Bravo Delia!Bun venit Laila! Piersicute2012(43)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Buna fetelor. Am fost si eu la dr, totul e bine si am agreat ca daca ajung in sapt 36 sa semnez cu sanador pt nastere.
Acum caut dr pediatru pt bebe, insa se gaseste f greu unul care sa fie si dr de familie ca sa dea retete gratuite/compensate. Voi cum procedati?

Si eu am dormit f rau azi noapte, sunt obosita.

33+ AMR 6+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

In leg cu cosul, eu o sa arunc scutecele direct la gunoi, nu vreau sa tin in camera scutecele murdare.

33+ AMR 6+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Neata burticutelor, mamicilor si piersicutelor coapte!
Am pregatit niste majorete bronzate, abia astept sa le scot pentru urmatoarea piersicuta!
Fleur, ce putin mai ai pana la marea intalnire, incerc sa-mi imaginez cum te simti.
Despre pompe, am o verisoara care are gemeni, la ea pompa era indispensabila, la inceput cand a venit lapticul a reusit sa-si faca un stoc la congelator pentu un puseu de crestere, apoi fetita a facut reflux si recomandarea medicilor a fost laptic matern la biberon, dupa vreo 3 luni papau ambii lapticul ei in bibe, era mult mai usor pentru ea.
Eu zac pe plaja ca o balenuta esuata, desi e cald briza marii isi spune cuvantul, pentru mine e temperatura perfecta. In apa nu prea ma bag, dar are sotul o stropitoare cu apa de mare si mai completeaza briza.
Mi-ati facut pofta de cirese, pe la prinz mergem sa cautam o piata prin Constanta. Ultima data am mincat inainte de plecare, duminica, o combinatie de cirese si kefir napolact, reteta perfecta pentru combaterea constipatiei
Va pup si astept poze cu burticutele frumoase!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

'Neata! Sunt pe fuga, merg acum la ultimul control, eco o sa-mi faca luni dimineata inainte de operatie. Azi m-am simtit tare rau, am avut contractii ingrozitoare, sunt curioasa daca mai sta bebe pana luni.
Copiii sunt in excursie azi.

Va pup, revin cu vesti dupa-amiaza.

AMR 4 zile!!!

Diana, 38+ cu si mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008) si Alexandru (16.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ARUBA

Intrebare pt mamici: a folosit cineva cos ermetic pt scutece? Ma tot uit la preturi pt cos si rezerve si vreau sa stiu daca merita.

PS: a naibii treaba, unele au orgasm in somn, altele nici sa doarma nu pot!!

33+

nu merita

dc e cu pipi nu miroase il poti arunca la cos normal
dc e cu kk de duci cu el direct la ghena si il arunci :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andrrreea

Buna fetelor, pupici multi pentru cele 2 piersicute grabite!
Raportez si eu 2,3 kg la 33 sapt. BB e cu o sapt mai mare decat varsta lui, asa ca e bne. Doctora mea intra in concediu cu 2 sapt inainte de dpn-ul meu:(( si sunt maxim de speriata.
Ce ma sfatuiti sa fac? Programare la ceza? Eu tindeam spre nastere normLA, DAR decat sa fie cu un doctor pe care nu-l cunosc...mai bn lipsa
Pupici pe burtici si distractie plcuta la ieseala de maine!

31+ Rares / Darius Andrei

parere personala
nu face cezariana cu 2 sapt mai devreme doar pt ca pleaca doc in concediu
vb din timp cu doc care te va supraveghea in per aia, in grija cui esti lasata

si poate bb vine la 40s si 3 zile de ex si e si doc ta in bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Am uitat ceva: puteti scoate majoretele odata cu noul capitol, de acum e totul in regula.

Diana, 38+ cu si mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008) si Alexandru (16.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kimmy
Apropo,noi nu ne putem decide la nume .Eu oscilez intre Sonia Emma sau Emma Iulia.Deh,m-a mancat in cur sa pun doua nume la Timi,acuma ma simt cumva obligata sa pun doua si la bebe2.Imi mai place Lara,Diana,Alexis si Amelia.Ceva sugestii?

as pune Emma Ioana sau Emma Maria (asa vroiam dc as fi avut fata)

33+

Mergi la inceput

se rezolva ....

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Aruba nu merita , direct la cos in pungute de plastic.

Muraturica si bebe al meu avea 1 kg. la 26 sapt. deci nu te mai stresa. Dr. imi spynea ca la 32 de sapt. o sa- si dubleze greutatea.

Kimmy imi place Emma Iulia. Daca era fetita ii puneam Eva Ilinca.

Diana ce putin mai este. Te asteptam cu vesti.

Ned ma bucur pt.tine, bravo lui bebe ca nu ii da emotii mamei.

Mergi la inceput