Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 6

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Meg: 'How I met your mother' ai vazut?
Buburuza: or fi chestii normale bebelusesti dar daca ti-ar tipa efectiv copilul cate 5h pe zi (vizibil in dureri) cred ca ai cauta si tu fel de fel de remedii sa scapi de problema Gingia nu e rosie, de aia poate totusi nu-s dintisorii, dar zau daca ma prind ce altceva ar putea avea.
Danaang: doar de la 38 grade stiu si eu ca e febra
Dara: avem si noi perioade de burtica umflata rau dar din fericire destul de rar, si de la aia nu pare sa tipe, doar regurgiteaza intr-o veselie.
Anca: mie nu-mi mai amortesc mainile, imi amorteau in sarcina. Din cate am citit greva asta a suptului dureaza doar 1-2 zile, nu cred ca e cazul sa-ti faci griji cu greutatea.
Kovacsc: wow, tu mai ai timp sa faci gem?

Atat pt azi, dimineata mergem la vaccin, sper sa-l toleram bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Happy am o veste happy , karina adoarme cand o pun in pat chiar dc este treaza si nu riposteaza deloc si nu neaparat dupa supt, pur si simplu o pun jos ii mai dau suzeta pt ca este putina nevoie de ea, o scuipa dupa cateva secunde si gata. Asta de sambata trecuta parca incerc, exact de cand ne-ai intrebat tu. Uneori se tot maraie cand o tin in brate si cand o las jos pt ca nu mai stiu in ce pozitie sa o tot schimb, tace miraculos si se uita in jur.
Astazi o tineam in brate era treaza si o tot pupam pe obraz, ea intoarce incet capul spre mine il da pe spate, inchide ochii si deschide buzele si eu o pupam pe buze si ea statea de nu iti venea sa crezi, asa ii mai placea a fost o scena absolut adorabila, imi venea sa rad dar ma abtineam sa nu stric momentul, pacat ca nu era cineva sa fotografieze sau sa filmeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Seara buna tuturor!
Incerc sa si citesc si sa si scriu cate ceva
Tala si eu am aceeasi oroare cu transpiratul si alaptarea dar fara deodorant nu stau si bineinteles dusuri mai dese cat pot mai ales cand am si ajutor acasa.
Chitosenia si mie imi zicea sora mea sa fac o eco de control la sold dar nu m-am dus. Nasul nostru e medic ortoped si stie daca e cazul sau nu. Tu , in schimb poti face dc se recomanda, pentru linistea ta.
Ai AC si nu i-ai dat drumu? Eu acum vreau sa montez ca pana acum era ok pt noi.... geamuri deschise peste tot. Dar acum...
Mona, arati foarte bine!
Happy esti bestiala!!! Cu laptele...??? mulge-l si da-l la biberon.
Meg
Supermami exact un panaritiu la acelasi deget am facut eu zilele astea si cu infectie cu tot. Pune betadina, e sfant, Tine bandajat peste noapte. Ori trage inapoi ori coace dar scapi fara probleme.
Buburuza ai dreptate. Si al meu e balonat si plange cand da parturi dar nu e cazul sa sarim la orice cu prafuri si altele.


Eu azi am fost in Bucuresti la control sa vad cauza sangerarilor. NU-s lamurita 100% insa se pare ca sunt fire care nu s-au topit si stau si irita mucoasa uterului. Daca nu se elimina si cu inca 4 zile de ergomet, voi face o histeroscopie si probabil trebuie sa le scot. Horrror! M-am saturat! Ma bucur numai cand vad beleaua zambind.
Azi am fost toti 3 si am zis ca murim de cald. Am avut AC deschis doar catre piciare si el a stat in landou mai ferit.
In rest Victor e ok, nu mai suge lapte muls asa mult ci il prefera direct de la sursa. Nasol... caci nu mai scap de el. S-a invatat sa doarma langa mine cu tata in gura.
Nu tsiu cate kg are exact dar ne apropiem de 6 kg. Vaccinul cred ca saptamana asta il facem si va fi o singura intepatura dupa schema noua .
Victoras zambeste, a descoperit caruselul si jucariile din jur, e atent la persoane straine si sensibil la somn. Caruciorul nu-i prea place decat dc e deja adormit.
Azi l-am mai inoit cu ceva hainute si chiar inca primim de la altii si acum chiar dc ii vin la toamna.
Acum va las, va pup si va urez seara buna . Ma duc la Iepurash


