Bravo Delia!Bun venit Laila! Piersicute2012(43)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Aruba, eu am primit printre altele cadou de la colegii de munca un cos de pampersi si dupa parerea mea face toti banii, dar asta e parerea mea. Nu iese niciun miros de acolo, cum ii dai jos i-ai bagat in cos, ai sigilat si nu te doare capul. La inceput mai e cum mai e dar cand incepe diversificarea te cam rupe la nas. Sa ma duc de n-spe ori pe zi la ghena sa-i arunc nu ma prea incanta, plus ca n-am timp mereu. Eu una si cand arunc la gunoiul normal cate un pampers, in pungute sigilate, tot mi se pare ca pute. Poate parea o fitza, e drept ca poti supravietui fara asta bine-merci, dar mie mi se pare util.

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 24+ cu piersicuta dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Multumesc mult de pareri pt cosul de scutece. Eu locuiesc la casa, si ca sa ies sa arunc fiecare scutec in parte ar presupune sa cobor 2 nivele, pt ca tomberoanele sunt in curte. Asta daca nu le arunc cumva direct pe geam (glumesc), de-asta ajunsesem sa ma uit la cosuri ermetice cu pungi care sigileaza fiecare scutec in parte. Asa as arunca o data pe zi sau ma rog, cand se umple punga aia.

Eu iar n-am dormit azi-noapte, acum ma gandesc sa bag o ora de somn ca sa fiu fresh la intalnire. Bebelina e pe baterii azi, de dimineata de cand m-am trezit se misca incontinuu, ma doboara cu lovituri la splina.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

aruba, te rog pune link cu cu cosul de scutece, ca ma tenteaza si pe mine. merci.

pusi, mie imi va scoate cerclajul in ziua cezarianei.

nu mai stiu ce vroiam sa scriu. ceva legat de alaptare, dar am uitat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Fetelor, ma cuprind emotiile cand vad programarile...parca numai ieri numaram luni,saptamani..acum numaram zile pana la nasteri.
Eu sapt. viitoare voi stabili cu dr. data..mai mult ca sigur va fi cezariana si la mine. Desi sunt sapt. 33, am un feeling ca intr-o luna avem bebelina acasa.

Diana, Biri, Fleur ...voi sunteti primele saptamana viitoare. Va ajungem si noi din urma.

Referitor la cos, si eu ca Zizou, voi folosi pungile alimentare, e foarte practic (am deja exercitiu cu pisica ).

33+

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput

Ma uit la odiseea mai-iunie, si cele mai multe nasteri au fost la 38 saptamani.

33+

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

aruba, te rog pune link cu cu cosul de scutece, ca ma tenteaza si pe mine. merci.

Si ati stabilit data cezarianei?

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

pusi, noi speram sa ajungem la sapt 37, dar cine stie daca bb-ii vor sa stea. nu, nu am fixat si cred ca nici nu stabilim pana nu ajungem prin sapt 36.

Mergi la inceput

Citat:

pusi, noi speram sa ajungem la sapt 37, dar cine stie daca bb-ii vor sa stea. nu, nu am fixat si cred ca nici nu stabilim pana nu ajungem prin sapt 36.

Draga de tine , iti doresc sa ajungi la targetul propus. Mult a trecut, putin a ramas.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Noi avem ceza programata pe 6 iulie!

Balantza -- daca totul e ok, nu va lasa si mai mult de 37 de saptamani? Si daca nu, de ce?

Cosurile de scutece, daca vorbiti despre Diape Genie sau unele pe acelasi sistem, eu nu am avut, dar am prieteni care au si intr-adevar, nu iese absolut nici un miros de acolo. Si rezerva se schimba mi se pare la 100 de scutece, deci tine destul de mult timp...

Delia, 35+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Citat:

https://comenzi.farmaciatei.ro/advanced_search_result.html?search_in_description=0&keywords=cos+scutece

poti sa cauti pe youtube prezentarile lor!

33+

Mergi la inceput