prima femeie primar!?
Raspunsuri - Pagina 3
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Da` zau,Rufus,la tine totul nu e bun....ce ti-ar place tie? In politica ma refer. |
Mie in politica imi place d-na Udrea.
Laura, mie imi place Stefan. Nu l-as vrea de primar la mine in urbe, dar la tine, acolo, mi se pare indarjit rau de tot. A, sa nu uit: aveti primul stadion (dupa Bucuresti) la standarde UEFA. Primul ca data de executie. Ei? Ce zici?
Rufus, Tora si iadele
Laura25 spune:
Da, Rufus, daca nu ar fi toate afacerile particulare prin care suge tot ce e se poate din banii de la stat, si mie mi-ar placea. Pe stadionul ala am vazut eu prima data nationala in meciuri internationale in direct si super-cupa Romaniei. Avem de jumate de an si o sala polivalenta moderna, mare si frumoasa unde se tin tot felul de competitii internatinale de volei si handbal. Avem un pod proaspat peste Cuejdi care scurteaza considerabil distanta de la mine acasa la gradinita copiilor, avem si pasaj proaspat inaugurat in fata primariei la care nu vad absolut deloc rostul si ideea (dincolo de faptul ca au scos cu sacii oseminte de pe vremea lui Stefan ca sa faca pasajul).
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
eumada spune:
Capcaune,pai tu de ce te uiti la antne si realitati?Ca sa stii ce sa combati?
Ziceai ca nu te uiti...
eumada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Mie in politica imi place d-na Udrea. Laura, mie imi place Stefan. Nu l-as vrea de primar la mine in urbe, dar la tine, acolo, mi se pare indarjit rau de tot. A, sa nu uit: aveti primul stadion (dupa Bucuresti) la standarde UEFA. Primul ca data de executie. Ei? Ce zici? Rufus, Tora si iadele "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Sper ca e o gluma.....astea sunt preferintele tale????????/Of,gata m-ai dezamagit profund.Imi iau comentariile si plec.M-ai dezamagit
b.nica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui eumada
Sper ca e o gluma.....astea sunt preferintele tale????????/Of,gata m-ai dezamagit profund.Imi iau comentariile si plec.M-ai dezamagit Madalina |
Da' sa-l auziti pe sotul meu cum zice: "ce au frate cu Lenuta, ete ce frumusica este!"
alinuk spune:
hai recunoasteti ca va roade invidia
carcotisme si invidii in zona domne"
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
clip party 1 iunie
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capcaunul eumada, unii cu Udrea, altii cu ... Mazare. |
Nuuu...corect este: unii cu Udrea, altele cu Mazare...
Rufus, Tora si iadele
Rufus spune:
Asaaaa....cu fotbalul ne-am lamurit.
Sa vedem cum stam cu cultura:
http://www.gandul.info/politica/slalom-cultural-cu-lia-olguta-vasilescu-intre-patapievici-si-cioran-va-rog-nu-amestecati-aici-un-asa-de-important-personaj-literar-9757786
Rufus, Tora si iadele