Mamici si viitoare mamici de gemeni&tripleti (69)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

Eu am dormit f prost in primele 12-13 saptamani. Ma culcam la 9, ma trezeam la 2 si nu mai adormeam. Toata ziua eram zombi pt ca nu putea sa motai pe timpul zilei. Apoi mi-am revenit. Am avut nopti in care nu m-am trezit deloc ca sa merg la baie si chiar daca ma trezeam 1-2 ori, reuseam sa adorm la loc. De vreo saptaman, proabil si din cauza caldurii, dorm f prost. Dorm toata noaptea, dimineata sunt fresh iar 2 ore mai tarziu ma loveste oboseala... si iar petrec ziua ca un zombi. Sa inteleg ca lucrurile nu se vor imbunatati pe viitor, nu?

+ 22 Tudor si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

anne,depinde si de organism....dar e mai greu spre final,burtica cresteee,oasele dor mai rau si suntem nevoite sa ne schimbam mereu locul,cand pe stg,cand pe drp

35+ sa nasc cat mai aproape de termen si sa fie gemeneii sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yasmi81 spune:

brigit marti fac 31 sapt..am gasit intelegere la serviciu...e un fel de a spune..pt ca mai mult eu i-am inteles pe ei pt ca eu am fost in risc maternal din sapt 20 pana in sapt 28..iar din 28 in prenatal...si am convenit sa mai merg sa ii mai ajut cat se poate...dar de la 1 iulie gata nu mai merg. Joi pe 21 am eco, abia astept sa vad ce imi spune si dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yasmi81 spune:

fetelor am si eu o intrebare..voi ce fel de produse de ingrijire veti lua sau ati luat pt bebelusi, ma refer la marca...johnsons, dalin, nivea, sanosan...???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

yasmi, eu am luat sanosan, la recomandarea unei prietene care a luat pt bebele ei si i-a mers f bine. foarte bune sunt si mustella, doar ca sunt f scumpe.
nu iti recoamand sa iei johnsons; nu sunt testate pe bebelusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yasmi81 spune:

multumesc balanta...tot asa mi-a zis si mie cineva ca nu imi recomanda sa iau johnsons...ea mai zicea ceva de amway...dar tot asa sunt f scumpe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

mai dar ce active sunt, lipsesc o zi si am 5-6 pagini de citit

anabel, am alaptat numai 3 luni, dupa 2 luni am reinceput serviciu si nu m-am mai muls la 3h, fetele au inceput sa dorama noaptea si uite asa cantitatea a scazut; eram si f obosita si nu m-am agitat prea tare sa le mai dau, am zis mersi ca scap, desi la un moment dat le-as mai fi dat, dar n-a mai fost, asta e

miruna, dar de ce sa stati in spital dc bebelusii au peste 2kg? eu am plecat eu Eva acasa la 1450 si eu Ema la 2400; de la Municipal; ei eu eram disperata, cred ca innebuneam dc ma tineau o luna ca sa ajunga Eva la 2.5, cred ca-mi ceream externarea pe semnatura. Mie mi-au zis asa, dc ia in greutate 3 zile consecutiv pot sa plec acasa si am plecat dupa o sapt de la nastere :)

irip si eu am avut arsuri de innebunea, totul-mi statea in gat, Eva statea f sus, asta e

oricum eu zic ca dc ati trecut de 34s nu mai e nici un risc, bebelusii respita singuri, au si peste 2kg, deci nu ar treb sa stati mult in spital.
asta cu ajunsu; la 2.5kg e ca sa le faca avccinul de TBC, dar eu m-am dus peste o luna si l-am facutMergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

anna multumesc....sa dea Dumnezeu sa nu stau mult cu ei...o sapt stau cu ei,nu-i bai...hai ca m-am mai linistit.....dar cred ca subconstientul meu sufera,ori unde mai citesc si pe celelalte forumuri numai necazuri.....dar noaptea am cosmaruri legate de gemenasi......pup comorile tale,sa traiasca si sa fie sanatoase. Fetelor,va poftesc la o cana cu lapte si un strop de cafeluta,sa nu agitam bebelusii.Va pup si o duminica placuta.Irip,cum esti?

35+ sa nasc cat mai aproape de termen si sa fie gemeneii sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irip spune:

anna_a, mie dr de la Polizu mi-a spus ca externarea se face daca bebeii au 2,5 kg.
inteleg acum cand spuneai ca nu mai ai rabdare. asa simt si eu. cred ca dr meu e la fel cum era dr tau d l Polizu. M-am speriat asa rau cu colul asta scurt si cu internarea d l 33 d sapt ca simt ca o iau razna. Tu ce luai pt arsuri?
Miruna, cum esti?
toate gemenistele.
Balanta_tm, marti mergi la eco?

35 &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irip spune:

Miruna, am scris in acelasi timp. Sunt ok. Mi-am pregatit bagajul pt maine. Am dormit ok azi noapte desi tot m-am trezit pt 3 picaturi de pipi. Sa vad unde ma cazeaza maine caci vineri erau saloanele full. in spital, m-au muscat tantarii mutanti. sunt ciuruita. sotul vrea sa intre in concediu. sa vad maine in ce toane e dr meu si poate ma mai lamureste si pe mine cam cat as mai putea rezista asa cu colul.

35 &

Mergi la inceput