Bravo Delia!Bun venit Laila! Piersicute2012(43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

laura, pe mine nu ma influenteaza caldura dpdv mancare, adica mananc tot ca un .
fructe...cred ca mananc cam 3/4 kg cirese/zi si vreo 3-4 piersici. ce sa fac, suntem fomisti .

vorbiti de sex...eheeeee, cred ca am si uitat ce e ala. dinainte de fiv (deci de prin oct 2011), nimic - absolut nimic. de sot nu imi fac griji, ca el face sport in mod constant si isi consuma energia, plus ca nu ar avea pretentia ca in timpul unei sarcini atat de greu obtinute sa facem sex. de mine, nici atat - eu vad sarcina asta ca pe un diamant, asa ca orice mi se pare acceptabil cata vreme bb-ii sunt bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Fleur felicitari pentru bebeloi , nu iti face probleme ca vine grupul din urma nu te lasam noi pe tine

35+ Andrei

AMR 3 Weeks !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

laura, pe mine nu ma influenteaza caldura dpdv mancare, adica mananc tot ca un .
fructe...cred ca mananc cam 3/4 kg cirese/zi si vreo 3-4 piersici. ce sa fac, suntem fomisti .

Ai fost simpatica tare cu mancarea , eu am crezut ca daca mananc un kg de cirese pe zi este ft mult dar acum m-am mai linistit .

35+ Andrei

AMR 3 Weeks !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

fetelor, pentru mine nu e prea vesel sa am un bebeloi mare. nu am decat 1,59 m... Kilograme am si iooo!!! un pic peste 80, ca am luat inca din timpul stimularii la greu (am plecat cu 60 inainte de fivul asta reusit si cu 55 dupa primul, dar atunci am fost la erobic si am mai dat jos)...
plus ca am cerclajul si ma apasa pe el... of , Doamne, simt ca gata, nasc! dar, mai este putin si nu vreau sa supar pe Doamne, Doamne si sa para ca vai, ce ma mai plang... stiti cum e, zic si eu, dar mai e putin si sincer, sunt tare fericita ca sunt si eu mamica chiar si acum la 36 de ani cu primul si probabil... ultimul copilas.

35 + Gabriel AMR 3 SAPTAMANI

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

laura, mie ciresele de anul asta mi s-au parut cele mai bune din cate am mancat vreodata . sper ca astia mici sa iasa mari iubitori de fructe
.

fetelor, am comandat si eu cate ceva de la farmacia tei (pompa de sani - ca tare greu imi e sa cred ca la gemeni nu voi avea nevoie de ea, sterilizator, crema pt sfarcuri, cosmetice pt bb-i, etc, etc) si am fost super incantata sa primesc pachetul azi la 12 in conditiile in care ieri pe la 4 dupamasa am facut comanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Fleur sunt impresionata, ma bucur ca este sanatos si tu la fel.

Alilumi lasa mami ca surplusul se da el jos, importanta este comoara ta.

Iuli tu cum calculezi saptamanile de la data conceptiei sau um? Cred ca bebe s-a prins in jurul aceleasi date insa mie imi ies s 30+ si nu 31 + cum vad la semnatura ta.

Balanta si Carmen iar am luat- o de la capat cu ciresele cand v-am auzit. Bineinteles ca nu aveam la serv, noroc cu o colega care a mers sa cumpere si am adaugat si piersici daca tot a fost sa fie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alilumi

fetelor, pentru mine nu e prea vesel sa am un bebeloi mare. nu am decat 1,59 m... Kilograme am si iooo!!! un pic peste 80, ca am luat inca din timpul stimularii la greu (am plecat cu 60 inainte de fivul asta reusit si cu 55 dupa primul, dar atunci am fost la erobic si am mai dat jos)...
plus ca am cerclajul si ma apasa pe el... of , Doamne, simt ca gata, nasc! dar, mai este putin si nu vreau sa supar pe Doamne, Doamne si sa para ca vai, ce ma mai plang... stiti cum e, zic si eu, dar mai e putin si sincer, sunt tare fericita ca sunt si eu mamica chiar si acum la 36 de ani cu primul si probabil... ultimul copilas.

35 + Gabriel AMR 3 SAPTAMANI

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Si euuuu vreau un bebelus intre 3000 /3500 gr , dar acum ce sa fac ?
Tu vei face cezariana sau nasti normal ?

35+ Andrei

AMR 3 Weeks !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

fleur felicitari ptr grasunel.asteptam sa aflam detalii si despre cum vei naste
maine merg si eu sa vad cat a mai crescut si dolofanul meu si sa decid cand si cum nasc.eu m am gandit sa ii propun la dr sa ne pregatim ptr nastere naturala si daca vad ca este asa greu ca la prima si nu o sa suport durerile atunci sa ma bage la cezariana.sa vedem daca accepta.ptr ca oricu vreau si la naturala epidurala asa ca nu vad cu ce l ar afecta daca ma razgandesc atunci pe moment.
sa va povestesc cum a fost la prima nastere...pe sotul meu nu l au lasat sa intre nici macar in spital si statea sarucu sub un geam unde m a auzea pe mine cum zbieram si il dispera pe dr cu telefoanele.dupa vreo cateva ore de chin si zbieraturi sotul l a sunat si i a spus la dr ...<domnu dr gata ne am hotarat,vrem cezariana>eu nu am stiut mi a povestit dupa.la care cred ca si dr a ras de el...si i a spus ca nu asa se ia o decizie si ca e ceva normal ce mi se intampla si nu are rost acum sa ne schimbam decizia.sper sa nu gandeasca si dr asta la fel dar nu as crede.si oricum nu as mai sta cateva ore cu dureri.daca vad ca sunt asa insuportabile ca atunci si dilatatiea nu se face usor(am auzit la alte fete ca intr o ora au si nascut...asa mai da m as risca si eu sa suport dar mai mult nu) atunci m am gandit sa ii zic sa fac cezariana pe moment.acum sa vad ce zice si dr maine

36+ amr 3 sapt+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Pt secretii, mancarimi dr mi-a rec. apa bicarbonatata si ceai de musetel.
Pt dureri de umeri, omoplati diclofenac unguent
Pt dureri de cap de ex mi-a zis ca pot lua paracetamol, algocalmin, nurofen dar nu zilnic, o data la cateva zile.Pt dureri de cap eu mai pun putin spirt cu vata in urechi si imi face bine.

VALY, cand intru pe laptop iti trimit nr si vb cu drag cand vrei.

Intrucat nu am luat nimic maine vreau sa dau startul la pregatiri.Imi iau epidurala si vata sensiblu sa imi fac tampoanele de dupa nastere....

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

Ali , dar dupa ce ai terminat cu nascarea , te-ai simtit bine destul de repede presupun ? nu ca la cezariana de o tragi cu zilele din cauza taieturii .
Am o prietena care la o ora dupa ce a nascut era pe balcon la tigare , nici nu avea habar ca a nascut , se simtea foarte bine . Aici este un mare avantaj , cred ca durerile din acele momente sunt groaznice , iti vine sa musti din pereti , dar .... si dupa ....

35+ Andrei

AMR 3 Weeks !

Mergi la inceput