Bravo Delia!Bun venit Laila! Piersicute2012(43)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui andrrreea

Buna fetelor, pupici multi pentru cele 2 piersicute grabite!
Raportez si eu 2,3 kg la 33 sapt. BB e cu o sapt mai mare decat varsta lui, asa ca e bne. Doctora mea intra in concediu cu 2 sapt inainte de dpn-ul meu:(( si sunt maxim de speriata.
Ce ma sfatuiti sa fac? Programare la ceza? Eu tindeam spre nastere normLA, DAR decat sa fie cu un doctor pe care nu-l cunosc...mai bn lipsa
Pupici pe burtici si distractie plcuta la ieseala de maine!

31+ Rares / Darius Andrei

Eu as inclina spre natural ! Si acum regret ca am ales cezariana data trecuta, mai bine mai adaugam cateva dioptrii la ochelari printr-o nastere naturala.

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia ( 26.06.2012, AMR 12 zile )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna dimi.
multumim de cafeluta

mama mama ce de a vesti buneeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!! si programari!!!!!!!!!!!!!superrrrr!!!!!!abia astept si eu astazi sa vad.cred si eu ca voi fi mai linistita daca stiu ce si cum .daca voi sti

piersicutele noastre coapte ce mai fac???
le trimit pana una alta cate un pupic

kimmy te asteptam si pe tine tot cu vesti bune si parca mai merge cineva azi la dr ...sau??????oricum doamne ajuta sa avem doar vesti bune de acum incolo toate

carmen <Aruba, nu dureaza decat cateva secunde...din pacate! Nu e nevoie de o noapte intreaga de somn :)))> ai fost tare!!!!!!!!!!

balanta nu stiu exact daca afecteaza sau nu lubenita colicii la bebe dar stiu ca eu atunci asa auzisem si decat sa ii fac rau mai bine ma abtineam.dar poate avem noroc si nu afecteaza.mai cercetam noi pana atunci.si poate ne ajuta si fetele care se pricep

cine se pricepe sa faca listuta cu cezariene?as faceo eu ca si asa nu am prea multe de facut dar nu stiu.eventual daca are cineva nervi sa imi spuna cum

daca pana acum ceva timp baietelul meu zicea ca il arunca pe bebe pe geam si chestii dinastea acum sunt fericita ca am reusit sa il fac sa inteleaga ca o sa il iubesca si va fi cel mai bun fratior(prieten a lui)
si acum abia asteapta sa vina .ma intreaba cate zile mai aem pana vine bebe acasa?aseara vreo jumatate de ora a stat langa mine si simtea cum misca bebe si a fost tare incantat.ii ziceam ca se joaca cu el.sper sa fie totul bine si frumos si cand vom veni acasa ca tare aveam emotii in privinta asta

36+ amr 3 sapt+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata,
Ref la anestezii pt ceza stiu din auzite ca una ti+0 asigura spitalul si una poti tu sa o cumperi, costa cam 300 lei.Amica mea si-a pus cumparata si a fost naspa, a zis ca mai bine o fol pe cea din spital.Pt ambele spitalul asigura substa
nta.
Am o amica care vinde o trusa pt ceza luata acum2 luni la 200 lei.Daca intereseaza pe cineva
Pt natural nu asigura spitalul si eu am luat-o deja de la municipal cu 150 lei.

Ref la cos, reclezi sau de ce vrei unul special? Oricum cele cu kk merg direct la ghena in punguta iar iar celelalte miros oricum si nu prea le poti tine in camera.
Eu aruncam totul imediat din camera bbului.

Noi avem azi 34+6 zile si 2550 cf eco.

Pup u all

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug_2012 spune:

Am facut lista cezarienelor programate.
Am adaugat-o si pe Biribu, ca nu mai are mult ... ea din cate stiu naste natural, nu ?
Ramona80 : natural sau cezariana ???

Eu zic ca il lista putem trece si nasterile naturale, cel putin DPN al fetelor care sunt active si ne mai spun una alta despre ele, si stim sigur ca nu au nascut inca ... ce ziceti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Cui multumim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Neatza, care m-ai botezat?

Cezariana :)

37 sapt + Patrick Andrei
AMR 14 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

neatza burtici! dau si eu o cioco calda pt cine doreste m-am trezit pe la 8.30...parca as mai fi dormit oleaca k tot e vremea asta si racorik, dar n-am mai putut aaa, si ce credeti, io n-am orgasm in somn, dar alaptez pe la 5 si ceva m-am trezit cu camasa uda la sanul drept. se pregateste terenul pt BB
aruba - io zic k nu are rost sa dai atatia bani pe cosurile alea si pe rezerve...m-am uitat si eu la ele si mi se par bani aruncati...eu o sa-mi iau pungutze din alea la rola (pe care le folosesc si la nispul motanului), le leg la gura si zbuf imediat in cos. noi oricum ducem gunoiul des si pt "atomic bomb pampers" probabil k vom merge direct la tomberon jos
vai cat de putin mai aveti fetelor pana la ceza...parca nu-mi vine sa cred abia astept sa vad ce mai face bebelina mea azi bafta la echo kimmy si ali
ioana - bag si eu o salata dupa masa
ada - haaaiii vino si tu!!! ne e tare dor de tine si o sa-ti prinda bine

v-am pupat, fug sa-mi fac baie si sa ma cosmetizez k sa nu intarzii la dr daca mai apuc sa intru cand ma intorc bine, dk nu ne vedem la Antipa la 5

Roxy
33+ AMR 7 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Buna dimineata. Acum savurez si eu cafeua. Am multa nevoie ca am avut din nou o noapte groaznica. Pe langa durerile de articulatii m-au chinuit si arsuri ca mi-a trebuit sa mananc la 11 noaptea. Nu mai fac asta niciodata. Preferam orgasmul in somn decat arsurile.
Am vazut si eu listuta de pe prima pagina...unele dintre noi sunt chiar aproape de momentul cand isi vor tine piersicutele in brate.
Fleur, e bine ca esti impacata cu modul in care vei naste.
Va invidiez ca va puteti intalni.
Eu merg sapt viitoare la eco. Voi avea 30 sapt atunci si cand am fost data trecuta la 26 avea bebe cam 1 kg. Mie nu mi se pare ca as fi crescut cine stie cat si cand vad ce bebei mari aveti voi ma cam ingrijorez. Se pare ca daca nu am motive de ingrijorare imi creez singura.
Sa puneti poze de la intalnire si sa ne povestiti cum a fost.
Va pup.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

multumim de listutza!!!
uau, peste 4 zile se scot majoretele... asta daca nu mai aflam vreo veste buna intre timp! mi s-a facut facut pielea ca de gaina...
pe la mine ploua! ce bineee!!!

35 + Gabriel AMR 3 SAPTAMANI

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna dimineata ,

Sper ca sunteti mai racorite dupa ploaie , azi nu mai este asa canicula, deci merge bagat somn mai mult .
Bafta multa fetelor care merg azi la eco , va asteptam cu vesti bune .
Fleur , scot doar o motata , ca sa vezi cum arata , o sa ai un gemenas frumos , Doamne ce putin mai ai ... de azi intr-o saptamana , supeeeeer
Ada , vb la telefon daca te hotarasti sa mergi la ieseala

35+ Andrei

AMR 3 Weeks !

Mergi la inceput