunsuri - Pagina 15
miky82 spune:
Buna dimineatza fetele!
Va rog sa ma iertati ca nu am citit din urma dar chiar nu am avut timp am fost ocupata zilele astea, m-am apucat sa pictez camera nepotelului, o sa recuperez mai tarziu.
Va rog sa imi spuneti si mie cum scap de o usturime la pasarica ma ustura si cand fac pisu (mai nou ma doare cand prestez si mi-e frica sa nu imi fi aparut endometrioza am exact un an de la operatie), sa incerc cu ceva spalaturi cu musetel sau ce imi recomandati?
Va cu mare drag!
Lara27 spune:
Hello girls
Sabi, n-am avut ever problema asta..nu-mi dau seama cat poate fi de "normala"..propun un mail la austrieci, daca ei confirma ca esti in grafic, bine, altfel, you know the drill..consultatii in Targul Iesilor (la intoarcere), probabil dat din umeri a neputinta, nervi, alea
miky, nu cred ca-i endometrioza..probabil ai o infectie (urinara) si ai nevoie de tratament cu antibiotic
to be continued..
aristica spune:
samiruta uite ca nu intrasem pe forum, da' te-am sunat din proprie initiativa...iti urez ciclu fara dureri ingrozitoare
olimpia noi nu obtinem embrioni calitativi, cauzele fiind la amandoi, asa ca ne-am hotarat sa nu ne mai complicam, ca de iubit, am iubit noi si-un roi de albine, d-apai cativa prunci blonzi.
mikishor n-am ajuns ever la usturimi...da' eu is obsedata si daca se schimba usor culoarea secretiei, consistenta...orice, recoltez o banala secretie. Stiu de la maica-mea ca face frecvent spalaturi cu galbenele...in rest, nu stiu ce sa-ti spun.
Haideti sa va spun cum de azi sunt mult mai in ceata decat eram vineri. Mi-au raspuns si celelalte doua clinici.
In afara de Reprofit, niciuna nu are liste de asteptare. Unica cere 200 Euro in plus pe AH. ReproGenesis le face automat AH, inainte de inghetare, dar la ei, blastocitii sunt monitorizati cu un embryoscope.
Asa ca, acum, preturile-s:
Reprofit: 1.680 Euro, Unica 1.700 Euro, ReproGenesis 2.200 euro.
Cel mai detaliat si profi mail l-am primit de la ReproGenesis, dar e si cea mai "noua" clinica dintre cele 3...insa are si cele mai frumoase procente de reusita.
Asa ca ma apuc de alcatuit excelul pentru sotulache si voi incerca sa nu-l influentez in niciun fel.
si un buchet de flori pentru toate babutele
Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.
miky82 spune:
Lara, Aristica multumesc mult! cred ca o sa recoltez si urina si secretii sa vad despre ce este vorba.
QiaoBing spune:
halo
miky si eu tot la o infectie urinara ma gandesc sau la o candidoza ... ceva pe acolo. fuguta la recoltari.
samira cum rezisti sa coci atatea vinete ???? eu nici paine nu am mai facut pe caldurile astea.
ioana gugulush nu mai poate sa zboare. a ramas cu o apripa beteaga. nu o mai poate deschise normal si atunci abia face mici zboruri. cand vrea sa sara de jos pe ceva inalt se pregateste vreo 3-5 min, se lasa pe vine, isi tot schimba pozitia pana gaseste el unghiul potrivit si, din pacate, nu ii reuseste de fiecare data. dintr-un punct inalt la altul cam la aceeasi inaltime reuseste sa zboare cam 1-2m. asta e tot. mi se rupe sufletul cand il vad cum se uita pe geam si ar vrea sa iasa si el afara. daca nu am fi avut nebunia cu aerul cond as fi mers cu el la tara sa il las sa zburde prin curte.
