Bravo Delia!Bun venit Laila! Piersicute2012(43)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Am revenit de la control...cu vesti bune si mai putin bune.
Bebe e bine,e micuta,1600 gr la 32 de saptamani.Colul arata bine,placenta grad 1,lichid suficient.Se pare ca nu m-am plans degeaba de dureri de operatie+pelviene .Bebe e foarte foarte jos,dr s-a aratat extrem de ingrijorata,intinde la maxim si operatia si uterul.Asa ca 2 saptamani repaos,nici pe scaun nu prea mi-a recomandat sa stau.Plimbari scurte,pat.Urmeaza sa ne vedem la 34 de saptamani,adica peste 2,sa facem TNS si sa-mi recolteze pt streptococ.Apoi din 1 pana in 15 o sa fie in concediu,perioada in care ma lasa in grija fiului ei,dr foarte bun de altfel,in caz de ceva urgenta.Deci inca o luna m-a rugat frumos sa stau cuminte sa creasca bebe,sa nu fac nimic sa-mi cauzeze contractii .
Pana manc citesc din urma.

_

Mamica mandra 32+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

freedelia, ba da, ne lasa si mai mult de 37 de sapt daca totul va fi ok cu bb-ii, adica daca vor avea destul lichid, daca vor continua sa ia in greutate, etc si bineinteles, daca (,) colul mai rezista. 37 de sapt e insa un termen de vis pt o sarcina gemelara, mai ales daca a fost si cu probleme, ca a mea.

wow, ce putin mai ai si tu! 3 saptamani!!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Kimmy draga,
Sa fii mamica cuminte, sa te conformezi si sa faci ce ti-a recomnadat medicul. In privinta greutatii nu-ti face griji, are inca timp destul sa recupereze. Nici a mea nu e marisoara, dar nu-mi fac griji. Important e sa fie sanatoasa.

33+

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Carmina , iti simtim lipsa ... pe unde umbli ? Te asteptam la intalnire

35+ Andrei

AMR 3 Weeks !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

merci, fetelor, pt linkurile cu cosuri de scutece.

kimmy, asa la mine bb1 s-a pus cu capul fix langa col din sapt 20 - la fiecare eco, unde era colul, era si capul lui. ii simt capul...sub linia chilotului . cand si-l misca, incremenesc de teama (parca mi se taie si respiratia), fiindca sunt constienta ca poate sa faca vreo nefacuta pe acolo. insa uite ca am dus-o asa 12 sapt; si sper s-o mai duc inca vreo cateva. bineinteles, cum zice si dr-a ta, cu repaos la pat si fara stat in fund.
curaj, o sa fie bine daca te protejezi la maxim in perioada urmatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Kimmy incearca sa urmezi sfatul medicului si sa te odihnesti cat mai mult desi e greu cu Timeea. Te poate sjuta cineva sa stea mai mult cu ea?

Balanta iti tinem pumnii sa gie asa cum iti doreste fiindca la perseverenta de care ai dat dovada nu am niciun dubiu.

Viairo ce bine trebuie sa fie la mare.Concediu placut in continuare.

Andreea nici eu nu as face cezariana doar pt.asta.Estr foarteprobabil sa nasti la 40s si sa fie dr.in oras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Aruba, si eu am cos de scutece ca si Bumbita si nu miroase deloc.Eu l-am folosit cind stateam in chirie la etajul 2 si la fel nu puteam cobori la fiecare kk.
Cind mi se terminau scutecele foloseam si pungulite alimentare,dar fiind inchise ermetic nu miroseau deloc.

Zizou,mersi de nr.

Fetele care aveti timp sa deschideti capitol nou,ca eu sunt tot pe fuga azi.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

34+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Bine, m-ati convins, vreau si eu cos d-ala :))

nu uitati, va asteptam in numar cat mai mare la 5!

37 sapt + Patrick Andrei
AMR 14 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug_2012 spune:

CAPITOLUL 44

Mergi la inceput