Bravo Delia!Bun venit Laila! Piersicute2012(43)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

ma inscriu si eu in grupul <mancacioaselor> de capsuni si cirese.si eu am bagat la greu sezonul asta.balanta si mie mi se parea ca mananc mult un kg de cirese pe zi+ vreon castronas de capsuni cu zahar.mi se parea exagerat ca dupa ce le mancam nu mai aveam aer chiar daca nu le mancam deodata.dar tu ne ai intrecut detasat.

la capitolul mancare si eu la fel ca balanta.nu ma influenteaza deloc caldura pot sa mananc orice si la orice ora.un ex pe care nu vi l recomand sa il urmati ar fi.....aseara la ora 11 am mancat cartofi prajiti+ slanina+ branza + rosii si atunci mai ma mir ca nu dorm noaptea nu?

36+ amr 3 sapt+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ehe ce de grasunei aici la odisee...

Eu am azi 34 da saptamani fara 2 zile,dar oricum la echo se vede cu plus minus.
Vedem adevarul cind i-om scoate afara,pina la urma.
La voi macar nu e problema ca faceti cezariana si gata,dar la mine nu e asa simplu.Eu sper numai sa nu ma rupa la nastere,mai ales ca eu imi doresc natural.Acum fie cum o fi doar sa iasa el.
Si inca ceva m-a anuntat dr ca el nu crede sa nasc inainte de termen...eventual iar dupa.
Ca si fi-miu a iesit la 2 saptamani dupa.

Vorbiti de sex?Pai cred ca eu si sotzul ne-am lua la bataie fara.
Si asa sunt irascibila de la hormoni...macar ma mai calmez.
La prima sarcina am prestat pina in 9 luni si tot am nascut mai tarziu...asa ca la mine cred ca nu strica ba dimpotriva.

Cu lista cu numere de telefoane,ar trebui facuta in Word si apoi trimisa pe mailul comun.
Nu stiu insa cum sa facem,sa trimitem PM la una din noi cu nr de mobil si apoi sa le trecem toate o data?
Asta daca sunteti mai multe fete de acord,daca nu,atunci iau un nr de la una din voi si se rezolva si asa.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

34+ sapt

Mergi la inceput

laura intradevar dupa cateva ore m am dus pe picioarele mele la alaptat dar nu a fost chiar usor ca am fost si taiata si mi au trebuit si mie cateva zile sa imi revin.nu puteam sta in fund nici dupa ce am venit acasa.dar au fost fete care au venit direct de la nastere si s au asezat in fund cum au intrat in salon.de ma miram uitandu ma la ele.dar depinde de fiecare organism in parte.la mine cred ca a afectat refacerea mai rapida si kg multe pe care le am avut in plus(si nici acum nu sunt mai prejos).nu stiu sigur dar ma gandesc ca e mult mai usor sa se refaca un corp de 50 ,60 de kg decat unul de 80,90,100....poate gresesc dar asa m am gandit eu.
si pe latura cealalta am deja o gramada de cunostinte care dupa cateva ore de la cezariana s au ridicat din pat.asa ca nu stiu ce sa mai zic.
usor nu o fi la nici una...

36+ amr 3 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

Maria, atat de adevarat!!!
Laura, nici nu conteaza kg. bebelususlui... adica... important este sa se nasca sanatotsi, de preferat macar un pic peste limita de jos a greutatii... dar uite, ca avem atatia prematuri, care nu prin nr. de kg. ne-au dat o adevarata lectie ci prin lupta lor pentru viata! si sunt sanatosi... sunt ai nostri oricum ar fi!
Am sa nasc prin cezariana, dar nu doar din motivul greutatii bebelului... Am antecedente medicale (vreo 2 laparoscopice), tratamentul cu clexane pentru trombo, tensiune oscilanta, cate ceva legat de bazin si de col... asa ca...
Ali, super povestirea ta! ma rog, de data asta sa nu mai fie asa traumatizant! si Doamne, salivez la ce meniu ai expus acolo!!! Numai ca eu nu pot manca noaptea... Am niste arsuri!!!!

mamici pe burtici acum fug la doctor...

35 + Gabriel AMR 3 SAPTAMANI

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

dupa ce-am citit mesajul tau, ali, mi-am dat seama ca am fost inteleasa gresit referitor la cirese. nu mananc 3-4 kg pe zi, ci 3/4 adica trei sfert de kg (aprox) - uneori cred ca depasesc.
abia astept sa apara lubenita romaneasca. bietul sot, o sa aibe ce cara .

Mergi la inceput

ali de ce mergi la dr?scuze daca ai mai zis si nu am retinut.
problema e ca nici eu nu pot manca noaptea ca si eu am avut toata noaptea arsuri si m am sucit si rasucit in pat dar uite ca tot nu ma abtin

36+ amr 3 sapt+

Mergi la inceput

eiiii balanta asa mai merge.si ma inscriu si eu si la lubenita.doar ca atunci nu voi mai fi in format 2in 1 si daca imi amintesc bine nu stiu daca voi putea manca pe saturate.si la primul baiat cred ca ma abtineam sa nu ii provoc colici.nu mai stiu exact ca sunt cam uituca dar asa cred

36+ amr 3 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Pt statul in fund se poate folosi cu succes un colac de plaja de copil

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Balanta tu ai scris bine , eu nu am citit bine , trebuia sa ma gandesc ca 3/4 kg de cirese sunt ft mult .

Eu pentru arsuri iau Rennie sau Dicarbocalm , doar seara inainte de culcare cate unu ... nu chiar in fiecare seara , aproximativ . Evit sa mananc foarte tarziu , am observat ca si fructe sau un iaurt imi face rau inainte de culcare si apa ma deranjeaza , eu tot ma incurajez ca nu mai este mult .

Am fost pana afara ca mai aveam cate ceva de cumparat , este infernal de cald , am mers 200 metri si mi-am dat sufletul , cred ca ar trebui sa se faca ieseala seara la 10 tot nu ne odihnim niciuna noaptea .

35+ Andrei

AMR 3 Weeks !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ali, adica lubenita poate da colici la bb-i?
eu citisem ça periculoase pt colici sunt fasolea, muraturile, varza, ceapa, usturoiul, citricele.

Mergi la inceput