Ghiocei de Martie-Aprilie2009**431**
Raspunsuri - Pagina 26
inapreda spune:
Leon, la multi ani! Sa cresti mare si sanatos.
Olgai si da, Leon este FOARTE frumos dar eu nu ma mir deloc.
Gianina34 spune:
La multi ani! Leon - bebelake "mic", scumpic, mancacios si pupacios
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori
bebe_shtrumf spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Jur ca nu stiu nici un site cu rochii "de ocazie"; mai mult, urasc rochiile astea, asa cum sint intelese la noi (cel putin in Bistrita). Dar, daca imi spui mai multe despre viitoarea nasha si nunta, pot sa caut si sa-ti sugerez niste rochii "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
ocazie speciala mi-a venit in minte....ca este speciala, fiind si nasa tipa.
ea arata inalta ff slaba, sani mari, f mari, blonda si ten ff inchis.zici ca e la soalr siempre.
cand vb de tunsori si stil vestimentar, ai pus niste site-uri din care te inspirai sau ne asemanai cu vreo vedeta, cam ce gen ni se potrivea. poate mai pui un link, dc nu poti, nu-i bai...ea s-a tot uitat pe net, insa cred ca nici nu stie sa filtreze cautarile, sau site-urile nu sunt asa actuale...m-am gandit ca ma poti lumina tu. multumesc anticipat
Gianina- ce sa zic? ca farmacista mi-a dat o crema cu care omor copilul? poate depinde si de gramajul aspirinei..habar n-am de efectul aspirinei pana-n 18 ani, dar nici cu crema nu-i dau non stop pana-n 18 ani, nu cred ca-i fac asa rau...de fapt dc i-au trecut respectivele cojite cred ca n-o s-o mai dau. dc reapar, atunci vedem un dermatolog.
Solutia cu ac crema facuta in farmacie a plecat si de la pediatru...
oricum multumesc pentru pont
La multi ani, Leon!esti un scump si un bebelus model
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
inapreda spune:
Azi vad ca stelele rid de mine pentru ca nu reusesc sa ma fac inteleasa si o dau din bara in bara
Bebe, am inteles ce ai spus tu prin "rochie de ocazie"; nu am nimic cu exprimarea ta ci cu "rochiile de ocazie" in sine care, la noi in oras sint kicioase rau: in general, din materiale de o calitate indoielnica, lucioase, cu corsete si fuste croite aiurea pe sholduri, cu esarfe peste umeri si briz-briz-uri de-ti trece prin minte ca ai nimerit la o petrecere cu tematica: "Cucuietzii din Vale party"
Revenind: vrei un site cu rochii de vinzare? Sa cumpere online? Din astea nu stiu, nici macar unul. Sau sa gasesc citeva modele de rochie care, in opinia mea sint "de nasha" iar ea sa le re-creeze la o croitoreasa? In acest al 2-lea caz, o sa caut 2, 3 modele si le postez, ok? Nunta e la restaurant? In aer liber? In sala de nunti? La tara? La oras? Daca ai, si o poza cu nasha m-ar ajuta dar, si sa nu te superi pe mine, daca are sini imensi si e creola, nu cred ca e...recomandabil sa fie blonda
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Uf, vad ca si tu ai inteles ca am pus link-ul de linga cafea ca sa-l "scot" pe Ponta, cind intentia mea era sa ingrosh un lucru: presa romaneasca e...afiliata PS. In alta ordine de idei, ma bucur sa te citesc "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Acum am inteles ca n-am inteles.
Anaan spune:
Referitor la analize: i s-au facut cand a fost bolnav + o data pe an pentru linistea noastra.
Gianina, de se intampla ceva cu aparatul ala foto la serbare (uitat acasa/nefunctional etc.) vin la Bucuresti FARA NICIO PRAJITURA!
La multi ani, Leon! Esti cel mai dragut bebe si vreau sa te pup de fiecare data cand te vad in poze!
anca_nicolae spune:
Buna fetele!
am intrat si eu azi sa citesc, aici, "la noi". Din doua motive.
