Concluzii dupa alegerile locale
Raspunsuri - Pagina 14
eumada spune:
Lasa draga ca e mai putin abject un teren de fotbal in panta cu nocturna la Pocreaca din deal....e mai bine ,cum nu.....cu oameni pusi politic,cu asumarea raspunderii ca nimeni nu a fost de acord cu ei....
Osanale ridicati cat vreti ,dar le-a trecut timpul PDL-eilor.
Dovada s-a vazut..oamenii le-au dat un sut.....
b.nica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Deceneus
- Atacul mass-media a fost cu "gloante oarbe" si a avut ca scop sa-l tina in atentia publicului. Absenta lui din media ar fi fost cea mai mare pedeapsa si ce a mai eficienta metoda. Vantu si Voiculescu l-au ajutat cel mai mult pe Basescu, sa aiba primul guvern cu "solutia imorala", sa isi faca o campanie puternica la suspendare, si sa-l atace pe Tariceanu pentru taxa de prima inmatriculare, sa evite dezbaterea subiectelor delicate. - a sprijini tineri dispusi al orice. Si Garda de Fier era formata in principal de tineri. Au fost promovati tineri secretari de stat fara expertiza, proaspat absolventi. - a impus sacrificii populatiei ca sa salveze afacerile clientelei. - a numit oameni ai opozitie, dar oamenii opoziei fac parte din aceeasi "gasca". Eu sustin ca nu exista un conflict real PDL - PSD, si de fapt au si guvernat impreuna. Socru lui Ponta era minstru lui Basescu. Atunci numirea din opozitie este logica. - a fost supendat, dar un politician care faca referire la "intoarcerea la popor" trebuie sa fie mandru ca are prilejul sa fie evaluat de popor. De ce il oftica suspendarea? Suspendarea nu-i o sanctiune. Ar fi fost sanctiune daca era demis. - cine nu a respectat hotararile CC? Boc cad o lege declarata neconstituionala a republicat-o cu mici modificari, pastrandu-i spiritul. |
Deceneus, fara suparare, spui lucruri interesante dar daca ai fi mai concis cred ca mesajele tale ar fi mai bine percepute.
Laura25 spune:
Stai ca eu nu am zis ca va fi bine si roz. Zic doar ca eu nu vad viitorul asa apocaliptic cum il zugravesc 'fanii' PDL-ului. eu cred ca va fi la fel, doar cu alte figuri la TV.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
b.nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Lasa draga ca e mai putin abject un teren de fotbal in panta cu nocturna la Pocreaca din deal....e mai bine ,cum nu.....cu oameni pusi politic,cu asumarea raspunderii ca nimeni nu a fost de acord cu ei.... Osanale ridicati cat vreti ,dar le-a trecut timpul PDL-eilor. Dovada s-a vazut..oamenii le-au dat un sut..... Madalina |
Madalino, la cat de infometati sunt uslasii tai dupe 8 ani de pauza la banii din buget, o vor da in bara mintenas din cauza lacomiei lor si se va alege praful de alegerile din toamna, chit ca se vor pune la bataie toti micii si berea din Romanica!
Crezi ca la ce foamete si inflatie va venii se vor mai preta tuciurii la 1-2, chiar 3 milioane de lei vechi? Pana si astia se vor destepta si vor creste pretul peste puterile alora cu mita!
Parastasurile cu gratare si bere vor fii categoric ineficiente chiar si pt. senilii de pensionari!
Laura25 spune:
b.nica, mi se pare ca te-ai infierbantat cam tare. Ia-o mai usurel. Nici mie nu imi plac PDL-istii dar nu cred ca am venit sa scriu aici ca toti care i-au votat sunt niste prosti si niste subminatori de tara si economie nationala. Jignesti cam multa lume cu afirmatiile tale.
