prima femeie primar!?
Salut venirea la conducerea celei mai importante primarii din Banie a unei femei!
Castigul Liei Olgutza Vasilescu creeaza un precedent si poate va incuraja pe viitor implicarea mai consistenta a femeilor in politica
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
clip party 1 iunie
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
Raspunsuri
Laura25 spune:
Si eu m-am bucurat sincer pentru Olgutza Vasilescu si ii doresc mult succes! Astept cu interes schimbarile ce vor aparea in Craiova, sper sa fie toate in bine. E un lucru foarte bun ca s-a pus capat 'domniei' interlopului Solomon.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
marius spune:
Foarte bine. Ii doresc sa fie un bun manager.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
ina.click spune:
si eu ii doresc numai bine; nu e totusi aceeasi tipa care propusese memorabilul proiect cu cenzura pe internet, invocand drept argumente limbajul licentios din mediul online?
sper sa n-ajunga craiova un fel de north korea informatic
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ina.click sper sa n-ajunga craiova un fel de north korea informatic |
Nu stiu despre ce proiect vorbesti, dar decat enclava 'mexicana' care e acum craiova din cauza mafiei tiganesti si a infractorilor nederanjati nici de politie, nici de procurori, cred ca 'north korea informatic' ar fi oricum mai bine.
ina.click spune:
am auzit si eu chestii negative despre craiova, foarte greu de crezut. cred ca orice schimbare din punctul in care ajunsese va fi in bine.
Rufus spune:
Un oras tare greu...ii trebuie multa ambitie si sprijin.
Nu mi-a placut ca s-a folosit de situatia echipei de fotbal, dar na, probabil ca trebuie sa mananci si putin...praz, ca sa-ti atingi obiectivul.
Pe de alta parte, Solomon trebuia sa plece...
Rufus, Tora si iadele
Laura25 spune:
citat din mesajul lui Rufus Un oras tare greu...ii trebuie multa ambitie si sprijin. Nu mi-a placut ca s-a folosit de situatia echipei de fotbal, dar na, probabil ca trebuie sa mananci si putin...praz, ca sa-ti atingi obiectivul. Pe de alta parte, Solomon trebuia sa plece... Rufus, Tora si iadele "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Eu nu am urmarit campania ei, am vazut doar comentariile liderilor USL and au fost prin Craiova (remarca lor ca cel mai mare atu al Ogutei in fata lui Solomon este ca ea nu e cautat de politie mi s-a parut f. faina si adevarata), dar am inteles ca s-a imbracat in tricoul echipei de fotbal si a zis ca o sa ii sprijine pe suporteri numai asnoapte, cand deja votarea se terminase. In campanie nu s-a folosit de asta (posibil sa o fi facut, dar nu stiu eu).
eumada spune:
Nu stiu daca mafia si interlopii de acolo nu o vor invinge inainte de a se apuca de treaba...daca Doamne fereste ii ataca familia interlopii si pateste ceva din cauza lor?Sper ca are spate puternic ca altfel...
alinuk spune:
Laura
unul din proiectele cu care a canditat se referea la
Renasterea fotbalului craiovean!
Echipa de fotbal a fost brandul orasului pāna anul trecut, cānd echipa a fost dezafiliata, cu largul concurs al autoritatilor locale care nu au sprijinit-o deloc.
http://www.olgutavasilescu.ro/proiecte-primarie
o chestiune de inspiratie, se pare ca exista o sensibilitate pe zona asta, a apelat cu succes la partea emotionala a oltenilor
ramane de vazut in ce masura isi va atinge obiectivele
Personal mi-ar placea sa vad femei in politica si care sa nu-si piarda feminitatea in dispute de stadion.
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
clip party 1 iunie
Nimic nu-i intamplator!
b.nica spune:
citat din mesajul lui eumada Nu stiu daca mafia si interlopii de acolo nu o vor invinge inainte de a se apuca de treaba...daca Doamne fereste ii ataca familia interlopii si pateste ceva din cauza lor?Sper ca are spate puternic ca altfel... |
Eu cred ca are!
Pai, se pun mafia si interlopii locali cu USL-ul? Eu nu cred ca au curaj!