** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (77)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Laura, felicitari!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Laurika, bravo pt baietel! Hehe, ce partener dr joaca va avea Cristi!

Adriana, e foarte bine ca ai reusit pana acum cu alaptarea! Bravo, mami!

Hai ca ma duc la nani, noapte buna!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Odeta, ce dialoguri constructive aveti si voi . Nu stiu ce e in capul copiilor nostri, dar tot e bine ca ati scapat de NU.
Adriana, in tot raul e si un bine. iti faci de cap... Ai alaptat 6 luni, e bine. Natalia bea si din sticluta, nu? Rebe ce face? Mergeti in concediu?
Laura, sa vezi ce bine s-or intelege flacaii tai!!! Mai faci si o fata?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Odeta, ce dialoguri constructive aveti si voi . Nu stiu ce e in capul copiilor nostri, dar tot e bine ca ati scapat de NU.
Adriana, in tot raul e si un bine. iti faci de cap... Ai alaptat 6 luni, e bine. Natalia bea si din sticluta, nu? Rebe ce face? Mergeti in concediu?

Am implinit un anisor!!!

MI 2

Inchid productia dupa asta:)).asa zic acum, dar cine stie

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Citat:

Am implinit un anisor!!!

MI 2

Nu, nu...trebuie neaparat o fata sa fie arbitru la meciuri sau sa aplaneze conflicte...

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
30+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:

Cristina, o sa fie bine. Imi dau seama cum te-ai simtit azi. Nici nu stiu ce sa zic...pana la urma o sa se obisnuiasca si o sa fie in rand cu ceilalti. Uite si Medeea, ce repede s-a adaptat. Raisei ii place f mult la cresa. Vladut a si dormit acolo din prima zi...e un lucru f important, a si mancat ( chiar daca ai fost si tu acolo). Maine ( asa cum ai zis si tu) lasa-l putintel singur, poimaine si mai mult si vezi cum reactioneaza.

vezi tu, cristina, fiecare dintre noi cele care am trecut prin asta (chiar daca la mine a fost pentru a doua oara...) am simtit la fel, ca nimeni nu stie/poate avea grija de puiutii nostri asa ca noi -si asa si e!! mai devreme m-am certat cu Florin pe chestia asta pana mi-au dat lacrimile, m-am enervat ca nu-mi mai ajunge timpul pentru nimic si m-am pus pe reprosat lui cate si mai cate, ca nici cu fetele nu sta destul, ca nici un pampers n-ar sti schimba, nici o mancare sa le faca . no, si fara nicio vorba, a pus el fetele la masa si au mancat toti trei, ca eu am facut greva (drept pentru cate acum mananc ciocolata de casa ca mancarea s-a racit pe masa -portia mea- si n-am chef s-o incalzesc). dar, revenind la prima zi a lui Vladut in colectivitate, eu zic ca a fost foarte bine, ca nu a plans si nu te-a cautat daca nu te-a vazut. bine, acuma si asta doare, ca noi am vrea sa vedem ca ne simt lipsa, ca ne duc dorul, ca nu pot fara noi . restul pe mine m-a amuzat, desi de la o gradinita privata ai putea astepta mai mult (vezi de ce am zis eu ca e o idee buna de afacere?). cu timpul se va invata Vlad si va manca in rand cu ceilalti copii, il va mai ajuta educatoarea, va dormi cand dorm ceilalti... puterea exemplului e mare, eu o vad pe Isa cum daca o pun eu sa faca/repete ceva, nu vrea mereu, daca ii spune Maria sau prietenele ei, executa imediat! Isa ajunge atat de obosita acasa ca doarme mai bine de 3 ore jumate , are activitati in fiecare zi de genul: cantat si dansat, puzzle, engleza, plastilina, gimnastica si altele care nu-mi vin acum in cap. dar nu le fac pe toate in aceeasi zi. lunea mi se pare ca au program liber de joaca, si mancarea o aduce de acasa fiecare parinte, ce doreste. va pup pe amandoi sa fie mai bine maine

