Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 6
Raspunsuri - Pagina 5
J.D. spune:
mie la spital mi/au zis sa nu scad nimic din temperatura daca e luata din fundulet. si nici un medicament daca temperatura e mai mica de 38,5.
dana_cp spune:
Supermami, frunze de aloe stoarse pe rana... face minuni!
Meg, Bubu, si eu tot de lie to me vroiam sa zic.. si fringe, daca iti place genul
Dananang, eu am inteles ca temp din fund sa nu fie 38, in rest e ok. Daca ii iei la subrat nu stiu..
buburuza1979 spune:
aaa si Fringe ofc!
mie mi-a placut si Spartacus - Blood and sand ambele sezoane si Game of Thrones iar e belea!
aredwynn spune:
Lacri si Dana, pentru piele uscata - unt de shea, iar pt cojite - ulei de cocos.
Chiar vroiam sa va intreb de seriale, ca si eu ma uitam la Grey's Anatomy, House si Castle.
Nu mai stiu daca v-am intrebat, dar voua va amortesc mainile? Mie imi amortesc rau de tot, mai ales noaptea si mai ales dreapta. Ba chiar la dreapta varfurile degetelor inelar si mijlociu aproape ca nu le mai simt deloc. Cand ating ceva cu ele, simt doar partial, nu stiu cum sa explic, asa pe puncte... Tot am zis ca merg la neurolog sa vad daca e ceva naspa... Sau se poate sa fie lipsa de ceva, gen Ca?
Noi cred ca trecem printr-o greva a suptului, nu mai vrea sa manance, eu nu prea vreau s-o fortez, nici nu as putea, ca e incapatanata. Suge putin, apoi intoarce capul, scoate tzatza din gura, se uita in jur, apoi o apuca cu pofta, de parca n-ar mai fi mancat de ore in sir, da de 2 ori din limbuta si iar o scoate si tot asa, pana cand ajunge sa nu mai traga deloc, adica cand simte sfarcul nici nu-l mai ia in gura. Si nu mananca bine, pt ca nu goleste sanul. Iar pana acum manca din ambii sani la fiecare masa, ca sa se sature, la cat de putin produc... E clar ca nu ajungem sa ne dublam greutatea la 4 luni... Iar o sa aiba pediatra atitudinea aia ca ceva nu e in regula, ca sa facem analize, ca nu am lapte, ca e slabuta, etc. Iar eu sa nu ma stresez
Bubu, la ce farmacie ai gasit Galactogil? Ca am cautat si peste tot pe unde am fost cica nu mai au din 2008, de cand cu scandalul.
Anca, mamica Nataliei
buburuza1979 spune:
ce scandal? de la Dona l-am luat acum 3 zile. 63 de lei am dat pe el.
si in 2009 am folosit la greu cat l-am alaptat pe Serban. tot de la Dona il cumparam.
kovacsc spune:
si Karina doua zile a supt asa dand din maini si picioare isi tragea capul mai mult se juca la supt, m am gandit ca poate are ceva in gurita dar totusi suzeta o accepta sau o fi de la caldura, azi a fost mai bine.
am fost ieri la vizita lunara si are 5700 gr si 57 cm
azi am fost la piata cu carutul si am luat capsuni pt gem, inca din piata a inceput sa planga f tare asa dintr-o data, am vrut sa intru intr o gradina cu bancute sa alaptez dar nu puteam intra si cu carutul pt ca era abrupt iar cand am incercat totusi mi a cazut pe jos una dintre plasele cu capsuni. intr o mana tineam una dintre plase cealalta atarna in suportul rupt de sub carut, cu o mana impingeam si karina urla ca din gura de sarpe, a fost groaznic pana acasa, mai aveam putin si plangeam de mila ei
Tala spune:
Anca multumesc. Nu-mi amortesc mainile decat dupa ce o tin f mult pe acelasi brat (de obicei noaptea cand mai adorm cu ea in brate in fotoliu), dar ce spui tu suna ciudat. In schimb eu am ramas cu glezne care se umfla si nu am mai patit asa in afara sarcinii.
Cu suptul asa patim si noi, mai ales seara. Zici ca nici nu-i trebuie si o stresez eu. De multe ori renunt si o las sa doarma si fie o pun la san cand e semiadormita si nu mai are putere sa protesteze, fie dupa ce se trezeste si e bine dispusa. Eu n-am verificat niciodata daca a golit sanul. Uneori suge mult si des, alteori putin si rar. Incerc sa nu ma panichez.
Meg da, Cougar Town e o comedie - mi se pare super (as vrea sa intru in tv si sa traiesc acolo cu omuletii aia veseli). Unde vezi tu toate serialele astea? Stiu ca ati mai zis o data, dar am uitat
Miha nasol cu degetul, sunt curioasa daca a functionat ceapa.
Danaang stiu ca se dau antitermice la peste 38,5.
Maine merg si eu la controlul de 6 saptamani Si poate n-as fi mers nici maine, dar am ramas cu ceva ciudat ( o spun si analizele ). Sper sa rezolv repede pt ca iau si copiii cu mine si cu Barbatu' care e racit.
Dana cum ai facut cu bicarbonatul de sodiu pt albirea dintilor?
irinaelena spune:
Hello girls, v-am citit in mai multe reprize si n-am tinut minte tot, dar am tinut minte ca:
Meg cumpara bere la copil ntz ntz ntz
Happy are din nou lapte! Sper sa il poti folosi cumva!
Tala plange ca s-a terminat Cougar Town... Eu nu am reusit sa tin pasul la TV asa ca ma uit la el online pe vplay.ro si sunt abia pe la jum sezonului 2. O kestie nu o intelegeam, ellie si andy sunt mai mereu la jules acasa sau prin alte parti.. Si copilu?? Bona a aparut mai tarziu in peisaj dar tot mi se pare ca stau mult prea putin cu copilul.. Ce ma doare si pe mine
Si am vazut pozele monnei, super!
Eu am scos azi fata pt prima oara in carucior, ma rog, am mai avut tentative cAnd s-a nascut, dar nu se pun . Am ajuns in parc, a trebuit sa o adorm in brate, de fapt pe genunchi, dar apoi a dormit 2 ore in carucior. S-a trezit, a papat, a facut kaki si apoi am adormit-o la loc, ca sa pot merge in liniste acasa :). Mai repetam figura. Nu renunt la wrap, dar o sa il port doar dc e musai vara asta, ca sa nu ne facem fleasca.
Cred ca nu v-am zis de bilantul de 2 luni: 5660g si 59cm.
megbeng spune:
fetele de pe facebook..e un concurs pe pagina "poarta-ma"..intrati , dati like, share...si ..mult noroc!!
am vazut primele 2 episoade din lie to me si e dragutz..nu e comedie, dar are si faze fuuny
meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)