Ghiocei de Martie-Aprilie2009**431**
Raspunsuri - Pagina 24
AlexAndra_81 spune:
Ramona, ce face Stefan? Sper sa va reveniti amandoi cat mai repede sa va puteti bucura pe deplin de venirea lui tati si dupa de venirea bebelinei.
Cumplit ce povestesti tu acolo despre minunatul spital din Bacau
Amalia
bebe_shtrumf spune:
am uitat sa spun ca am gasit rezolvare la cojitele din crestetul capului,parca mai raportau fete ca se plang de cojite; Ari nu a aavut bebelus sia avut dupa 2 anisori, doar intr-un loc, nu pe tot scalpul, iar cu o crema speciala facuta in farmacie, doar o data i-am dat si i-au trecut.contine acid salicilic, si inca ceva
cert e ca sunt super multumita.
AlexAndra cum se numeste sprayul anticapuse?
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Anaan spune:
Salutare!
Ina, din punctul meu de vedere, nu are nicio importanta din ce sursa a fost semnalat plagiatul: important este ca el exista si ca acela care a comis furtul (unul dintre cele mai urate furturi de pe lumea asta: cel de idei) este sef al guvernului. Nu a fost deloc intamplatoare una dintre primele "miscari" ale premierului: schimbarea comisiei de etica universitara (nu imi vine acum in minte denumirea exacta), fiindca sunt multe in joc. Subliniez si eu ce a zis Monn deja: o lucrare de doctorat trebuie sa respecte niste norme foarte stricte, pe care toti cei care au de-a face cu asa ceva le stiu foarte bine: asa ca nu de naivitate si nestiinta este vorba aici.
Monnvas spune:
Inca un mesaj pe tema asta si ma duc.
Din experienta doctoratelor vedetelor (M. urmarise cazurile printre ierarhi, dar si la politicieni se face la fel). Astia nu au scris singuri un rand! De obicei, se lucreaza cu `negri`, care, ca sa scape de corvoada - poate si cu un pic de resentiment - practica metoda inserarii din lucrari proprii. Deci este posibil - banuiala noastra - ca docul respectiv sa fi fost facut de persoana plagiata. Noi am aflat de aceasta metoda dupa cazul lui IPS Teodosie, de la Constanta, care cica are 3 doctorate (!!) si unul era dat la o facultate la care preda in momentul ala un prieten al nostru. So, that's how it works!
Sunt pe un net prost, ca faceam si capitol nou, ca sa ingrop subiectul.
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Salutare! Ina, din punctul meu de vedere, nu are nicio importanta din ce sursa a fost semnalat plagiatul: important este ca el exista si ca acela care a comis furtul (unul dintre cele mai urate furturi de pe lumea asta: cel de idei) este sef al guvernului. Nu a fost deloc intamplatoare una dintre primele "miscari" ale premierului: schimbarea comisiei de etica universitara (nu imi vine acum in minte denumirea exacta), fiindca sunt multe in joc. Subliniez si eu ce a zis Monn deja: o lucrare de doctorat trebuie sa respecte niste norme foarte stricte, pe care toti cei care au de-a face cu asa ceva le stiu foarte bine: asa ca nu de naivitate si nestiinta este vorba aici. |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Every saint has a past. Every sinner has a future.
olishka spune:
Salutare!!!
LA MULTI ANI cu intarziere Pisigri!!! Sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si fara peripetii
Dam si noi astazi de baut, caci Leon a facut 4 lunite Eu sunt super mega fericita. Cand ma uit la el imi explodeaza inima de fericire Il pupacesc de dimineata pana seara, de cel putin 100 de ori pe zi. Nu stiu daca chiar este, dar eu il vad frumos frumos frumos de nu-mi pot lua ochii de la el. Nu mai zic ca e si cel mai cuminte baietel Si imi place ca si David a inceput sa-l iubeasca tare mult, iar cand sunt impreuna si se dragalesc imi vine sa-i mananc pe amadoi
Gianina34 spune:
buna dragelor,
ce ziceti de o inghetata maaare?
mi-am bagat nasul pe fuga si numai ce am vazut de crema lui bebe - din cate stiu eu, aspirina(acidul salicilic) face tare mult rau inainte de 18 ani asa ca, parerea mea e ca farmacistele alea au avut mare curaj
dar, probabil ca denisamada ar putea sa ne lamureasca mai bine (cand se va intoarce de la mare, nisip, scoicute)
raport scurt: am fost wk trecut la sinaia unde ne-am simtit taaare bine (am experimentat mancatul la restaurant toate mesele, asta asa ca sa-mi iasa din cap gandurile de relaxare pentru concediu); am facut si primul nostru picnic pe undeva pe valea doftanei
concluzia: copil fericit
nu am nici o poza pe motiv de murit aparat de la prima tentativa (sper resuscitare grabnica deoarece maine avem marea serbare)
in rest, ce sa zic... o ploaie de pupicuri se accepta?
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori
pisigri spune:
Monn, da si mie pe privat un nr de tel ceva, poate termin si eu teza asta
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
AlexAndra_81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebe_shtrumf am uitat sa spun ca am gasit rezolvare la cojitele din crestetul capului,parca mai raportau fete ca se plang de cojite; Ari nu a aavut bebelus sia avut dupa 2 anisori, doar intr-un loc, nu pe tot scalpul, iar cu o crema speciala facuta in farmacie, doar o data i-am dat si i-au trecut.contine acid salicilic, si inca ceva cert e ca sunt super multumita. www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 |
noi am scapat cu sampun de la Bioderma
Amalia
olishka spune:
Gianina sa va fie de bine plimbarea Asteptam poze de la serbare!
Alexandra si eu vreau sa stiu cum se numeste sprayul
Ramona imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva, si graviduta fiind. Multa sanatate
Pisigri eu as merge cu cortul. Depinde cum o sa te simti. Eu una m-am plimbat f mult si graviduta, dar am avut o sarcina usoara, fara nici o complicatie. Si la prima sarcina am fost iarna in Austria, aveam vreo 6 luni. Acum aveam mult mai mult, cand am mers la Budapesta de Revelion, cred ca vreo 7 si a fost si drumul destul de lungut, dar a fost bine. Am fost si cortul, gravida fiind, dar aveam vreo 3 luni atunci, asa ca nu se pune. Acuma vezi si tu...
AlexAndra_81 spune:
Helpic spray se cheama,
asta e
http://www.farmaciastejara.ro/helpic-spray-impotriva-capuselor-p-3404.html
si am mai gasit in farmacie si un Autan care este si pt tantari si pt capuse
Amalia