- pe de o parte, am ramas in minte, zile in sir, cu mirarea/dezamagirea lui pisigri ca noi scriem mult mai rar. Atunci, la acel moment de timp, am vrut sa scriu si eu, apoi, "m-am oprit". Stiu, in general, eu "nu ma opresc", dar, fiind vorba de pisigri, am decis, atunci, sa ma opresc. Pentru ca am realizat ca in loc sa fi scris despre chestia in sine, adica despre "reducerea" informatiei interschimbate intre noi, as fi scris doar lui pisigri, si nici macar ei, ci doar tonului ei din acea postare. Asa ca am ales sa treaca niste zile, sa uit de ton, si sa pot scrie curat, doar despre chestia in sine. Asa ca a vneit ziua de azi.
- pe de alta parte, mi-era dor de voi.
si deci, sa va scriu :)
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 3 anisori
anca_nicolae spune:
cum spuneam, voi povesti cate ceva din sufletul meu, STRICT parerea mea....
pe mine ma apasa un pic acea chestie, sesizata corect de multe fete dintre noi [banuiesc ca toate dintre noi], la diverse momente de timp, incepand cu inapreda, cu acel celebru "inceput al sfarsitului", pana zilele trecute, la pisigri. Dar, pe mine nu ma apasa NUMARUL de postari, stiu ca am mai scris o data asta, chiar nu astept/doresc numar mare de pagini de recuperat, ci ma apasa informatia din postari, mai degraba, incorsetarea ei.
adica, mai clar spus, lipsa libertatii SUFLETESTI...
eu simt ca multe dintre fete ar avea, cateodata, dorinta/nevoia de a scrie mai multe chestii "discutabile", insa, aleg sa nu o mai faca. Pentru ca mult mai des sunt puse la zid si mult mai rar sunt primite, cu bratele deschise, intr-un dialog DESCHIS si PRIETENOS. Adica..., nici pe departe eu, anca, nu as milita pentru periatul pe cap, fake, eu tanjesc dupa dezbatere de idei, cu accent pe idei, si nu pe persoane. Insa... de multe luni incoa, foarte multe fete [si nu ma refer la mine, pt ca eu oricum sunt mai cu boii plecati de acasa, ci la alte fete] au fost parca, asteptate la colt de cotitura si au primit raspunsuri ironice si taioase. ASTA pe mine ma darama sufleteste. Exista o ironie pe fatza, exista o tendinta de "a fi firoscoase", si nu este deloc cald acest lucru.
de aceea, nici nu ma mira ca sunt fete care, SUNT SIGURA, ar fi avut multe sa ne impartaseasca din gandurile si sufletul lor, totusi... nu o fac. Pentru ca ele simt ca nu mai sunt primite cu bratele deschise, ci cu ironia la primul colt. Si mie asta mi se pare o mare pierdere. Nu numarul de pagini si postari, ci senzatia ca, pe anumite subiecte [nu pe orice plan, fiecare are si viata extra-forum, normal], fetele nu mai sunt cu sufletul liber si deschis sa scrie orice idee, prostie sau nu, le trece prin cap sau suflet. Pentru ca ele stiu ca pac, imediat sunt taxate.
nu vreau sa dau exemple, dar, aproape ca de luni de zile, nu cred sa mai fi fost zi in care sa nu imi fi parut rau de cineva... nu pentru ca altcineva scrie o informatie opozita, nuuuu, oricand eu as dori dezbateri si acumulari de info cat mai variate, fie ele si opozite, ci pentru ca TONUL cu care este luat in deradere x sau y este incorect, intr-un grup de prieteni. Noi totusi suntem un grup de prieteni, eu asa simt, doar ca... suntem de ceva timp intr-o faza prea sarcastica, prea putin empatica, si, in acelasi timp, prea plina de contradicitii... pana si o banala cremita de cojite in cap, aplicata temporar, extern, din farmacie, este imediat taxata, cu ton aspru... Aceasta ASPRIME e ce ma darama pe mine, nu informatia in sine despre aspirina... [va rog sa nu luati ex meu in sens de critica la adresa cuiva, ci strict un exemplu de ton aspru]
imi da sentimentul ca parca am fi intr-un labirint si la orice miscare laterala [adica non conform cu anumite standarde] gata, ne trezim, in cap, cu peretii duri si nemaleabili ai labirintului...
Eu vreau fff mult sa incerc sa le transmit cumva fetelor sa REVINA cu sufletul lor aici, la noi, pentru ca, mie imi este dor de sufletul lor.
revin
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 3 anisori