Concluzii dupa alegerile locale

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dalia05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
citat din mesajul lui dalia05
Mie deja imi este frica. Voua nu?

Daaaa, eu tremur deja.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Bravo ,ma bucur ca esti vesela si ironica, as avea si eu nevoie de incurajari ca va fi bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ce sa fac!? M-am calit in ultimii ani de hahaiala prezidentiala, hotie si bataia de joc practicata de guvernantii PDL + gasa lor din teritoriu.

Mergi la inceput

Citat:

Ce sa fac!? M-am calit in ultimii ani de hahaiala prezidentiala, hotie si bataia de joc practicata de guvernantii PDL + gasa lor din teritoriu.

Din punctul meu de vedere discurs mai mitocanesc si mai abject decat al FSN FDSN PSD si mai nou PNL din Romania de la revolutie incoace, bazat pe demagogie si atacuri la persoane nu am mai intalnit. Si Hollande are un discurs agresiv, dar la noi mitocania este impinsa la extrem. De la droguri si acuzatii ca se vinde tara am ajuns la acuzatii de hahaieli si wiskey. Daca asta este nivelul discutiei, eu ma retrag

Mergi la inceput

si desigur, domnul presedinte Basescu si liderii PDL sunt niste flori imaculate in glastra.
In cazul in care ai uitat PDL-ul 'se trage' din FSN. Aceeasi oameni, re-colorati, dar cu acelasi discurs si doar un pic mai multa aroganta, parsivitate si lacomie.
Sa-ti amintesc in timpul carei guvernari a fost Basescu ministru?

Mergi la inceput

Citat:

si desigur, domnul presedinte Basescu si liderii PDL sunt niste flori imaculate in glastra.

Nicidecum dar din punctul meu de vedere mi-au conferit mai multa siguranta decat ceilalti. Esti amabila sa imi explici ce astepti tu bun de la guvernare actuala? In actualul context european. Nu vreau sa fiu indicreta, dar cu ce te ocupi? Eu lucrez in invatamantul superior de stat, deci sunt bugetara. Tu?

Mergi la inceput

eu lucrez la o firma privata care are clienti din Norvegia si Danemarca deocamdata. Parintii mei si soacra mea insa sunt bugetari si stiu foarte bine 'cu ce se mananca'.
De la guvernarea actuala astept o gestionare mai inteleapta a banilor din buget in primul rand (intrebam cine a adus modificarile din codul fiscal pt ca tocmai am vazut ca s-a luat o masura de recuperare mai eficienta a datoriilor catre stat prin mutarea creantelor datorate CAS-ului si casei de pensii catre Fisc. Adica cei ce au PFA de ex. nu vor mai trebui sa faca 3 drumuri sa isi plateasca darile - la fisc pt impozit, la casa de asigurari de sanatate si la casa de pensii- ci vor merge intr-un singur loc, la trezorerie + recuperarea datoriilor restantierilor se va face prin 'mijloace specifice' ANAF-ului.) Apoi mi-as dori desigur si o justitie mai eficienta (dar nu trag sperante) si mai multe masuri reale (nu investitii in gondole si sali de sport) de ridicare a economiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:

Stie cineva daca modificarile legislative legate de codul fiscal, cele care intra in vigoare de la 1 iulie, sunt facute de PDL sau de USL?

Cred ca sunt rezultatul alinierii Romaniei la schimbarile din legislatia europeana plus ca la TVa Romania a solicitat un plafon mai ridicat pentru firme.
Iar aceste modificari nu se fac in jumate de luna :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

In ceea ce priveste gestionarea mai buna a banilor din buget, intotdeauna e bine cand exista oameni optimisti.
Oricum profitorii au fugit deja in partea cealalta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui Deceneus
Rufus nu-l inghit pe Basescu, dar asta in mod cu totul justificat.
Consider ca este un pericol pentru democratie, pentru ca vrea sa introduca in politica stilul de functionare militar.

Basescu a fost singurul sef de stat dupa 1939 care:
- a lasat mass media sa-l atace incontinuu si nestingherita
- a sprijinit tinerii in accesul la functiile politice
- a impus reforme impopulare dar necesare, sacrificandu-si popularitatea
- a numit oameni ai opozitiei in posturi inalte
- a fost suspendat de parlament (fara nicio baza juridica! - de unde se trage concluzia ca mai degraba avem o dictatura a parlamentului!)
- a respectat hotararile CC, curte ce i-a fost mai tot timpul potrivnica

Unde vezi tu dictatura????

- Atacul mass-media a fost cu "gloante oarbe" si a avut ca scop sa-l tina in atentia publicului. Absenta lui din media ar fi fost cea mai mare pedeapsa si ce a mai eficienta metoda.
Vantu si Voiculescu l-au ajutat cel mai mult pe Basescu, sa aiba primul guvern cu "solutia imorala", sa isi faca o campanie puternica la suspendare, si sa-l atace pe Tariceanu pentru taxa de prima inmatriculare, sa evite dezbaterea subiectelor delicate.
- a sprijini tineri dispusi al orice. Si Garda de Fier era formata in principal de tineri. Au fost promovati tineri secretari de stat fara expertiza, proaspat absolventi.
- a impus sacrificii populatiei ca sa salveze afacerile clientelei.
- a numit oameni ai opozitie, dar oamenii opoziei fac parte din aceeasi "gasca". Eu sustin ca nu exista un conflict real PDL - PSD, si de fapt au si guvernat impreuna. Socru lui Ponta era minstru lui Basescu. Atunci numirea din opozitie este logica.
- a fost supendat, dar un politician care faca referire la "intoarcerea la popor" trebuie sa fie mandru ca are prilejul sa fie evaluat de popor.
De ce il oftica suspendarea? Suspendarea nu-i o sanctiune. Ar fi fost sanctiune daca era demis.
- cine nu a respectat hotararile CC?
Boc cad o lege declarata neconstituionala a republicat-o cu mici modificari, pastrandu-i spiritul.

Mergi la inceput

Citat:

eu lucrez la o firma privata care are clienti din Norvegia si Danemarca deocamdata. Parintii mei si soacra mea insa sunt bugetari si stiu foarte bine 'cu ce se mananca'.
De la guvernarea actuala astept o gestionare mai inteleapta a banilor din buget in primul rand (intrebam cine a adus modificarile din codul fiscal pt ca tocmai am vazut ca s-a luat o masura de recuperare mai eficienta a datoriilor catre stat prin mutarea creantelor datorate CAS-ului si casei de pensii catre Fisc. Adica cei ce au PFA de ex. nu vor mai trebui sa faca 3 drumuri sa isi plateasca darile - la fisc pt impozit, la casa de asigurari de sanatate si la casa de pensii- ci vor merge intr-un singur loc, la trezorerie + recuperarea datoriilor restantierilor se va face prin 'mijloace specifice' ANAF-ului.) Apoi mi-as dori desigur si o justitie mai eficienta (dar nu trag sperante) si mai multe masuri reale (nu investitii in gondole si sali de sport) de ridicare a economiei.

Multumesc de raspuns . Imi doresc din toata inima sa fie bine asa cum zici tu, dar nu am incredere in ei, nu in tine. Om vedea

Mergi la inceput