Femara da, sunt niste pastilute mici, ca acifolul. Am vazut ca sunt folosite la stimularea ovariana in loc de Clomifen, cu toate ca producatorul tot striga sa fie folosite pt ceea ce scrie in prospect. Mie mi-a fost bine cu ele la IA.
Eu sunt ca lovita de tren, ieri am smotruit toata casa si inca nu am terminat.
samira33 spune:
qiao,rezist draga mea...pe langa faptul ca eu ma simt bine la caldura...am si metoda de lucru buna:
-dau drumu la aerul conditionat...si la hota la viteza cea mai mare...lucram la acte in sufragerie si ma duceam la bucatarie doar sa intorc vinetele din cand in cand.
la copt folosesc tava cuptorului care imi acopera toate cele 4 ochiuri ale plitei...le aprind pe toate si le dau la minim si imi incap in tava 8 vinete mari pe tura.
asa ca e foarte "elegant" in felul asta.
va pup pe sufletele pe toate.
ma ciupeste uteru de imi vine sa mor.
QiaoBing spune:
samira ahaa ! eu am pe retina imaginea aia cu tava de copt vinete si cu tot aragazul manjit, plus miros, plus caldura, plus mozoleala de dupa la curatat de nu imi vine sa ma apuc deloc de asa ceva, chiar daca imi plac. cumpar din cand in cand cate o punguta congelate de la supermarket si fac salata.
nu stiu ce sa zic de senzatiile tale, nu am avut in viata mea sterilet, daca as putea as face niste pase magige sa iti treaca. in prospect ce scrie ?
samira33 spune:
qiao,qm citit prospectul dar am uitat complet ce scrie in el.
dupa ce mi-a montat steriletul mi-a dat si o carticica gen Carnet de service ...mi-a scris Albisorul pe ea si numele si data montarii dracoveniei...oare o trebui sa ma duc la vreo verificare periodica sa treaca in cartea de service rezultatul???
si nici pastile parca n-as lua ca vreau sa vaz' ce simt pana dupa CM.
QiaoBing spune:
am inteles ca nu e sterilet obisnuit, ca secreta constant progesteron, posibil ca difera reactia de la organism la organism.
samira33 spune:
fetelor!!!!
ma crucesc cand aud la televizor asemenea povesti:una-nu se stia ca e gravida, a nascut si s-a gandit ea cum sa scape de bebelus asa ca i-a venit "ideea" perfecta...a bagat bebelusul in stupul de albine,sperand ca acolo nu va fi gasit vreodata.
va dati seama in ce chinuri a murit ingerasul ala??!!!
si acu' vreo 2 zile stateam de vorba cu o prietena si ne-am intalnit cu o cunostinta de-a prietenei care avea o burtica rotunjoara de graviduta.
a intrebat-o daca e insarcinata si aia a raspus senina:
-da,sunt gravida...m-am saturat sa tot fac avort...am facut 32 pana acum...p-asta il nasc!!!!
aia nu mai are probleme cu implantarea si cu endometru'...la cat i-a racait din el la fiecare avort.
frate ...si noi ne chinuim de atatia ani pentru un copil.
oare Dumnezeu nu vede toate astea???cum ingaduie sa se intample asemenea atrocitati???
nu-i corect,nu-i moral...nu,nu,nu.
eu nu spun sa nu aibe copii oamenii saraci la minte sau la buzunar...nu,orice om care-si doreste are dreptul sa aibe copii...dar de ce da Dumnezeu copii acolo unde nu sunt doriti???sau da prea multi intr-o casa unde domneste mizeria si foamea si saracia???de ce???de ce???de ce chinuie Dumnezeu copiii???sunt nevinovati si puri si nu trebuiesc chinuiti,exploatati si mutilati sufleteste,psihic si fizic in asemenea medii.
hai ca azi sunt revoltata...se vede ca sunt inainte de CM!!!
in juma de ora ma intorc la treaba.
azi am fost o idee mai libera.