CE de fotbal :)
Raspunsuri - Pagina 4
Alina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_s Ce meci a facut Suedia! Au jucat pentru suporteri, ce galerie frumoasa au avut! Ar fi meritat sa mai joace.... pur si simplu... Hobby calator de profesie |
Ma bucur,nu am vazut meciul.L-am vazut pe celalalt,Anglia-Ukraina.Mi-a placut cum a jucat Rooney dar el oricum e printre jucatorii pe favoriti .
Mi-a parut rau de Ukraina,cred ca golul acela a fost valabil,am vazut mingea in poarta si nu numai eu,cam toti comentatorii pe care i-am auzit pina acum...
Miine zi de pauza...joi joaca Cehia cu Portugalia si eu tin cu portughezii .
mihaela_s spune:
Eu nu am o echipa favorita, dar mi-a placut de nemti si spanioli. Sigur nu tin cu Anglia sau Franta .
Da, golul Ucrainei a fost valabil, au aratat la noi reluare filmata exact de deasupra portii si a fost in poarta mingea. Tot nu se calificau insa, aveau 4 puncte ca si Franta dar cea din urma i-a batut in meciul direct si mergeau tot ei...
andacos spune:
Mihaela m-am gindit aseara la tine,iar m-a impresionat pozitiv echipa Suediei,ramin la ce am spus anterior,Anglia a a vut noroc de a mers mai departe!
Ukrainenii i-au zapacit pe engleji pur si simplu,pacat ca n-au fost capabili sa finalizeze atitea ocazii de gol!
Jos palaria pentru Suedia si-mi pare rau ca parasesc campionatul!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Laura25 spune:
A fost 4-2 pana la urma .
Nu am putut sa nu admir cum unul din cei mai puternici oameni din lume (frau Merkel) se bucura ca un copil la fiecare gol si suferea la fiecare ratare.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Alina spune:
In prima meci din sferturi de finala,Cehia nu a contat si daca nu era Petr Cech scorul ar fi fost si mai mare...a ratat Ronaldo din toate pozitiile dar pina la urma a si marcat .
Aseara nu am avut nici un fel de emotie pt Germania,eram sigura ca ii bate pe greci.Sa fim seriosi,grecii au fost slabi,nu e echipa care era pe vremea antrenorului neamt,Otto Rehaggel si cu care au cistigat CE din 2004.In prima parte,Germania a jucat cam arogant dar la 1-1 s-au adunat si s-au impus.M-a enervat Boateng cu penaltiul din ultimul minut...dar ma rog,nu a mai contat...
Nemtii ii prefere pe englezi pt semifinala...sa vedem ce va fi,daca vor reusi italienii sa treaca de englezi.
Pina acum,la acesti CE cea mai dezamagitoare echipa a fost cea a Olandei,au plecat acasa cu codita intre picioare ...desi erau pe locul 2,dupa Spania,favorita la titlu...
Astept cu nerabdare,Spania-Franta,pina acum Spania a jucat bine doar in meciul cu Irlanda...dar irlandezii au fost slabi tare.In meciul cu Croatia,Spania a jucat prost,de ex,au lasat niste spatii mari spre poarta ceea ce in nici un meci din ultimii ani nu se mai intimplasera si au reusit doar cu citeva minute inainte de final un gol...
Si da,Frau Merkel e un suporter devotat si inflacarat al echipei Germaniei .
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina Si da,Frau Merkel e un suporter devotat si inflacarat al echipei Germaniei . Alina,mami de 2 copii minunati |
Si care a promis ca va fi prezenta in finala!(cu germania ca finalista binintzeles)
Urit meci Spania Frantza,habar n-am ce se intimpla de ceva ani cu Frantza,dezamagitor jocul lor!
Mie Spania nu mi s-a parut invincibila in seara asta,miine sa vedem care va fi partenera d ejoc a Germaniei!
Echipa Germaniei este cred cea mai buna echipa de la campionatul asta,afirmatzia n-are nimic de-a face cu steguletzul de la nick-ul meu!
Dana
Alina spune:
Da,numai Ribbery ce se mai agita restul cam morti/obositi/etc.Si Benzema cu suturile lui in tribune .
Asta zice si sotul meu ca Spania nu mai e la fel de tare ca acum 2 ani,lasa spatiile spre poarta destul de largi ceea ce nu se intimpla niciodata inainte in vreun joc cu Germania...
Sa vedem miine ce va fi,italienii promit ca nu se lasa dar nu au fost de speriat totusi pina acum...
andacos spune:
Mie mi-a placut meciul de aseara si desi comentatorul neamtz m-a enervat cu daptul ca tzinea fatzis cu italienii,a fost un meci frumos,mai ales in primele 90 de minute!
Nu sunt fan Italia,insa am apreciat jocul lor,lipsa faulturilor(dei personal cred ca arbitrul prin comportamentul lui nu le-a dat apa la moara cu faulturi multe si simulari de faulturi,plus cumulul de cartonase galbene a multor jucatri)si a simularii lor,care ma scoteau din mintzi in permanntza!
Cred ca au desconsiderat putzina echipa Angliei care le-a tzinut piept cu brio!Si da,calificindu-se la 11 metri,eu am sa spun ca (iar)Italia s-a calificat la noroc!
Joi Germania-Italia!
Dana
Rufus spune:
Voiam sa castige Anglia.
Dar recunosc ca englezii nu le puteau tine piept nemtilor. Dintre cele doua de aseara, doar Italia poate castiga in fata Germaniei, iar eu nu vreau Germania in finala. Italienilor le va fi, insa foarte greu...nemtii sunt puternici si in forma.
Rufus, Tora si iadele