Bravo Delia!Bun venit Laila! Piersicute2012(43)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Salutare! Long time no see...

In primul rand felicitari Delia pentru frumoasa Laila! Sa-i dea D-zeu sanatate si mult noroc! Te imbratisez cu drag si te rog nu te mai gandi la ce e mai rau, bebe e f bine vei vedea!

Ada, ma bucur din suflet ca Nectarie e din ce in ce mai bine! Tin pumnii sa mergeti acasa impreuna cat mai curand!

Fleur, welcome back! Lasati supararile de-o parte fetelor, dupa ce ca viata e scurta ne-o mai facem si noi singure complicata.

Noi ne luptaram in continuare cu virozele, se pare ca le-am dovedit, cel putin in cazul Ilincai. La mine merge mai greu, iar acum am ramas si cu o durere de sinusuri, cele de sub ochi. Sa vad ce naiba tratamente naturiste mai aplic. Ce vroiam sa va intreb, mai cu seama ca stiu ca au fost multe fete care au avut migrene si au apelat la paracetamol, pe ce perioada ma pot intinde cu paracetamolul? De vreo doua luni am cate o saptamana in care iau paracetamol la doua zile, sau la trei, sau o data pe saptamana..asa ocazional. Joi, vineri si sambata trecuta am luat cate 2 pe zi ca eram cam praf de la raceala. Dar acum ma dispera sinusurile.
Deci cam cat de safe e pt bebe sa iau paracetamol asa des?

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 24+ cu piersicuta dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

Laura, !

35 + Gabriel AMR 3 SAPTAMANI

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Fleur , draguta burtica ... acum trebuie sa faci poze foarte des ca nu se stie cand este momentul

35+ Andrei

AMR 3 Weeks !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Bumbitza -- eu as alterna cu ibuprofen, ca paracetamolul din cate stiu eu nu se ia pe perioade indelungate, dar ibuprofelul e ok.

In rest, mie azi mi-a fost foarte rau, cred ca a fot ceva alimentar, nici nu m-am putut scula din pat si mi-era o greata si ma durea capul ceva de groaza... Acum e mai bine...

Noroc ca avem aici circ berechet, uite popa nu e popa, telenovela curata, nu ne mai trebuie entertainment...

Laura -- ma bate gandul sa te raportez la moderator pentru atac la persoana ("m-am saturat de oamni din astia", etc) dar mi-e lene sa caut mesajul, asa ca poate scapi fara avertisment...

Noapte buna!

Delia, 35+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

freedelia, ce telenovela cu popa? In rest, ....haide no, te rog io sa ne oprim si sa ne imprietenim, will you :-)?

Balanta, sa stii ca mi-ai dat o idee cu botezul la mare . Mai ales ca nu am de gand sa fac botez cu toata lumea ca strang pe putin 150 de persoane si nu am nici un chef. Ma gandesc la unul micutz cu familia si prietenii ffff apropiati si nu ar fi o idee rea cu marea..

Laura, ai mers tu pana la mare pt baie si nu vii la intalneala?

Fetelor, astept sa va hotarati: votam Baneasa la 10.30? sau Victoriei la aceeasi ora la starbucks in ambele cazuri?

Eu am fost harnica azi. Am facut curat in jumate din dulapurile din bucatarie, am facut abdomene cu ocazia asta de m-au luat toate durerile, am pregatit de papa bun bun somon cu pat de patrunjel cu usturoi si lamaie lanaga garnitura de orez cu dovlecei, morcov, ardei si ceapa verde. Suna a Masterchef? :-)

ah, si mai am doua intrebari: una- cine stie ce inseamna numele sa imi zica si mie va rog, despre Ana Ecaterina ce inseamna?

si daca stiti de placenta ce grad trebuie sa aiba la 29 de sapt? ca doctora mi-a zis ca deja am lacuri de sange pe ea.... sa ma panichez?

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Eu zic sa facem un sondaj. Cine e pentru joi la 10.30 si cine e pentru 5? ( eu prefer 5, dar pot veni si la 10.30). La fel si locatia. Cine e pt baneasa si cine pt victoriei. Eu as prefera ca daca se voteaza victoriei sa ne vedem la Roxy la cafenea ca avem locuri de parcare ( eu una nu pot merge mult pe jos iar in victoriei e csm naspa cu locurile de parcare).

Sa curga voturile!!

36 sapt + Patrick Andrei
AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Si eu prefer joi dupa amiaza ( daca ar fi sa se tina dimineata as putea ajunge abia la 12 si ceva, pt ca am programare la pedi si nu am reusit sa o mut, iar sa astept pana saptamana viitoare nu pot, la mine e problema mare pedi asta). Oricum, daca se voteaza pt dimineata o sa le rog pe fete sa nu fie ft grabite, ca vreau si eu sa ajung sa va vad pe toate
Ca locatie mi-e indiferent Victoriei ( la Cafe Antipa ) sau Starbucks Baneasa. Cum zicea si Carmen la Starbucks Victoriei nu sunt locuri de parcare deloc, deci varianta asta pica.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Si eu prefer dupamasa la 5 la roxi la cafgenea. Imi place limonada lor si locatia :-)

Fetelor, am o usoara mancarime la intrarea in vagin de vreo 2 zile si incepe sa ma deranjeze. Oare pot sa ma spal cu apa cu bicarbonat?

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

ioana, deci Ana Ecaterina:

Ana provine din grec. si lat. Hannah (in Noul Testament, mama Fecioarei Maria). La randul lui acest Hannah (tot in Vechiul Testament, mama profetului Daniel) provine din evr. Channah, care inseamna: GRATIE, FAVOARE.
Sfanta Ana este ocrotitoarea familiei, a casatoriei si a celor care vor sa devina parinti.

Ecaterina provine din grec. Aikaterine. Etimologia cuvantului este in dezbatere: poate deriva din "hekateros" (fiecare dintre cei doi), sau din numele zeitei Hecate. Pentru Coptici inseamna "eu sfintesc numele tau". In Crestinismul de inceput era asociat cu grec. "katharos" adica "PUR".
Sfanta Mucenita Ecaterina este ocrotitoarea familiei si a femeilor cu grele nasteri precum si a pruncilor slabi si sa persoanelor in varsta. Mai este si ocrotitoarea celor invatati.

asta ca am o slabiciune pentru etimologie...

35 + Gabriel AMR 3 SAPTAMANI

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Ce o fi fost in capul meu? Cred ca am sarit exact pag cand ai scris tu Fleur. Acum am recitit. Bine ai revenit.

32+ AMR 7+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput