pui de pasare HELP!!!!
am gasit azi un pui de pasare in padure ,il atacase o pasare cotofana cred parintii lui erau inebuniti incercau sa l apere am ajuns la timp nu are decat o piscatura mica pe aripioara
l am luat acasa cuibul era foarte sus in copac nu mai avea cum sa ajunga acolo
are cateva pene incoltite i am dat sa mance vreau sa l intremez si apoi sa i dau drumul
ce sa i mai dau sa manance????? i am dat cereale pt bebelusi oua cu o seringa dozatoare de paracetamol mananca si doarme ca nu bebe casca ciocul si face si caca asta stiu ca e semn bun ![]()
doar maine pot sa mai ajung la un magazin sa i iau viermi deshidratati si ale alea pt pasari
va rog idei
Raspunsuri
cristinuk@ spune:
arata fix asa imi poate zice cineva ce estehttp://www.e-pets.ro/ContentFiles/image/puipasare.jpg
angelique_19 spune:
Cred ca e bun pentru el malai amestecat cu galbenus.Altceva nu imi vine in minte.Sper sa iti fie de folos si succes cu puiutul,poti eventual sa ii dai drumul in locul unde l-ai gasit.
14+
nadaflorilor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristinuk@ arata fix asa imi poate zice cineva ce estehttp://www.e-pets.ro/ContentFiles/image/puipasare.jpg |
o fi puiul cotofanei....
cristinuk@ spune:
nu nu e >>>>
cotofana vroia sa l haleasca erau doua pasari maro care incercau s o indeparteze de langa el
puiul de cotofana e alb cu negru si mult mai mare al meu asa ca in poza![]()
nadaflorilor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristinuk@ nu nu e >>>> cotofana vroia sa l haleasca erau doua pasari maro care incercau s o indeparteze de langa el puiul de cotofana e alb cu negru si mult mai mare al meu asa ca in poza |
http://casacuperusi.wordpress.com/pasarile-romaniei/
din Romania...poate o fi si pe acolo...
cristinuk@ spune:
Asa am cautat si eu pasari din regiunea unde stam am rezolvat l am trimis pe barbata miu la carrefour si mi à luat o pasta de crestere ça nu mai avea trai cu mine ....cica vrei sa ti iau si un cuib???? Foarte coopérant
Tot nu m am luminat ce e sper sa i placa pasta ![]()
boticelina spune:
Cristina, ii urez zile multe puisorului tau. In ce il tineti? Ei au foarte multa nevoie de caldura, deci o cutie cu o veioza deasupra ti-ar fi foarte utile. De mancare poti sa-i dai un amestec de ou fiert cu branza proaspata si malai (nu mult), eu i-as da chiar si mici bucatele de carne tocata. V-ar fi utila si o adapatoare de papagali cu baza stabila ca s-o poti pune pe sol. In apa puteti pune niste vitamine pt pasari (polivit sau altele de gen de la pet shopuri) sau in prima faza o apa indulcita usor cu zahar/glucoza.
Eu pentru pui am o cutie cu eleveuza si pe sol am pus un petpad (scutece/aleze absorbante pentru catei). Pune-i o jucarie de plus mai flocoasa ca sa nu se simta singur si langa care se poate cuibari. Cuib poti improviza dintr-un cosulet, castronel, sau o farfurie din aia pentru animale.
Dupa cat de mari sunt tuleiele are intre 7 si 10 zile dar nu stiu ce pasare e, aproximez si eu dupa celelelate pasarele pe care le-am mai crescut.
Scarpina-l sub cioc un pic si din partea noastra
. Noi avem acum un pui de potarniche de 5 zile, si el e singurel si e cam trist, sper sa supravietuiasca...
cristinuk@ spune:
il tin intr o caserola de plastic cu capacc in care am pus o bucata de finet ii schimb des scutecele![]()
de simtit pare ca se simte excelent mananca amestecul acela special de pasari ii dau destul de des sa mance
cand ma simte mi se cuibareste in palma si cand e treaz e vioi si ciripeste incetisor
cum il bag la locul lui adoarme cum simte ca deschid capacul casca ciocul ![]()
e foarte dragutz sper sa traiasca 
e cald la noi cred ca i ajunge nu tremura i s a vindecat si aripioara
Mik spune:
Auzi, Cristinuk@, m-am tot gindit ieri la puiul tau de pasare.
Cred ca cei doi care voiau sa-l "haleasca" erau parintii care voiau sa-l puna in cuib.
Arata a pui de cotofana. ![]()
Sa ne scrii regulat cum creste. 
cristinuk@ spune:
sigur nu e pui de cotofana pt ca de aia am vazut des cotofana ciugulea din el l a ranit la aripa deci ce mama ar face asta ![]()
face bine
m am documentat nu e voie apa cica ca i ajunge la plamani
de ciugulit nu poate nu stie doar asteapta sa i dau eu
pare ceva mierla penele ce ies sunt maro