Bravo Delia!Bun venit Laila! Piersicute2012(43)
Raspunsuri - Pagina 9
maria0408 spune:
Buna dragelor. Ali, Muraturica tare buna cafeluta.
Bumbitza nu am fost in situatia de a lua antiinflamatoare timp indelungat de aceea nu am raspuns nu fiindca am ignorat mesajul. In cazul racelii prelungite mie mediculde fam. mi-a recomandat Exberitoxul este un produs homeopat pt.cresterea imunitatii dar care combate eficient efectele racelii. I l-am dat si fetitei si a avut efect vizibil.
Si eu am avut o noapte cumplita, s-a agitat cea mica, bebe pe la 2 noaptea se juca in jurul stomacului meu asa ca m- au lovit niste arsuri de abia au trecut cu Rennie, nu mai pot sta pe nicio parte ca am impresia ca il strivesc pe baiat, este parca din ce in ce mai cald sa.
Hai ca m-am plans destul,sper sa aveti o zi cat mai buna.
Kimmy spune:
Neatza!Vin cu
Ce frumos ca o sa va intalniti din nou.
As vrea sa nu ma mai plang,dar nu mai pot!Abia astept controlul.Azi am zis ca nu mai ajung acasa de la gradinita,m-a luat o durere crunta de burta pe la ficat.Habar nu am asta de la ce o fi.Am luat un nospa si sper ca trece.In plus,imi iesise o mica infectie in urina,si dr mi-a zis sa fac un tratament preventiv cu clotrimazol,si am niste usturimi de tampesc.Nu am mai facut nici un tratament in viata mea,down there,deci nu stiu daca e normal.Pe zi ce trece,mai multe placeri .Noroc cu Timea ca e o dulce si cuminte,mi-e mai mare dragul sa ma ocup de ea,mai uit pe moment de toate cele.
Ma duc la o cafea...ma dispera si vremea asta morocanoasa
_
Mamica mandra 31+
Povestea noastra
Dianami spune:
'Neata!
Bebelina e la purtator inca, maine mergem la control.
Pe mine ma omoara caldura, aveti grija sa beti multa apa (minim 3 l acum) pt. ca deshidratarea da contractii.
Am trecut de o serbare, am fost si eu si am socat copiii, cica "ce burta maaaaare", ma simteam ca lupul ce e inghitit bunicuta . Mai avem una azi si maine este excursia, intelesesem gresit ca e pe 15.
Am mai umblat in bagaj si am schimbat camasile si pijamalele cu unele mult mai subtiri, mai trebuie sa-mi iau si un halat subtire, pe cel din geanta nu-l pot suporta acum.
Ioana, tu ai deja tratament pt. problemele de coagulare, oricum lacurile nu pun probleme daca nu sunt f multe si mari.
Gradul 2 e ok.
Bumbitza, un ibuprofen din cand in cand nu iti face probleme, dar sa nu iei f des. Paracetamolul luat la nevoie iarasi e ok. Incearca sa bei multa apa cand te doare rau, e posibil sa cedeze migrena.
Pt. sinusuri pune sare calda intr-un saculet si aplica local.
Raceala trece mai greu acum, ai imunitatea scazuta, eu abia am scapat de ea cu chiu cu vai. Am luat Oscillo.
Kimmy, ai infectie urinara cu ciuperci? De ce ti-a dat clotrimazol?
Diana, 38+ cu si mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008) si Alexandru (16.01.2010)
Pusi spune:
Neata buna fetelor,
Am avut o noapte relativ linistita. Ieri am fost la un control, la un alt medic deoarece al meu nu e in localitate. La 33 sapt., bebelina cantareste 2.100 gr, s-a intors, lichidul amniotic in cantitate normala, placenta ok.
Referitor la botez, noi inca nu am programat absolut nimic, o asteptam pe Sara sa se nasca, apoi ne vom ocupa si de pregatiri pt. botez. Noi o sa-l facem la 6 saptamani, e vara, e cald si frumos afara.
Freedelia si Fleur, ma bucur ca scrieti in continuare. Citesc cu mare placere mesajele voastre: ale Deliei le consider ca fiind din partea unui "sofer profesionist" nu a unuia care acum face scoala de soferi si urmeaza a lua permisul de conducere; Fleur e o persoana documentata,informata, si imi place ca ne transmite si noua toate informatiile pe care le detine.
