Bravo Delia!Bun venit Laila! Piersicute2012(43)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

dana am luat poza de la eco sa verific daca esti pe primul loc.si se pare ca ti am luato inainte (nu ca mi as dori si eu acest lucru)2791 la 34 de sapt si o zi.oricum suntem foarte aproape.

fleur te asteptam cu vesti

Ca_Mila bine ai revenit. chiar ma gandeam zilele aste la tine

ioana si eu am avut asa mancarimi de ma scarpinam pana imi dadea sangele.si mi a dat dr canesten gin 3 ovule si mi a trecut.pe langa asta am mai avut si ceva scurgere albicioasa dar nu f multa.

36+ amr 3 sapt+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

carmen

ali tu chiar ca ne ai intrecut.bine ,bine la capitolul bebe dar la kg mele chiar nu cred ca ma mai intrece nimeni.si nu ma bucur deloc

36+ amr 3 sapt+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Fetelor azi este prima zi din saptamana 31 si pt.noi.Parca nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul. La capitolul neplaceri ale sarcinii mai adaug si faptul ca aproape nu imi mai simt piciorul stang de la sold pana la genunchi atat este de amortit. Vad insa ca senzatia se extinde si spre spate si spre laba piciorului. Ceva similar am avut si la Ana dar parca acum e mai rau. Cauza e se pare cresterea greutatii si faptul ca e afectat nervul sciatic dar senzatia e cumplita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Dana , Ali, Fleur suntem intrecute cu usurinta de Alilumi , al meu la 34 sapt avea 2710

35+ Andrei

AMR 3 Weeks !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

am mai fost sa cer o parere pt diabetul meu si nu e de insulina dupa protocoalele din RO; asa ca merg inaite cu regimul si cumva tr sa imi misc fundu sa fac mai multa miscare (da e greuuuu ca ma dor oasele, mai ales ala pelvian,plus ca abia imi car burta dupa mine! )

bumbita nu am idee ce mai poti lua in afara de paracetamol; dr tau ce zice?

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Ce mai mancati fetelor pe caldurile astea ? Eu fac o supa cu legume ca o mananc mai la temperatura camerei si este si de post , vreau sa ma duc si eu vineri dimineata sa ma spovedesc si sa ma impartasesc ca nu am apucat de Paste . Aaaa , capsuni si cirese la greu , cred ca am cateva kg bune la activ

35+ Andrei

AMR 3 Weeks !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Porumbita sunt vesti bune. Valorile ti-au ramas aceleasi ? Nu e suficienta miscarea dupa cel mic?

Ada, Delia asteptam in continuare vesti.

Fleur te-ai trezit ? hai sa ne spui cum a fost la eco.

Fetele care mai aveau probleme cu contractiile - Alina, Chmihaela sa mai.dati si voi un semn de viata.

Miruna si Tamys ce fac gemenasii nostrii?

Fetelor cine face lista cu nr.de telefon
din mail, eu am bunavointa dar imi cam prind urechile in ale tehnicii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

carmen hai k m-ai facut sa rad cu lacrimi ai fost maxima cu faza dezvirginatului io ti-am zis k fara lubrifiant nu reusesc sa-mi pun utrogestanul. am incercat o sg data si mi-am blestemat zilele noroc cu sotzul k mi-a dat sugestia k altfel eram pierduta atatea luni. in ceea ce priveste virginitatea redobandita...i can join the club n-am mai prestat de la inceputul lui martie (si oricum de cd am ramas s-a intamplat doar de 2 ori). v-am mai spus eu k sotzul a devenit mai reticent k i se pare strange k mai e cineva akolo si nu se simte in largul lui. nu l-am fortzat, uneori parca as avea chef dar mi-e teama, mai ales acum pe ultima suta de metri. si ma gandesc cu groaza k cine stie cd oi mai putea sa prestez fara probleme...eu si asa aveam probleme la contact din cauza endometriozei, d-apoi dupa atata pauza si mai e ceva de asteptat...

edit: de papa eu am facut o ciorbitza de cartofi cu zeama de varza k aia merge mancata si rece si a mai facut sotzul niste fasole galbena cu usturoi (sa vezi arsuri ). plus cirese si capsuni la greu

Roxy
33+ AMR 7 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

Maria, azi e prima zi din sapt 31 si pt mine. asta inseamna ca am procreat in aceeasi zi?
La noi s-a prins pe 24 nov, adica de ziua mea

31+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Ma (re)inscriu si eu la categoria "cel mai mare bebeloi", sa vad daca ma egalati: 3.7kg!!!!! la 37 sapt. 2 zile. Adica, sa ajungeti la saptamana respectiva si atunci comparam, ok?
Deci, suntem mare, semanam cu mama si cu tata si totul e in regula la ultima ecografie din sarcina, capul e angajat jos "pe teava", toate-s la locul lor si miscam mult, am batucit-o pe mama cu lovituri de piciorus chiar la ecografie, de mi-a zis tehniciana sa nu mai fac test de non stres acum dimineata, ca misca f bine. Mi-a verificat si cu Doppler fluxul pe artere, totul super ok.

Acum plec spre spital, la intalnirea cu doctorita, sa vad ce vesti imi da.
Bagajul e pregatit (am 2, unul pt mine, unul pt bb), in masina. Dar cred ca mai scotocesc si eu in el, ca Diana, sa pun body-uri mai maricele pt grasunelul meu (pusesem cateva f mici, sigur nu-i vin).

Va spun ce am stabilit cu nasterea cand ma intorc.

Pupici!

36 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput