Clubul "babelor" FIV-oase 44

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Super,ce bine arata crema catalana...Eu am mancat doar Creme Brulee si imi place la nebunie,confundam la inceput crema catalana cu altceva pana sa pui link-urile.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Salutare,
Am intrat sa vad ce faceti . Sami, ce scumpa esti la scris.
Adijo, felicitari!
Qiao, tin pumnii sa iasa bine.
Lara, se vede ca ti-a priit concediu. Ai alt tonus.
Artistica, scuze daca am sarit ceva, dar tie ti-a recomandat cineva sa faci cu ovocite,embrioni donati? Ma gandeam si eu ca la varsta ta poate mai merge si cu material propriu.
Adriana, asteptam vesti de la eco.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

feteeeee....gata treaba pe ziua de azi.
am ajuns acasica de 15 minute.
maine avem zi scurta...la ora 17,00 terminam treaba.

si cochetam cu ideea de a-i serba ziua Samiroiului in Delta...pe un hotel plutitor.
avem o cunostitnta careia i-am facut un favor si acum vrea sa ni-l intoarca...omu' are un hotel plutitor de 4 stele cu 14 camere in Delta si ne-a facut o oferta buna:300 de lei/zi camera cu all inclusive...si ne gandeam sa mergem de Vineri pana Luni ca oricum ziua Samiroiului cade intr-o Duminica anul asta.
ne imbarcam la Tulcea si ziua ne plimba pe canale pe unde vrem noi,pescuim iar seara ne ancoreaza undeva sa petrecem noaptea.
foarte miso mi se pare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

E super ideea Samira, merita al tau sot asa petrecere de ziua lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

samira, treaba ta, nu stiu pe unde scoti camesa, dar io ma invit la ziua samiroiului. am zis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

adriana...dap...merita,asa spun si eu.

adinutzo...nu-i bai...esti invitata speciala.

azi mi-a promis al meu ca se lasa de tigari...Duminica mergem sa-i cumparam tigara electronica si in cateva luni-2-3 speram sa renunte si la electronica.
sunt foarte bucuroasa din cauza asta.

va pup.
noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Wow, Samira, asta e super! Sotul meu s-a lasat de tigari acum aproape 3 ani deja, de asemenea. El a facut-o insa de pe o zi pe alta. Sa ii dai sa manance foarte multe citrice. Al meu rontaia la portocale si clementine in perioada aia non stop. Cei care fumeaza sunt foarte vaduviti de vitamina C. La fel si fumatorii pasivi. Astfel se va preveni si surplusul de kilograme. Dupa o perioada si dupa gramada de citrice, sa vezi ce fata luminoasa a dobandit al meu, asa de clara a fost diferenta...

Qiao, sa fie asta ovulul norocos atunci! Ce mai face Gugulush si restul pasaretului?

pe toate babutele, fara discriminare. Sa aveti o sambata frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Si sotul meu a renuntat la tigari,si si-a cumparat tigara electronica. Nu am crezut vreodata , ca de la 2 pachete de tigari pe zi sa renunte asa usor. Toata ziulica sta cu aia electronica in gura si pufaie, e asa caraghios. Are aproape 2 luni si nu a mai fumat nici o tigara normala.
Deci se poate si fara tigari.

O zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Mai fetelor, ii admir pe sotii vostri , ca au atat ambitie; ma rog de al meu de catva ani sa renunte si n-am nici o sansa. Din pacate fumeaza chiar mai mult.
Aadina nu stiu ce sa zic de Chicea si cum face transferul , dar eu mai cunosc doua cazuri ( si acele pers. au facut transfer cu Dr I. )cu beta mici la inceput ( si in cazul uneia Dr I i-a spus chiar sa intrerupa trat. pt ca nu e sarcina, si totusi , ea a mers mai departe si a avut o fetita- vad ca la tine s-a invatat minte !). Eu cred ca la mine , val. beta-hcg-ului a avut legatura cu divizarea embrionului , ( care are loc intre zilele 8- 14) , cu OHSS care l-am avut dupa transfer; sarcina mea e mai mica cu o sapt. decat ar trebui sa fie ,( medicii insa mi-au spus ca e ok),deci s-ar putea sa se fi nidat mai tarziu si atunci si asta ar fi o explicatie pt beta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lara27

hello,

cris, criiisssuuuulleeeeeee, ce faci soro, mai traiesti??? mai da-ne un semn, ceva..ai facut FET???

to be continued..

Hey ... sunt prin zona ... mai citesc, mai raman in urma ... mai recuperez! Eu nu am noutati ... asa ca nu vreau sa intru sa va tot stresez cu intrebari

Inca nu stiu cand fac FET ... pana la sf lui august sunt foarte ocupata cu jobul ... deci nu ma gandesc chiar acuma la FET, eventual ceva analize ... sa nu-mi ies din mana! Eu n-am facut niciodata analize de Z21 ... poate ar fi momentul

Adijo, felicitari!

Va pup si sunt alaturi de voi!

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
FIV4, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput