Clubul "babelor" FIV-oase 44

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

va salut si eu de pe santier. noi ne punem in sfarist aer cond si e toata casa cu fundul in sus. pt ca le montez pe hol trebuie strabatit dormitorul si nu vreti sa vedeti cum arata totul.
samira miss you !
anaasta Gugulush e bine, atat cat poate fi. uneori mi se pare apatic si sunt ingrijorata pt el pt ca este f sedentar. tot incerc sa il anim, sa il provoc sa faca miscare, dar vine imediat la dulapior si vrea sa se suie pe el sau se aseaza pe pragul usii de la bucatarie - acolo ii e lui comod, ca sta ca pe o craca.
azi am stat mai mult cu ei pe balcon si la un mom dat cand vorbesm la tel m-am trezit ca a inceput sa "cante".
acum tocmai am tras o spaima. stergem niste gainat pe care mi-l lasase in bucatarie cand aud o falfaiala ciudata in balcon. scapase canarul !!! nu imi dau seama cum s-a deschis usita, probabil ca a sarit pe ea si nu a fost bine inchisa, cert e ca imi falfaia prin balcon un gemotoc galben-maroniu. la primul popas pe pervaz l-am ratat, noroc ca nu are suflu si a aterizat in cutia lui Gugulush si l-am prins acolo. bine ca nu s-a lovit de vreun geam ca balconul e numai geamuri. de asta mi-a fost cel mai frica. vad ca el e ok, se tot chiraia dupa ce l-am bagat inapoi, mai mult m-am speriat eu.
ufff, nu mai termina baietii astia o data tambalaul sa ma apuc de curatenie. o sa ma apuce miezul noptii pana reusesc sa scot tot praful ala fin care se baga in toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns echinox spune:

samira,eu anul trecut,de Rusalii,am fost pe un asemenea hotel plutitor ,"Phoenix rock" se numeste.Am plecat de vineri,am lasat masinile in Tulcea,si ne-am intors marti.Daca este acelasi hotel-vaporas plutitor si iti pot fi de folos cu ceva amanunte si impresii,cu mare drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

echinox,multumesc mult,vaporasul "nostru" se numeste Sageata Albastra.

va pup fetelor...un we minunat va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Sami
super tare treaba cu delta. Va invidiez!
Ai grija cu tigara electronica ca daca nu nimeresti ce trebuie e mai rau. Adicatelea trebe sa vezi ce fumeaza el acum si in functie de asta alegi si tigara si cartusele. Ideal este sa pastrezi aroma si taria ca sa nu fie tentat sa bage din nou tigari naturale.
iti spun din proprie experienta ca am trecut si io prin asta. Si e un substitut foarte bun dar e important sa schimbe gestul, adica sa nu tina tigara electronica in mana asa cum o tinea pe ailalta. Vreau sa iti zic ca la minre a functionat dar trebe si vointa serioasa.

Fetele, eu am lucrat toata ziulica cu al meu prin casa...zici ca m-a apucat curatenia de craciun, iar acum sunt varza...ma dor toate

Citat:
citat din mesajul lui samira33

azi mi-a promis al meu ca se lasa de tigari...Duminica mergem sa-i cumparam tigara electronica si in cateva luni-2-3 speram sa renunte si la electronica.
sunt foarte bucuroasa din cauza asta

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Qiao, dar Gugulush nu zboara?
si am mai vrut sa intreb de Femara astea...sunt pastile/? am inteles eu bine?

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

ioana,merci de sfaturi.
stie ce tre' sa-si cumpere ca avem un prieten care are magazine d-astea cu tigari electronice.
sper din suflet sa reuseasca sa se lase de tigari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

salutare,
Ioana ,da femara sint pastilute si costa si foarte putin,cind am facut fiv-ul cu ele am dat doar vre-o 2000$ pe medicamente,care pe mine ma duc de obicei peste 5000,noroc ca mi le ramburseaza asigurarea din 2010 ca altfel nu cred ca imi mai puteam permite
apropo de tigara electronica,cu ea ma las si eu sint in curs,dar mi-am luat de la inceput fara nicotina,imi place cea cu aroma de menta,eu fumam tig.mentolate
o seara frumoasa

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput

hello girls.
ce faceti???

eu am lucrat la acte in dupa-amiaza asta si intre timp am copt si 10 kile de vinete...acum ma duc sa le curat.

apoi ma bag la o mare baie cu gomaj si crem.u.i.a.la peste tot si la nani ca maine incepe o noua saptamana de munca.

va pup si va doresc o saptamana usoara si sa aveti spor in tot ce faceti.

p.s.ieri a fost mama la noi si ne-a facut de mancare pe 3 zile si curatenie ...ce bine a fost

tuturor.

Mergi la inceput

am terminat de curatat vinetele....moaaa...ce spor am avut!!!

dar nu de asta am intrat ci sa va spun ca in 3-4 zile ma pregatesc de primul CM cu sterilet si de ieri ma dor ingrozitor sfarcurile ,ma deranjeaza si cand mi se ating de sutien...si am niste crampe pelvine crunte...diferite de durerile de pana acum de la CM...pur si simplu simt ca ma ciupeste cineva de endometru cu toata puterea.
oare in felu asta o "lucra' dracovenia aia???asta o trebui sa simt???

va tzuzuresc.
somnic usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

fetele am si eu o intrebare
in toate zilele care au urmat menstruatiei de dupa ciclul esuat am avut spotting. a trecut acum si a doua menstruatie si eu tot am spotting.
a mai patit careva dintre voi asa?
macar sa stiu daca e ceva "normal" sau trebuie sa ma duc pe la doctori din nou...speram sa scap o vreme de ei sincer.

Mergi la inceput