CE de fotbal :)
Raspunsuri - Pagina 3
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina Edit:Germania e prima echipa calificata in faza urmatoare. Alina,mami de 2 copii minunati |
Pai cica abia dupa meciul de astazi(desi sunt singura echipa din campionat care au pina in acest moment 6 puncte din doua meciuri disputate)pot fi siguri,,,ca-s in sferturile de finala!
Deci astazi joaca Germania,care va juca cu ...Greciain sferturi!
Grecii se autovictimizeaza si la acest campionat,vezi ca-s o natziune ne-iubita momentan de Europa!Ce e in tzara lor...e si pe teren!
Ma rog,pina atunci ...hai Germania!
PS:Mi-a placut tare de tot meciul dintre Suedia si Anglia,imi pare tare rau ca Rusia a iesit din competitzie!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
andacos spune:
citat din mesajul lui Amonar Or fi trecut pe la koffieshop inainte de meci Sau le-au priit fetele ucraniene |
Olandezii au avut ...interzis la sex perioada campionatului!
Cea care s-a smiorcait cel mai tare a fost...Sylvie van der Vaart!()
Dana
mihaela_s spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
PS:Mi-a placut tare de tot meciul dintre Suedia si Anglia,imi pare tare rau ca Rusia a iesit din competitzie! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Ti-a placut de Suedia sau de Anglia . Ca noi am "murit" si inviat si iar am "murit" in fata tv-urilor...macar nu mai avem emotii la meciul cu Franta . Io acum nu mai am cu cine sa tin....
andacos spune:
Mihaela,mie imi pare rau ca nu s-au calificat suedejii!
Am vazut doua meciuri ale lor si-mi pare tare rau ca n-au mers mai departe!
Oricum chiar ei-suedejii,nu se considera ...echipa mare/puternica,ceea ce e extrem de daunator!
Cred ca englejii au avut mai multa...sansa!
Imi pare rau de Suedia!
Dana
capcaunul spune:
citat din mesajul lui andacos Germania,care va juca cu ...Grecia in sferturi |
Meci tare!
Precum Argentina - Anglia de la CM din Mexic din '86. Cele doua tari nu aveau deloc relatii diplomatice, reduse la zero dupa recentul razboi al Malvinelor/al Faulklandului. In plus, in meciul asta a inscris Maradona celebrul sau gol cu mana!
Amonar spune:
citat din mesajul lui andacos
Olandezii au avut ...interzis la sex perioada campionatului! Cea care s-a smiorcait cel mai tare a fost...Sylvie van der Vaart!() Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Pai da, cica cauza ar fi faptul ca ei au aterizat pe o alta planeta, adica intr-o tara din Europa de est. La radio se spunea ca ei fiind obisnuiti sa circule prin toata lumea, au crezut ca si acolo, in Ucraina, e la fel...Se spune ca ar´fi fost probleme la aeroport, cu organizarea, cu autocarul, cu hotelul...samd probleme de organizare a la europa de est. Cica au fost epuizati inainte de meci.
Noi am crezut ca e o treaba facuta..ceva politic, dar sigur nu putem dovedi. Printul si prim-ministrul nu s-ar fi dus in Ucraina sa sustina echipa, au anuntat asta oficial. Probabil nu vor sa aiba de a face cu elementele 'periculoase' de acolo. Dar asta e teoria noastra....
Sylvie...nu are de ce sa se planga, tot anul e la fel pt ea, ea in Germania cu Dieter iar sotul saracu' in Spania cu mingea
andacos spune:
citat din mesajul lui mianna wow, ce meci face Ronaldo! Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... |
Era si timpul sa-si apere...reputazia!
Dana
andacos spune:
citat din mesajul lui capcaunul
Meci tare! Precum Argentina - Anglia de la CM din Mexic din '86. Cele doua tari nu aveau deloc relatii diplomatice, reduse la zero dupa recentul razboi al Malvinelor/al Faulklandului. In plus, in meciul asta a inscris Maradona celebrul sau gol cu mana! |
Capcaunul,sa stii ca am scris si eu,apoi am sters ca nu are rot sa amestec politicul cu sportul!
Dar va fi incordata atmosfera oricum!
Grecia nu e Argentina iar Karagounis(,faza cu crucile pe teren,m-a dat pe spate!!!!!)nu e Maradona!
Karagounis
http://www.spiegel.de/fotostrecke/griechenland-zieht-in-das-viertelfinale-der-em-ein-fotostrecke-83749-9.html
mihaela_s spune:
Ce meci a facut Suedia! Au jucat pentru suporteri, ce galerie frumoasa au avut! Ar fi meritat sa mai joace....