Fetelor din Bucuresti, ce frumos ca va intalniti. Sa beti un pahar de limonada si pt. noi, cele care suntem departe.
Sa nu uitati aparatul de fotografiat!! Asteptam poze de la intalnire.
33+
"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery
ARUBA spune:
Neata fetelor! Sunt terminata azi ca nu am prea reusit sa dorm azi noapte, m-am foit de pe o parte pe alta, imi era cald, transpiram... oribil. Ma ia panica daca ma gandesc ca asa o sa fie pana nasc, ca abia a inceput canicula asta. Daca inainte dormeam in A/C acum mi-e frica, il las doar peste zi. Sotul zice ca lui nu i se pare asa de cald, poate am doar eu problema asta, dar zau ca ma chinuie ft tare.
Nici acum nu pot sa ma odihnesc ca a venit cineva sa repare baia, ca se umezea un perete si bocane acolo, e oribil. Si vroiam sa dau si o tura la piata sa imi mai iau fructe, dar nici asta nu pot sa fac, ca tre sa ii pazesc pe astia cu baia.... Poate dupa amiaza cand o termina sa bag si eu o ora de somn ca altfel pic din picioare, iar fructe il astept diseara pe al meu sa imi aduca. Gata, m-am descarcat si eu!!
33+
ali24 spune:
buna dimi din nou.am mai bagat 2ore 2 somn si am revenit.
se pare ca ,caldura ne termina pe toate...si eu ii fac fata cu greu.
bumbitza nici eu nu stiu cat paracetamol poti sa iei de aceea nu am scris.
diana cand ne dai totusi aprobarea ptr a scoate majoretele?
biri tu ce faci?te asteptam la raport
35+ amr 4 sapt+
rafael albert(25.05.2007)
ali24 spune:
si mi am schimbat si semnatura .de azi am 36 de saptamanide acum poate sa vina piersicuta mea cand vrea ca nu mai mi e frica si o astept cu mare drag.mai ca imi vine sa va pun eu sa imi puneti majoretele dar nu vreau sa fiu nesimtita sa ma bag in fata.
dar parca vad ca va veni tot cand va vrea el sau dr(daca e sa imi fac cezariana)ca tot asa am patit si la primul.deja in ultima luna nu mai aveam rabdare si vroiam sa vina cat mai repede.si desi aveam colul deschis de la 5 luni am si facut tot e era interzis pana atunci si care putea sa imi provoace contractii (baie ,sex,curatenie)si tot la termen a venit
36+ amr 3 sapt+
rafael albert(25.05.2007)
IIuli spune:
neata, fetelor,
eu pot maine si la 10 jumate, si la 5, dar in victoriei. vad ca cele mai multe fete prefera dupa masa, deci ramane la 5?
nu stiu daca ati patit ceva similar, dar mie de doua zile mi s-a blocat umarul stang, din articulatie probabil, ma doare ingrozitor. nu mai pot dormi deloc pe stanga, nu am putere in mana, e foarte aiurea. doctorul mi-a zis ca in caz de durere de urgenta, sa dau cu ketonal - dar citesc peste tot ca e interzis in sarcina si mi-e frica. nu stiti ceva leacuri mai naturiste? pana una alta, merg la masaj.
aruba, si eu transpir noaptea si, mai nou, imi e cald cand sotului meu ii e bine. s-a intors roata, pana acum eu nu intelegeam cum ii e cald iarna cand eu fac in casa 30 de grade
muraturica, fa un update la semnatura, in cate saptamani esti tu acum? stiam ca esti aproape de mine.
va pup, zi usoara
30+ Mihai
Ca_Mila spune:
hop si eu la
Ce ne mai plangem noi pe forum, eu credeam ca doar eu sunt subrezita
Dupa ce 2 sapt m-a durut soldul ca abia calcam pe picior. acum noaptea ma dor mainile de la incheieturi, dar ma lasa durerea cand ma ridic si le misc. Asa.... mai am si pulsul destul de marit 100-110, mai am si anemie, mi-e cald de nu mai pot si astept sa-mi vina patutul
Va pupam pe toate si va doresc o zi placuta!!!
33+