Bravo Delia!Bun venit Laila! Piersicute2012(43)
Raspunsuri - Pagina 6
ali24 spune:
dana acum am vazut mesajul tau.pai nu eram noi surori de suferinta?asa ca trebuia sa ne regasim si aici cu mancatul
bea linistestete si cum spune roxi stai in pat si odihneste ti picioarele.lasa ca se rezolva ele toate de la sine.ai sa vezi
ioana noi nu vrem sa ne stresam din cauza lor dar ei ne fac stres fara sa vrem.chiar nu imi lipsea sa ma stresez ptr problemele altora.iar pe nasa nu puteam sa o refuz ptr ca a fost o nasa ideala ptr primul meu baietel si cred ca va fi si la asta la fel(si nu ma refer la parti materiale)
vad ca pe primele locuri din listuta mea sunt eduard si eric...exact care imi plac si mie mai mult asa ca o sa incerc sa ma impun in fata baietilor
roxi ,carmen din listuta voastra imi place luca,mario
35+ amr 4 sapt+
rafael albert(25.05.2007)
alilumi spune:
OOO, la nume am avut si noi o listutza mica, mica...
Pentru ca am facut FIV, a trebuit sa luam in calcul si varianta pereche: asa ca ne-am oprit la Mikael si Gabriel. A fost sa fie Gabriel... De ce? Pentru ca inainte sa aflu ca sunt insarcinata am avut un vis cu un batran care ma mangaia pe crestet (eu eram tare suparata ca poate nu voi fi niciodata mama) si mi-a spus: "Nu fi trista, draga mea, ce ce-i al tau, e pus de-o parte!"... Si ce sa vedeti, dragele mele, pe 8 noiembrie, de sarbatoarea Sfintilor Mihail si Gavriil, am primit vestea ca... sunt insarcinata! Asa ca a ramas Gabriel, in cinstea Buneivestiri etc. etc.
Si sa stiti ca nu sunt o persoana religioasa... adica habotnica sau practicanta (desi imi plac traditiile)... dar, am ajuns la concluzia ca exista totusi lucruri mai presus de pueterea noastra de intelegere.
Acum despre nasi, eu cred ca principalul este sa avem un prunc sanatos, noi sa fim sanatoase, si restul va veni de la sine. Nu va ramane niciun prunc nebotezat decat daca asta vor parintii. Eu am noroc ca sunt in relatii bune nasii de cununie, dar cred ca si cei cu nasi de cununie divortati, tot vor gasi nasi dornici sa le boteze pruncii... A boteza un prunc mi se pare chiar mai minunat decat a cununa, asa ca doritori sunt cu duiumul. Eu am patit-o cu nasitul invers. Adica am cununat si o pereche mixta (un ortodox cu o catolica, in biserica catolica -pentru mine crestini sunt amandoi-). Partea "vesela" a venit atunci cand au avut un bebe, ca ne-au retezat-o din start: "noi vrem nasi catolici pentru copii nostri!"... Na, ce era sa mai zicem... Am fost buni doar la nunta... la botez am fost si noi simpli invitati... Ni s-a parut mai ciudat si un pic dureros dar ce era sa facem?! Oricum mai avem inca doua perechi de fini mari si doi finuti mici, asa ca, rana ni s-a alinat in timp...
35 + Gabriel AMR 3 SAPTAMANI
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!
maria0408 spune:
Porumbita pe mine nu ma doare rana de la cezariana.
La nume noi ne-am hotarat deja Silviu Ioan
Noua ne-a mai placut si Darius sau Stefan.
Bea bafta la examen lasa ca te descurci tu si cu profa.Cum sa nu intri in licenta? Capuul sus si arata mandrei tale ce mama desteapta are.
Fetelor eu inca lucrez asa ca nu cred ca am cum sa va prind la intalnire, mai ales in Baneasa.
Mie nu mi-au botezat fetita si nici acum baiatul nasii de cununie desi aveam 2 perechi. Ambele au divortat, primii nu ne-au mai vorbit. Cealalta nasa a vrut sa boteze ea sinvura lucru cu care nu am fost eu de acord fiindca am vrut ca fdtita sa aiba si nas si nasa
Asa ca mi- a botezat- o o prietena care o adora si ea o sa il. boteze si pe bebe
Fleurdelise spune:
...Vedeti ca nu am lipsit prea mult...mi-a fost dor de voi (nu si de comentariile acide, pe care de-acum incolo m-am decis sa le ignor total).
Multumesc pentru gandurile si vorbele bune!
Copilul meu va avea nasi care sunt niste cunostinte intamplatoare, s-au oferit spontan sa il boteze si m-a impresionat dorinta lor, asa ca am acceptat imediat. Nasii la care ma gandeam eu, verisoara mea + sotul, se pare ca vor veni pana la urma la botez... acum sa vad daca pun 2 perechi de nasi sau ii las doar pe cei initiali. E mai important, parerea mea, ca nasii sa fie apropiati si sufleteste si fizic de copil, sa il ajute la nevoie. Viitorii cumetri locuiesc la cateva strazi de noi.
Asa ca, fetelor, nu va stresati daca nasii de cununie va fac figuri...in locul vostru le-as zice politicos ca, fiind asa complicat, ati ales pe altcineva...si acei altcineva vor apare, sunt sigura, dintre rude, prieteni, cunostinte...Dumnezeu a pus deoparte pt fiecare copil.
Delia21, ma rog fierbinte pentru Laila, sa fie totul bine si sa nu mai apara probleme cu respiratia. A rezistat bine pana acum, asa va fi si in continuare. Ai ramas cu ea la Tampa sau te-ai intors acasa? Cat despre vorbele auzite, IGNORE! Citeste ce i-a zis neonatologa Adei, e f pertinent.