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Ronina pai ma bazez pe un atitip de 10 minute al Karinei, ca mai sta cateva minute in scoica, cateva minute in pat, suzeta, etc. asa am reusit sa curat azi 8 kg de capsuni . Soacra mea este dispusa sa vina la orice ora este cea mai buna soacra de pe pamant si nu exagerez, in 14 ani nu m-a jignit niciodata si nu este vorba numai de mine asa este cu toata lumea, este extraordinar de calma si impaciutoare, eu inca nu am mai intalnit o persoana ca ea. Si dupa amiaza a venti si ea si a stat cu Karina asa am pus linistita la fiert si am mai facut si alte treburi si cat a mai dormit fetita in carucior m a mai ajutat si la altele pt ca ma doare un picior de nu mai pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

so, ii punem pe parteneri la treaba?
http://atasatlasanulmamei.blogspot.ro/2009/06/barbatii-pot-alapta.html




meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

aa, sa nu uit ca vroiam sa zic: anca, o vizita la neurolog e o idee buna..iar pasul urmator va fi probabil un RMN de coloana cervicala; posibil sa fi facut mai mult efort cu bebele in brate&co si sa fie un disc intervertebral deplasat nitel;




meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Aredwynn, multumesc
Mie mainile nu-mi amortesc, insa mi-a ramas din sarcina o portiune de picior (laterala talpii) amortita si aspra.. Nu prea simt nici cand ating cu mana, parca as avea carne moarta, asa.. Ca multe altele, am ignorat problema insa stiu ca e f ciudat, o sa ma caut la un mom dat..
Si Gaza are faze d'astea cu suptul, insa biberonul il ia.. Eu m-am gandit ca fiind cald si eu transpirata, sa nu aiba sfarcul gust sarat si d'asta sa-l refuze, insa nici daca ma spal inainte nu prea vrea in momentele alea ale lui. Nush ce sa zic, cand se intampla asta, eu ii dau bibe cu lapte muls.

Kovacsc, mi te si imaginez jongland cu toate Asta este, de asta suntem super mamici

Tala, eu ma uitam pe teava.ro la seriale.
Eu puneam praf pe periuta de dinti, de fapt 'inmuiam' periuta in borcanasul cu bicarbonat si ma spalam ca si cu pasta. Nu mi-ai rapsuns la intrebare, tu nu te inegresti la subrat? Daca nu, la mine o fi din cauza ca folosesc direct pe piele, ce crezi? Sa incerc si eu cu apa diluata, ca tine? Care e proportia?
Bafta la control

Meg, f tare, mai ales ca eu cu Mister am o vorba "daca il trezesti, tu ii dai sa suga"

Fetelor, intrebare: cele ce folositi zgomot alb, cat timp lasati sa mearga smecheria? Eu am inceput sa las feonul si toata noaptea si mi-e sa nu0i cauzeze.. Dara-pedia, citisi ceva legat de asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Tala,Ami, mi s-a tras puroiul cu ceapa coapta,insa ma streseaza ca efectiv nu pot ajunge cu nimic sa tai coltul respectiv, e in carne si ma doare si va continua sa coaca pe-acolo...deci tot la cutit ajung, o sa mai incerc si cu alte scule sa rup coltul, sper sa reusesc
Bafta la control.
Cristina, foarte harnicuta esti. Noi nu prea mancam gemuri, si nu ma stresez, insa visez ca la toamna sa fac multe borcane de zacusca de ghebe

Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

Neatza fetele,
Multumesc pt urari.Am avut noroc duminica de vreme frumoasa asa ca am iesit la un gratar si apoi la gradina zoologica.
Meg, Dana am citit din urma si m-ati facut sa rad la maxim desi e aici o vreme ploioasa si 16 gr de iti vine sa plangi.
Am sa incerc si eu terapia cu bere ca vad ca imi cam scade productia.Si domnisoara mea e in greva suptului,face exact ca Natalia lui Anca.Tala,eu am zile in care supravietuiesc numa cu inghetata
Happy, Bianca mai sta cate 5 min la tati in brate cand are chef.In rest o iubim la maxim la noi in pat,e toata un zambet cand o punem intre noi si incepem la dadacit si pupacit.
Incearca sa profiti un pic de laptic daca tot ti-a pornit,macar o masa pe zi.
Dia nasoala treaba cu actele romanesti.Noua la Oliver ne-a facut pe loc certificatul de nastere iar pasaportul l-am primit intr-o luna.Dar a costat o gramada de bani,acuma cred ca o sa le facem si noi in tara dar la anu cand tre sa ne schimbam toti pasapoartele.
Anca si mie imi amorteste mana stanga si degetul mic si inelar din timpul sarcinii.Am luat Ca si Mg si am avut zile in care a fost ok.Daca ajungi pe la dr spune-mi si mie ce ti-a recomandat.
Kovacsc deci e fetita mare Karina si adoarme singura. Ma bucur ca ai o soacra buna,trimite-o si pana la mine ,asa poate reusesc sa fac si eu un pic de gem de capsune ca Oliver ar manca nonstop.
Va pupic pe toate


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

Ronina sper sa aveti probleme dupa vaccin
Amy vai ce barbatel mare ai!Tin pumnii sa se rezolve repede cu sangerarea


Mergi la inceput