Ghiocei de Martie-Aprilie2009**431**
Raspunsuri - Pagina 25
AlexAndra_81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Salutare!!! LA MULTI ANI cu intarziere Pisigri!!! Sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si fara peripetii Dam si noi astazi de baut, caci Leon a facut 4 lunite Eu sunt super mega fericita. Cand ma uit la el imi explodeaza inima de fericire Il pupacesc de dimineata pana seara, de cel putin 100 de ori pe zi. Nu stiu daca chiar este, dar eu il vad frumos frumos frumos de nu-mi pot lua ochii de la el. Nu mai zic ca e si cel mai cuminte baietel Si imi place ca si David a inceput sa-l iubeasca tare mult, iar cand sunt impreuna si se dragalesc imi vine sa-i mananc pe amadoi Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012) |
La multi ani, Leon, bebe frumos si cuminte!!!
Amalia
georgiana310 spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Georgiana, dar de ce i-ai facut atat de multe analize Brisucai? Doar asa...preventiv? Eu nu i-am facut niciodata Sophiei decat de-alea pentru gradi, exudat si copro. Eu m-am gandit ca daca ar fi vreo problema ar fi semnalata cumva si in exterior. Mai e cineva care NU a facut nicio analiza de sange copilului (sanatos, nespitalizat) sau oi fi singura mama inconstienta?... I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Pai uite cateva motive:
1. pt ca daca eu ma controlez si sub unghii anual, mi se pare firesc sa ii fac si ei analizele de baza (sange, urina, caca)
2. la copii, cancerul e MUT. adica... te trezesti la doctor, in faze naspa. Cum la noi nu se pune mare accent pe investigarea asta la nastere, am simtit nevoie ca an de an sa fiu atenta la tot.
3. pr ca analizele de sange iti dau niste indicii despre ce lipseste din alimentatia copilului, ce organ nu functioneaza corect, etc... siu sunt niste indicatori pe care ii gasesc utili.
4. ca am atatia copiii de care aud cu tot felul de "dereglari" ca mi se pare penibil sa nu ii fac niste investigatii cat de cat.
Tot timpul cand i le fac, stiu care e rezultatul. Dar,totusi, ma linisteste cand mi se confirma ca e cel la care ma astept.
pisigri spune:
La multe lunite, Leon !
Noi folosim autanul ala galben, eficient si contra capuselor, dar dau pe piciorutze, incaltaminte si sosete, git (ceafa). Plus daca mergem chiar prin padure, haine cu mineca lunga, pantalon lung in sosete etc.
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
georgiana310 spune:
Cu analizele: nu e nicio tragedie ca nu au fost facute sau ca nu vreti sa faceti! Ar fi culmea!!! Eu nu cred sub nicio forma ca exista vreo solutie salvatoare!
Eu asa fac pentru ca simt ca imi este de ajutor sa fiu intr-un grafic urmarit periodic. Dar, tot eu sunt aia care trateaza copilul cu apa sfintita la tuse, febra si mai stiu eu ce.
Mie nu mi se pare (MIE, da?!) exagerare sa fac un control oftalmologic, dintzologic, sange si scaun+urina/AN! Cand am mers la Viena, am vrut sa facem un consult si acea scanare, din acelasi motiv. Asta ne va ramane ritual din 2 in 2 ani. O sa continuam anual cu analizele, pentru ca, asa cum am zis, anumite lucruri se manifesta brusc la copii si pe "mutenie".
Dar repet, nu cred ca exista o regula de "buna practica" in asa ceva.
olishka spune:
Multumesc fetelor
Si eu ii iau analize lui David, cam 1 data pe an sau cand este bolnavior.
Imi tot zic sa ajung la oftalmolog, dar nu stiu de ce tot aman. Trebuie s-o fac si pe-asta cat mai curand.
inapreda spune:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf Ina pui te rog un link cu rokii de ocazie? stiu ca le ai p-astea...cumnata-mea e nasa in septembrie si vrea sa se inspire www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 |
Jur ca nu stiu nici un site cu rochii "de ocazie"; mai mult, urasc rochiile astea, asa cum sint intelese la noi (cel putin in Bistrita). Dar, daca imi spui mai multe despre viitoarea nasha si nunta, pot sa caut si sa-ti sugerez niste rochii
inapreda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas INA, io mi-am declarat partizanatul politic. De data asta, insa, suntem si pe felia mea. Standarde academice. Noi eram invatati sa facem note de subsol la finalul liceului. In facultate picai examenul daca nu declarai sursa. Si nu sunt standarde academice impuse dupa 2003, nici vorba. Nu stiu de cand e Aligica omul PDL-ului (mi se parea un copil de suflet al PNL). Tot din meserie am invatat insa ca trebuie sa merg la surse. Sursele exista. Si „vorbeste” singure: http://media.tvrinfo.ro/other/201206/oglinda-vp-2003-teza_94614100.pdf Cei de la Nature nu prea aveau cum sa verifice singuri, fiindca teza e in romana. Au apelat la niste romani. Aligica si-a dat deja replica, numai nu pot baga link acum ca mi s-a blocat browserul.
CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way Every saint has a past. Every sinner has a future. |
Monicule, eu am lasat linkul "de lehamite"; am si pus semnul care sugereaza ca io nu-i cred pe aia
PS. Notele de subsol erau un "must" si pe vremea mea
inapreda spune:
citat din mesajul lui Anaan Salutare! Ina, din punctul meu de vedere, nu are nicio importanta din ce sursa a fost semnalat plagiatul: important este ca el exista si ca acela care a comis furtul (unul dintre cele mai urate furturi de pe lumea asta: cel de idei) este sef al guvernului. Nu a fost deloc intamplatoare una dintre primele "miscari" ale premierului: schimbarea comisiei de etica universitara (nu imi vine acum in minte denumirea exacta), fiindca sunt multe in joc. Subliniez si eu ce a zis Monn deja: o lucrare de doctorat trebuie sa respecte niste norme foarte stricte, pe care toti cei care au de-a face cu asa ceva le stiu foarte bine: asa ca nu de naivitate si nestiinta este vorba aici. |
Uf, vad ca si tu ai inteles ca am pus link-ul de linga cafea ca sa-l "scot" pe Ponta, cind intentia mea era sa ingrosh un lucru: presa romaneasca e...afiliata
PS. In alta ordine de idei, ma bucur sa te citesc
inapreda spune:
Giorgiana, si eu ii fac analize cam din aceleasi motive DAR si pentru ca NU am incredere in medicii de aici (pentru cine se intreaba de ce nu schimb medicul: am fost cu el si la Mures si, ulterior, am gasit o doctorita care "se potrivea" si cu mine si cu Ian; spun "se potrivea" pentru ca, desi are 35 de ani si parea sanatoasa, are un cancer urit la sin si face chimioterapie acum la Cluj); de altfel, astigmatismul asa i l-am descoperit, la un control facut la cererea mea, nu cu trimitere de la medic; recunosc, as fi preferat sa "ma agit" de pomana si sa nu-i gasesc nimic. Prima data i-am facut analize cind Ficateauna i-a prescris Ca, asa, ca asa se face
Daca as avea incredere totala in medicul lui Ian, nu i-as face analize "preventiv"; obisnuiam sa-l duc pe Ian la medic sa-i faca "bilantz" la o luna, 2, 3 si asa mai departe; mi-a spus ca nu e necesar sa merg sa-l consulte daca nu are nimic...