CE de fotbal :)
Raspunsuri - Pagina 5
Laura25 spune:
Rufus, stai linistit ca Germania castiga campionatul asta .
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Rufus, stai linistit ca Germania castiga campionatul asta . Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Miriluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Rufus, stai linistit ca Germania castiga campionatul asta . |
Naja...nemtii nu am mai castigat de vreo 18 ani in fata italienilor. Comentatorii nemti spun ca atuurile Germaniei in fata Italiei ar fi acela ca sunt au o echipa mai tanara si au o zi in plus sa se pregateasca...
Deutschland! Deutschland! Deutschland!
mianna spune:
daca tot a pierdut Portugalia (me sad) sper sa vad o finala Spania-Italia. in care sa bata Italia, numa' asa de ciuda ca Spania a batut Portugalia
andacos spune:
Si mie-mi pare rau ca a pierdut Portugalia,care a tzinut in mare sah Campioana()!
Personal cred ca Portugalia a jucat mult mai bine decit Spania,insa a fost un meci frumos,pacat ca s-a ajuns la 11 metri!Unde e chestie de noroc,mare noroc!
Asta seara Germania Italia!
Bineintzees pumnii strinsi pentru Germania!
Dana
Alina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Miriluta
Naja...nemtii nu am mai castigat de vreo 18 ani in fata italienilor. Comentatorii nemti spun ca atuurile Germaniei in fata Italiei ar fi acela ca sunt au o echipa mai tanara si au o zi in plus sa se pregateasca... Deutschland! Deutschland! Deutschland! Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007) |
Nu,nu au mai cistigat cu echipa nationala dar destul de des in ultimii ani,Bayern München a scos echipe italiene de top .
Ce sa zic,echipa Italiei era cit pe ce sa nu mai fie ,odata cu scandalurile destul de recente de coruptie din fotbalul italian...cred ca stiti,s-a vrut si desfiintarea federatiei lor...eu nu tin NICIODATA cu italienii la fotbal,au un stil care nu-mi place asa ca Hai Germania!
Mi-a parut si mie ff rau de Portugalia desi Ronaldo e mult prea increzut pt gusturile mele .Da,consider ca Spania a avut noroc...exact cum a avut si acum 4 ani,la celalalt CE cind au trecut de Italia la 11m,va amintiti?
andacos spune:
Bineintzeles ca...imi amintesc!
Si da zic si eu(n-am mai vrut sa repet,ca si in cazul Italiei la fel am spus si mentzin cele afirmate,insa suntem cam in minoritatea suporteri(tzele)Germaniei si n-am vrut sa mai fac valuri)ca Spania s-a calificat cu mult noroc!
Alina avem gusturi comune la fotbal observ!
Dana
Alina spune:
Andacos,uite ca avem suporterite ale Germaniei si pe Laura si pe Miriluta .
Mai e putin si incepe meciul,sa vedem ce va fi.
In 2006,au jucat ultima oara intr-o intilnire cu miza (CM din Germania)si atunci Grosso a marcat 2 goluri pt italieni in prelungiri..ma rog,Grosso asta nu era un jucator prea cu clasa cum erau Totti si Pirlo (el mai joaca si azi,are 34)dar nah,a reusit golurile...ma rog,pe vremea aceea cred ca echipa Germaniei era mai modesta ca acum.
Mie spaniolii nu mi s-au mai parut asa de neinvins ca in 2010 cind au luat Cupa Mondiala,s-au vazut clar slabiciuni in aparare si in atac,nu s-au mai gasit asa bine,au facut destule greseli in aparare.Oricum,incepe sa se mai duca si vremea dominarii spaniolilor .
Hai Germania!!
Laura25 spune:
Fundasul a dormit, nu stiu ce-a facut la faza golului. Cum sa stai langa Balotelli (cum s-o scrie asta) si sa nu sari, sa nu ii dai o branca sa se duca jos? A sarit ala la minge de parca era singur in careu. Off, sper sa rastoarne Germania scorul.
Laura25 spune:
Ce gol!! Ce gol!! 2-0 ...