Bravo Delia!Bun venit Laila! Piersicute2012(43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

victoriei... imi e egal unde ca vin cu metroul

10:30 sau chiar 11 dc va e mai ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Laura, ce frumos o fi fost la mare....Eu sunt rupta de oboseala cu programul asta de mmuls si cu biroul. ieri, am avut un circ la birou de -am crezut ca mor.As vrea si eu sa va vad. Acum sa vad daca reusesc sa ajung.Pe Nectarel, il cheama Ianis-Nectarie, iar pe baiatul cel mare Tudor-Iuliu. Nectarel, era ok. Dormea. O sa incerc sa-i fac poze, dar nu ne lasa si este si la bolul ala in incubator si nu stiu cum ies.Deocamdata sunt mai linistita ca stiu ca aici este ingrijit bine sa vedem cand ne-o muta la etaj, ca asta e urmatorul pas. Delia, vreau si eu un wrap, dar nu stiu cum sa facem.va pup.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

FLeur bine ai revenit. Te asteptam cu vestile de la eco sau tie ti le citeste maine doc?

Laura, Alilumi ma bucur enorm cand aud astfel de minuni date de Dumnezeu.

Ioana nici nu imi suna a terminologie medicala faza cu s-a umplut de sange. Eu stiam ca la varsta asta a sarcinii e ok gradul 2 sau 3 de maturare, dar poate ne ajuta BIribu sau Diana cu o explicatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Laura: acum am vz ca m-ai intrebat de piscina, am fost la Pescariu Sports&Spa, pe Barbu Vacarescu. Au si piscina interioara ( eu la asta am fost, ca e mai calda apa ) si 2 exterioare. Ft misto si curatenie maxima

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ce preturi au? abonament sau per sedinta

e si pt copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Porumbita, nu stiu exact de preturi, eu merg ca guest pe abonamentul sotului. E si pt copii, chiar erau cursuri de inot pt copii de vreo 3-4 ani. Una din piscinele exterioare e speciala pt copii.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ioana, eu din cate stiu, acele lacuri vasculare reprezinta o stagnare a sangelui in anumite locuri din placenta. riscul este ca bb sa ramana un pic in urma dpdv crestere, dar din cate retin, acum cateva saptamani bb-le tau tocmai recuperase si era (aproape?) la zi.
rezistenta pe arterele uterine, ombilicale, cerebrale, ti le-a masurat azi?
cu celestone cum a ramas, l-ai facut?

fleur, bine ai revenit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna dimi

va pregatesc cafeaua pe cand va treziti ca eu nu am somn

35+ amr 4 sapt+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Neata! Ali ce matinala esti, multumesc pentru cafea. Mai aveam o ora de somn dar am zis ca mai rau imi fac daca ma culc la loc, asta pt ca m-am trezit sa fac laptele fetei.

Multumesc Freedelia pentru raspuns. Intrasem sa vad daca mi-au mai scris fetele, in special cele care au trecut prin asta, adica au fost nevoite sa ia paracetamol sau antiinflamatoare pentru o perioada de timp, dar in afara de tine nu ma baga nimeni in seama :).
Ibuprofenul am vazut ca e contrainidcat in primul trimestru si in ultimele trei saptamani de sarcina. Aseara mi-am pus comprese cu foi de varza, s-a ameliorat putin pt moment dar nah...nu e ca atunci cand iei antiinflamator.
Si mai lasa si tu vorbele sa treaca pe langa tine.. e bine sa-ti sustii opiniile pana in panzele albe, dar conteaza f mult si tonul. Si pana la urma fiecare e liber sa isi spuna parerile, daca tu nu esti de acord cu parerea cuiva nu inseamna ca parerea respectiva este gresita neaparat.

Zi frumoasa sa aveti!

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 24+ cu piersicuta dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Buna dimineata. Servesc si eu cafeluta dupa o noapte cu niste dureri de solduri groaznice. Nu prea pot sta in nici un fel....groaznic.
Ieri am fost la "plimbare" prin magazine cu lucrusoare de bebe. Nu am vazut neaparat ceva deosebit, dar ne-am facut o idee ce ar trebui sa cumparam. Am mai povestit si cu nasa (la noi boteaza nasii de cununie. Sunt OK, suntem prieteni foarte buni si ne putem baza unii pe altii chiar daca uneori ne vedem destul de rar). In sfarsit avem o lista completa, sper, cu ce ne trebuie si am reusit sa estimam un buget pentru toate.
Delia, sper ca micuta Laila sa fie in regula. Nu pleca urechea la povesti cu final mai putin fericit. Sunt cazuri si cazuri pe lumea asta si trebuie sa crezi ca al vostru va fi unul fericit.
Ada, ma bucur ca si de la voi vestile sunt bune.
Fleur, welcome back. Sa ne anunti ce si cum cu planul de nastere.
Bumbitza, habar nu am cum e cu paracetamolul si ibuprofenul ca nu am avut nevoie. Probabil doar Freedelia a stiut, de aia nu iti raspundea nimeni altcineva.
Ioana, sper sa fie in regula cu placenta.
Laura, Aruba, eu visez cu ochii deschisi la mare si la piscine, dar chiar nu mi se arata. Bani de concediu pe anul asta nu prea mai sunt si Sibiul sta incredibil de prost la capitolul piscine.
Nu mai imi amintesc acum daca mai vroiam sa zic ceva.
Fetele care trebuie sa nasteti....intrati la apel sa stim ca sunteti inca cu bebeii la purtator.

25+

Mergi la inceput