Beatrice, am vazut ultimele poze de la eco cu frumusetea ta, inca de data trecuta cand am scris! Este o ganditoare, cu buze senzuale . Bafta multa cu licenta in primul rand, important e ca ai terminat de scris lucrarea, profa e asa cum e, na , trebuie sa se simta si ea importanta...dar nu o vad sa iti faca reale probleme.Tin pumnii sa finalizezi cu brio inainte de venirea frumoasei pe lume.
Balanta, ai fost absolut bestiala cu botezul la malul marii si nunta de lesbiene... Mie mi s-ar parea complicata solutia dpv logistic totusi...
Eu voi face botezul la sfarsitul lui august si va fi in cerc restrans.
V-am vazut ultimele poze din concedii, foarte frumoase, Laura, Daconst, Maria. Am pus si eu vreo doua de la plimbarea de aseara (am fost pe o insulita la fluviu, cartierul nostru e la malul apei ca sa zic asa. Era o caldura sufocanta desi seara, de-abia am putut face cativa pasi.)
Azi am ultima ecografie, un pic de emotii, maine imi zice doctorita CAND si CUM iese Eric.
Va pup.
36 + Eric Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
valy27 spune:
salutare si de la mine.stam la patzi/noapte pe dreapta...
mersi de incurajarile legate de eco.oricum nu stiu pe cine sa cred...o fii/n-o fii vreo o problema..numai Dumnezeu stie.
vreau sa stau linistita sa apuc 38 saptamani si apoi vedem.va pupic,va urez distractie la terasa.
ce mi-as fii dorit o tableta.....
bea-ada-delia
ilenuta-m-ai socat cu neonatologia-la curs ce frumos vb despre alaptat,ca nu dau lapte praf,ca te invata alaptat,spalat,imbracat....e adevarat ca nu pot fii toate dragute...dar......poate imi lasi si mie nr tau pe pm-sa-mi spui si mie experienta de la nastere,ca eu tare emotionata sunt.mersi.
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+31 sapt, doamne ajuta in continuare.
Porumbita spune:
si eu tot la munca
dar dc alegeti zona victoriei pt o cafea la 10-10:30 pot sa ma vin o ora o ora jumate si eu
valy27 spune:
pardon- pe stanga....dar am creierul in colturi....
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+31 sapt, doamne ajuta in continuare.
Laura32 spune:
Ce frumoasa poveste Alilumi si eu tot fiv si vestea am primit-o tot de Sf Arhangheli Mihail si Gavril si la fel ma gandeam sa-i punem numele Gabriel cu toate ca pe mine ma cheama Gabriela dar nu eram ft incantata de Mihai , pana la urma ne-am decis la Andrei ca am avut acea cumpana cu operatia in seara de Sf Andrei si daca am scapat cu viata si eu si el am zis sa-i fie Protector
Ioana m-a cam batut gandul de cateva ori sa rupem legatura cu ei si tare imi este teama ca dupa botez o sa-mi para rau ca nu am procedat asa , candva am fost foaaaarte buni prieteni ca daca nu , nu optam ca sa ne cunune daca imi spunea cineva ca se ajunge aici nu credeam , am ajuns la concluzia ca si prieteniile au o limita cu cat tii cat de cat distanta este bine , daca apuci sa cam stai bot in bot cam toata ziua , spre final s-ar putea sa te "paruiesti"
Cu ieseala de dimineata eu nu pot ca stau tocmai in Berceni iar pana in mall la Baneasa fac o eternitate ... dar astept ieseala cu carucioarele
Roxypuy sa nu ma uiti cu PM , te rog
35+ Andrei
AMR 3 Weeks !
Laura32 spune:
Fleur , super ca ai revenit , ti-am trimis un stegulet
Balanta , eu cu sotul tau suntem gang la gand , nunta am facut-o la munte si mi-am dorit ca botezul sa fie la mare , asa ca stai linistita mai sunt si altii cu idei din astea si nu m-a influentat nici o lesbiana
Nu stiu la care mare vrea el , dar in statiune la Mamaia chiar pe platoul de la hotel Perla s-au deschis sali pentru nunti si botezuri cu vedere la mare desigur , pe noi apropiatii care au fost la nunta si au auzit ca nasc vara prima intrebare a fost ca unde ii duc acum la mare?!?
Daca nu eram cu criza asta asa pronuntata acolo mergeam .... ma bucur ca mai este cineva care gandeste ca mine.
35+ Andrei
AMR 3 Weeks !
ned spune:
Of iar ati scris mult si am avut ce citi.
Fleur tu chiar te-ai tinut de cuvant? Nu ai mai scris nimic. Hai revino-ti si mai fericeste-ne si pe noi.
Noi cu botezul am zis mai intai sa-l vedem pe bb sanatos si apoi vedem ce /cand/cum facem. M-am uitat un pic pe net dar mi se pare complicat, pt ca majoritatea restaurantelor nu au un loc separat unde sa-l tii pe bebe departe de fum.
Nasi avem, cei care ne-au cununat si numele bebelui il stiam inainte sa raman gravi, Tudor. Aaa, eu am ovulat chiar de sf Mihail si Gavril si m-am gandit si eu la Mihai sau Gabriel, insa am ramas la numele nostru preferat care mai tarziu am aflat ca inseamna "dar de la D-zeu". Chiar asa il consider, cu toate ca nici eu nu sunt religioasa.
Pupici.
32+ AMR 7+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani