Oana vezi ca e o si la Paralela 45 o oferta in grecia, cu plecare din cluj parca, la un hotel de 5 stele, abia deschis in 9 iunie...m-am uitat pe FB si pare fain! uite, din bUcuresti din 20 iunie si din cluj din 3 iulie si pretul e super fain!
http://paralela45.ro/charter/last-minute---charter-antalya---hotel-royal-alhambra?query=etichete-antalya_2012
Denisa la multi ani iubita!! iti doresc multa liniste, sa aranjeze Dumnezeu lucrurile si sa fii fericita, alaturi de comorile tale! si sa fiti sanatosi!!
la multi ani sotior de Cris sa te bucuri de sotia ta frumoasa si de Vladut! si sa fiti sanatosi si frumosi!
Rodi e rau ca v-a schimbat programul, dar parca asa o mai vezi la pranz pe Iza bafta sa gasiti o casuta care sa va placa
fug la invatat, Andrei a plecat cu bona la culcare de dimineata facea figuri, ca mama in sus, mama in jos, dar apoi am iesit noi doi afara, l-am lasat cu bona si i-au mai trecut figuricile...
maine am examen
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka Denisa mami, sa ai parte numai de bucurii si de fericire, o viata minunata alaturi de comorile tale! La multi ani! Vasi, tatic de delfinas Vladut si sot de mami minunata Cristina, cred ca alaturi de ei ai deja tot ce-ti doresti de la viata . La multi ani fericiti si multe impliniri sa aveti, sa va iubiti si sa va pretuiti mereu! Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010) Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |