prima femeie primar!?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Nu stiu daca mafia si interlopii de acolo nu o vor invinge inainte de a se apuca de treaba...daca Doamne fereste ii ataca familia interlopii si pateste ceva din cauza lor?Sper ca are spate puternic ca altfel...

Eu cred ca are!
Pai, se pun mafia si interlopii locali cu USL-ul? Eu nu cred ca au curaj!

:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

unul din proiectele cu care a canditat se referea la
Renasterea fotbalului craiovean!
Echipa de fotbal a fost brandul orasului pāna anul trecut, cānd echipa a fost dezafiliata, cu largul concurs al autoritatilor locale care nu au sprijinit-o deloc.
http://www.olgutavasilescu.ro/proiecte-primarie

o chestiune de inspiratie, se pare ca exista o sensibilitate pe zona asta, a apelat cu succes la partea emotionala a oltenilor

ramane de vazut in ce masura isi va atinge obiectivele

Personal mi-ar placea sa vad femei in politica si care sa nu-si piarda feminitatea in dispute de stadion.

Alegerile au trecut, pana la inceperea campionatului nu mai e prea mult timp.
E drept, doamna n-a precizat cand va avea iar Craiova echipa de fotbal

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/isi-pierd-locul-din-liga-secunda-craiova-e-de-rasul-omenirii-cei-din-consiliul-judetean-nu-au-facut-nicio-echipa-doar-si-au-facut-campanie-electorala-din-asta-9754055

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Rufus, dupa umila mea parere, esti rautacios tare. Nici nu a plecat bine Solomon din primarie, probabil ca nici nu au gasit inca cei alesi acu 2 saptamani pe unde le sunt birourile si abia afla ce bani sunt prin buget si tu vrei gata, echipa noua, datorii platite, loc in liga cumparat.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Subscriu si eu...si eu..aici e rauracios...nu vrea sa dea o sansa unei femei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Mai, e un articol dintr-un ziar...

(V-am zis din prima ca nu mi-a placut faza cu fotbalul in campania ei; evident ca sunt rautacios...)

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

(V-am zis din prima ca nu mi-a placut faza cu fotbalul in campania ei; evident ca sunt rautacios...)

Rufus, Tora si iadele

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Si asa ai aflat raspunsul la nedumerirea ta, de ce a iesit Gh. Stefan primar la Piatra. De aia, ca a Ceahlaul e in A.

Mergi la inceput

Poate,daca o lasa interlopii in pace,face treaba buna.Si poate ajuta si echi[pa.Da` zau,Rufus,la tine totul nu e bun....ce ti-ar place tie?

In politica ma refer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25
Rufus, dupa umila mea parere, esti rautacios tare. Nici nu a plecat bine Solomon din primarie, probabil ca nici nu au gasit inca cei alesi acu 2 saptamani pe unde le sunt birourile si abia afla ce bani sunt prin buget si tu vrei gata, echipa noua, datorii platite, loc in liga cumparat.

Haida-de!
Cu nu mai putin de doua-trei luni in urma, cand trageau din toate pozitiile in guvernele portocalii, numai asta se auzea la antena3 din gura invitatilor psd/pdl/pc: Ca imediat ce vin la putere uselistii dau drumul miliardelor de euro dositi de pedelisti, ca alte miliarde sunt in evaziuni si-i vor scoate instant la suprafata; ne explicau pe foile lui gadea sau dumitrescu pana la ultimul euro de unde si cum o sa se mireasca din prima zi salariile, pensiile, alocatiile, ajutoarele, masuri insotite evident de reducerea CAS, impozitului, TVA-ului, taxelor, accizelor samd.
Acum ca au venit la putere se ascund in spatele auditurilor sau cauta inca birourile ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Rufus, Tora si iadele

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Si asa ai aflat raspunsul la nedumerirea ta, de ce a iesit Gh. Stefan primar la Piatra. De aia, ca a Ceahlaul e in A.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Haida-de!
Cu nu mai putin de doua-trei luni in urma, cand trageau din toate pozitiile in guvernele portocalii, numai asta se auzea la antena3 din gura invitatilor psd/pdl/pc: Ca imediat ce vin la putere uselistii dau drumul miliardelor de euro dositi de pedelisti, ca alte miliarde sunt in evaziuni si-i vor scoate instant la suprafata; ne explicau pe foile lui gadea sau dumitrescu pana la ultimul euro de unde si cum o sa se mireasca din prima zi salariile, pensiile, alocatiile, ajutoarele, masuri insotite evident de reducerea CAS, impozitului, TVA-ului, taxelor, accizelor samd.
Acum ca au venit la putere se ascund in spatele auditurilor sau cauta inca birourile ...

Eu am zis-o gandind logic, despre ce zice Antena3 si Gadea, nu stiu, ca eu nu ma uit. Vad ca tu esti la curent cu tot ce misca/se zice pe acolo, deci te cred pe cuvantd ca asa or fi zis.

Mergi la inceput