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

cripro, probabil ca si dac ar fi fost conditii perfecte too ai fi gasit ceva... e normal sa gasesti bune, e altceva decat acasa. Si mai ames pentru tine care vrei ce e mai bun pentru copilul tau. Si e firesc asa! Acuma, de ce nu incerci sa il incadrezi la grupa mai mica, macar pana mai creste nitel? Cu somnul se va alinia in timp cu ceilalti copilasi, o sa intre in ritmul gradinitei. Cu papa, aici e o problema; chiar nu ii pot mari ratia de hrana? In ultima instanta, mai cauta si alte gradi, poate e mai bine in alta parte. In contract nu scrie in ce conditii primesti banii inapoi? - ar trebui sa ii poti recupera cumva daca nu mai vrei sa il duci. Si eu ii dau Rebecai cateodata cu furculita pentru adulti, nu te speria, nu pateste nimic.

a, da, cris! Isa mananca DOAR cu tacamuri de adulti, ale ei le foloseste in joaca pentru papusi, nu le mai vrea... la noi nu se dau banii inapoi orice-ar fi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

cripro, probabil ca si dac ar fi fost conditii perfecte too ai fi gasit ceva... e normal sa gasesti bune, e altceva decat acasa. Si mai ames pentru tine care vrei ce e mai bun pentru copilul tau. Si e firesc asa! Acuma, de ce nu incerci sa il incadrezi la grupa mai mica, macar pana mai creste nitel? Cu somnul se va alinia in timp cu ceilalti copilasi, o sa intre in ritmul gradinitei. Cu papa, aici e o problema; chiar nu ii pot mari ratia de hrana? In ultima instanta, mai cauta si alte gradi, poate e mai bine in alta parte. In contract nu scrie in ce conditii primesti banii inapoi? - ar trebui sa ii poti recupera cumva daca nu mai vrei sa il duci. Si eu ii dau Rebecai cateodata cu furculita pentru adulti, nu te speria, nu pateste nimic.

a, da, cris! Isa mananca DOAR cu tacamuri de adulti, ale ei le foloseste in joaca pentru papusi, nu le mai vrea... la noi nu se dau banii inapoi orice-ar fi

Neata fetele!!HAi lao cafeluta!1
SI Cristi mananca cu tacamuri de adulti, de a innebunit soacra-mea cand a vazut..si el vrea singur si de cele mai multe ori il las

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Citat:

Am implinit un anisor!!!

MI 2

Nu, nu...trebuie neaparat o fata sa fie arbitru la meciuri sau sa aplaneze conflicte...

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
30+ Mara Andreea

Ce nume frumoase ai ales la fata..si noi mamfi vrut Andreea pentru fata...asa deocamdata e Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Buna dimineata!
Si Raisa mananca cu tacamuri de adulti.
Cu minciuna....nu pot sa zic ca chiar minte, adica ii pun o intrebarare la care eu stiu raspunsul, imi raspunde la fel. Insa daca face o prostie, o intreb "E voie?", la asta tot timpul raspunsul e DA.

Maine e prima zi in care vine bona, i-am zis sa vina la 9.30 (Raisa se trezeste pe la 8.30-9 daca nu o trezim pentru cresa), luam micul dejun impreuna, ii spun una alta pe aici si noi plecam in cautare de canapea si carucior tip umbrela. Apropo de carucior, aveti vreo recomandare? Imi trebuie sa se lase pe spate bine, sa poate dormi in el, sa se plieze tip umbrela si nu rosu! Nu credeam ca la 2 ani ii voi lua carucior, insa vad ca sta in el si atunci musai....poate il foloseste si Riana.

Azi e ziua lui mami, face 54 de ani. Ei (tati cu mami) sunt la Venetia de marti, asta a fost cadoul nostru.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

31+

Mergi la inceput