Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (9)
Raspunsuri - Pagina 9
mandreeac spune:
Da mami,stiu ca noi suntem aproape.Chiar vb azi cu sotul meu si i- am
Aratst poze cu pruncutii tai,ca tu nu apari prin ele,ca era curios cu cine ne vom vedea la mare
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
bb_yasmi spune:
spiridusha ai facut un test??? este cu ochisori?? nu ne tine in suspans!
ma retrag si eu ca sunt franta.... si am asa o greata de la cAt am mancat! rusine sa imi fie..... dar ce era sa fac daca erau felurile mele preferate facute de matusa mea?? :)
zilele urmatoare va arat si ceva pozici de astazi!
poop
cami_antonia spune:
salutare feteleeeeeeeee
noi am fost si ne-am plimbat si pe seara am lasat de sec
caci de maine se intra in posttul Sfantilor PETRU SI PAVEL
care mie imi sunt tare dragi
si ajutatori in toate
deci pentru cele care puteti si vreti sa aveti un post usorrrr
STRUMPH SI EU ITI UREZ LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE SOT, SOFIA SI URMATORII VOSTRII BEBICI! SA FII LA FEL DE COMUNICATIVA, VESELA, JOVIALA SI BUNA IN DAT MULTE SFATURI INTELEPTE!
maine vreau sa merg si eu cu petra sa ii fac vaccinul de 1 an
fara ROR
ma voi gandi daca ii voi face ROR-ul sau nu
da oricum mai tarziu
spre toamna ala daca e
asa ca am niste emotii de numa
ca am uitat cum e sa faci vaccin
offfffffffff
cami_antonia spune:
yasmi da de ce nu plecati la 9 seara sa ajungeti chiar la 9 dimineata la mare?
sau plecati la jumatatea noptii?
cum v-ati hotarat?
stiu cum e sa te gandesti la un asa drum mare
eu le iau pe drumurile de 3 ore (caci mai lungi inca nu am parcurs) tablita de desenat, jucarii cd-ul cu colinde care o calmeaza f mult pe antonia si ce e cel mai important telefonul lui barbatu care are net pe el si dam la desene la BABY TV si e linisteeeeeeeeeee
macar o perioada
delia da ciudat site-ul pe care mi l-ai dat
nu apare descrierea zonei nimic
decat o harrta amarata
si mai zice ca e site-ul plajelor
pai nu dau nici un detaliu geografic
poze
cazare
etc
daca vrei sa mergi unde cauti cazare?
doar sa suni la aia care si-a lasat nr asa fara sa vezi nimic?
sau nu am stiut eu sa ma uit?
cami_antonia spune:
mandreeac
deci ne vedem sigurrrrrrr
pai eu stau aproape de intrarea in tuzla
sincera sa fiu mi-ar placea sa vii si tu la noi intr-o duminica sa ti-l impartasim pe bebe
daca se nimereste vreo duminica in program
catank spune:
Strumphy, iti doresc multi ani inainte alaturi de minunatele fiinte din viata ta! La multi ani! Multe flori, imbratisari si pupici iti transmit dintr-un colt aparte de suflet...
catank spune:
Neata mamici! Somn as fi avut daca nu as fi visat ca i-a ars casa tatei, apoi s-a trezit ioana tipand de m-am speriat groaznic, o fi visat si ea draguta ceva urat,...apoi din nou am visat-o tare rau pe mama si restul familiei.uffff. Mkam trezit de tot...lumina in toata casa, acum a venit si soata de la servici...offf votarea asta, si acum zac la propriu cu stare de voma, dureri de spate...si pisu putin si des... Toate cele rele la mine s-au adunat... Cred ca infectia urinara s-a intors...aveam de cand sa-mi repet urocultura marti...
catank spune:
Ailed, multam mami. Am inteles cum e cu chiloteii ptr apa. Am vb cu fica nasii...e la buc si-mi achizitioneaza ea... Anul trecut a folosit si ea ptr pustiul ei...ma las pe mana ei. Va multumesc! Sarurile ptr dezhidratate in ce constau?cer la farmacie sau? Multumesc anticipat! Merg in patut...poate ma mai linistesc un pic...
catank spune:
Cami, pm nu-ti pot trimite, daca nr tau exista in lista il salvez negresit. Venim in perioada 23iulie-3august