"la cat de infometati sunt uslasii tai dupe 8 ani de pauza la banii din buget" - care 8 ani? PSD-ul nu a afost la guvernare cu Boc? PNL-ul nu a fost la guvernare inainte de ultimele alegeri (adica acu 4 ani)? Cati din cei care sunt acu la USL au fost la PDL si invers?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
dalia05 spune:
citat din mesajul lui Laura25 Stai ca eu nu am zis ca va fi bine si roz. Zic doar ca eu nu vad viitorul asa apocaliptic cum il zugravesc 'fanii' PDL-ului. eu cred ca va fi la fel, doar cu alte figuri la TV. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Nu as spune ca sunt "fan", dar deocamdata sunt sustinator, adica ii votez. Hai sa iti spun de ce imi este frica legat de guvernarea PSD:
- vor reincarca aparatul bugetar, deja au creat ministere suplimentare si posturi de secretari de stat
- vor impiedica aplicarea legii unice a salarizarii pentru bugetari o suta de ani de acum inainte sau o vor modifica revenind la discrepantele bine cunoscute pe care PDLul s-a straduit sa le inlature
- vor complica birocratia in loc sa o simplifice (amintiti-va cate taxe si impozite a desfiintat guvernul Boc)
- vor aplica impozit diferentiat (si sigur valoarea maxima a impozitului nu va fi de 18 %)
- vor umple Romania de asistati sociali mai mult sau mai putin motivati
- vor privatiza fraudulos Posta Romana, Minele de sare, etc.
- isi vor aduce contributia plenara la degradarea invatamantului romanesc, vezi initiativa admitere la Politehnica fara bacalaureat, sau tonele de doctori mai mult sau mai putin competenti pe care ii scoatem pe banda rulanta in programele POSDRU pentru ca sa cheltuim bani europeni si pentru ca directorii de program sa aiba venituri fabuloase
- nu vor construi sali de sport (apropos programul a fost demarat de Nastase) dar nici autostrazi, pentru ca vor fi ocupati sa ridice artificial pensii si salarii bugetare
- in fine, ne vom trezi cu un deficit bugetar greu de suportat, situatia ecpnpmica se va degrada, poporul va vota din nou dreapta iar dreapta va trebui sa scoata Romania din ..... devenind nepopulara, si tot asa ciclic pana la adanci batraneti
Deceneus spune:
citat din mesajul lui Laura25 Stai ca eu nu am zis ca va fi bine si roz. Zic doar ca eu nu vad viitorul asa apocaliptic cum il zugravesc 'fanii' PDL-ului. eu cred ca va fi la fel, doar cu alte figuri la TV. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Corect.
Frunzaverde si Placinta au migrat la PNL.
UNPR-ul se intoarce la PSD.
Un melange perfect intre putere si opozite.
eumada spune:
Bnica cerd ca confunzi lucrurile.
Nu am afirmat nicaieri ca-s USL-ista.In caz ca nu ai citit bine.
dalia05 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui b.nica
Madalino, la cat de infometati sunt uslasii tai dupe 8 ani de pauza la banii din buget, o vor da in bara mintenas din cauza lacomiei lor si se va alege praful de alegerile din toamna, chit ca se vor pune la bataie toti micii si berea din Romanica! Crezi ca la ce foamete si inflatie va venii se vor mai preta tuciurii la 1-2, chiar 3 milioane de lei vechi? Pana si astia se vor destepta si vor creste pretul peste puterile alora cu mita! Parastasurile cu gratare si bere vor fii categoric ineficiente chiar si pt. senilii de pensionari! |
Iesirea unei tari din criza economica se face cu lucrari de utilitate publica (renovari, drumuri, stadioane, parcuri, etc.) executate de firme private cu finantare de la buget. Nu exista alta metoda, reteta este batuta in cuie. Stadionul ala de la Pocreanca a fost construit de o firma romaneasca cu muncitori romani care in loc sa someze au muncit. Mai e vorba si de cum pot fi atrasi cel mai usor banii din fondurile europene. Daca sunt bani pentru poriecte de utilitate publica si stadionul este eligibil, pe asta faci documentatia. Dar dupa tine, probabil oamenilor de la Pocreanca li se cuvine sa joace fotbal pe islaz, si nu pe stadion.
b.nica spune:
citat din mesajul lui eumada Lasa draga ca e mai putin abject un teren de fotbal in panta cu nocturna la Pocreaca din deal....e mai bine ,cum nu.....cu oameni pusi politic,cu asumarea raspunderii ca nimeni nu a fost de acord cu ei.... Osanale ridicati cat vreti ,dar le-a trecut timpul PDL-eilor. Dovada s-a vazut..oamenii le-au dat un sut..... Madalina |
Pai daca nu PDL, nu USL, atunci cine era preferatul care s-a ales de erai tu multumita?
Spune-ne si noua ca poate ne adunam mai multi fericiti.